• Hollyh

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre üzenetben, majd telefonon vettük fel a kapcsolatot. Szerencsére egy lazább napon sikerült hívnom, így nagyon könnyen ment és már aznap késő délután megtudtam látogatni. :)
    Szerintem egy ilyen találka előtt (főleg ha az első alkalomról van szó), akkor a telefonbeszélgetés egy elég kritikus és fontos pont. Kölcsönösen megkapjuk az első benyomást a másikról, és már ezen a ponton lehet megérzésünk milyen is lesz a kívánt találka. Hollyh maximálisan kedves és segitőkész, már itt érzed, hogy jól választottál és kellemesen fogod érezni magad. :)
  • Megközelítés:

    Én a BKV és gyalogos megközelítés kombinációját választottam, de úgy érzem bárhogy szeretnél eljutni a helyszínre nem lesz problémád. (a parkolásról nem tudok nyilatkozni) A címet egyértelműen fogod megkapni és nem is fogod eltéveszteni. :)
  • Helyszín:

    Egy újépítésű ház, rendkivül igényes lakásában fogad Holly. Nem jártuk körbe az egész lakást (úgy érzem nem is rám tartozna), de a tett színhelye, a fürdő, az előszoba tiszta, higénikus, hangulatos, letisztult. Az hogy mi van még a lakásban, vajon itt él és az ehhez kapcsolodó kérdések maradjanak az ő titka, de biztosítlak, hogy elfogod tudni magad engedni, és a helyszín is segít hogy maximálisan ellazulj és jól érezd magad.
    Száraz kilépő és friss törölköző. Szájvíz+kispohár, tusfürdő széles választéka. Rend és tisztaság.
    A tett színhelyéül egy rendkivül hangulatos szoba fogad a fürdő szomszédszágában. Van hely a ruháidnak/cuccaidnak, letudsz ülni és egy kényelmes nagy matracon fogsz megbizonyosodni, hogy a napod legjobb döntése Holly meglátogatása. :)
  • Lány külseje:

    A diszkréció miatt utcai ruhában fogadott de szerintem ez így terrmészetes, mire viszont a fürdőből visszatérterm, már egy szexi fehérnemű volt rajta... hát ember legyen a talpán aki ezután a látvány után még megtud fogalmazni egy épkézláb mondatot. :)
    Hollyh amatőr képekkel hirdet amik 100%-ban fedik a valóságot, így egészen biztos nem fog csalódás érni. :) Ha feltétlen a szubjektív véleményemről kell írni, akkor azt kell mondanom, hogy kevés ilyen természtes és csodaszép lánnyal lehet találkozni akár itt, akár az oldalon kívűl.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel nincs még olyan kimondottan sok tapasztalatom, ezért nehéz megítélnem a masszás szakszerűségét, így inkább a személyes élményről írok, amiről már előljáróban annyit, hogy nagyon kellemes és frissítő volt. :) Volt bennem egy kis félsz (korábbi kellemetlen tapasztalatok miatt), hogy mennyire fogom a randi ezen részét élvezni, de már a masszás első percében rá kellett jönnöm és ez csak később megerősítést nyert, hogy nagyon jó helyre érkeztem. Számomra kellően erős és "fájó" volt, az a fajta miközben néha fel-fel szisszen az ember, de talpra állás után mintha kicserélték volna. Sűrű és fáradt napom volt, amit sikerült feloldani bennem és jó érzésekre felváltani.
  • Levezetés:

    Nem feltétlen szeretnék itt forgatókönyszerű részletességekbe feledkezni, vagy a magam látens erotikus-irodalom szerző tálentumán túlságosan búzdítani, így szerintem a rövidségre törekszem. :)
    Nagyjából félidőben váltottunk az erotikus részre. (bár ennek megitélésében rossz vagyok, mert ha jól érzem magam akkor nagyon megfeledkezem az időről) Szerintem az eddigi egyik "barátnősebb"-érzéki élményen volt, ahol teljesen eltudtam engedni magam és belefeledkezni a pillanatba. Ölelés, csókok, simogatás, francia miközben végig figyeltek rám, és élvezhettem vendéglátom vendégszeretét.
  • Elszámolás:

    Nem az a vendég voltam aki nagyon az extrákkal szeretne élni, így ezekről nem tudok nyilatkozni. :) A telefonban megbeszélt tiszteletdíját a találka végeztével rendeztük.
    Egy teljes mértékben korrekt lányt ismertem meg a személyében. :)
  • Összkép:

    Csupa pozitív élménnyel távoztam és csak jókat tudok írni Hollyhról. :) Úgy érzem a szakmajátát mesterien és 100%-os minőségben végzi. Nnagyon örülök hogy megismertem és kiszakitott egy órára valóságból, egy Újlipótvárosi fantázia világba. :)
Happy Massage