• MANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ilyen simán, még talán sosem szerveztem le találkozót, mint ahogyan az Manna esetében történ. Egy balul sikerült randit akartam gyorsan felejtetni. Most pedig kapóra jött, hogy pont a közelében voltam. Manna, fókuszban volt már egy ideje, főleg amióta az az étvágygerjesztő beszámolója megszületett az egyik nagyra becsült kollégától. Felhívtam, ráért, kb 15 perc múlva már fent is voltam nála.
  • Megközelítés:

    Hungária Krt és Kerepesi úti forgalmas kereszteződéstől 2-3 perc sétával elérhető a diszkrét kuckója. Szinte minden irányból jön erre felé közösségi közlekedési eszköz. Kényelmesen megoldható ezekkel az utazás, de személygépkocsival sem bonyolult a megközelítés.
  • Helyszín:

    Erre a célra berendezett lakásban diszkrét körülmények között fogadott. Dizájnos bútorok, tárgyak és színes ledsor minden felé. Először a masszázs szobába kísért. Ott pár szót váltottunk a tervezett programról és a lehetőségekről. Részletekben ott megegyeztünk majd, letettem a ruháimat egy székre és a fürdőszoba felé vezetett. Higiénikus körülmények között készültem fel a továbbiakra.

    Tiszta és kulturált hely a fürdő is. Kiegészítőékből bőven volt választék a tisztálkodáshoz. Eddig flottul ment minden.
  • Lány külseje:

    Manna olyan szexi ruházatban fogadott, hogy majd leesett az álam. Harisnyatartó, combfix, csipkés fűző és pushup melltartó, magas sarkú cipellő. Ilyen pompás látványra nem is számítottam, pedig a fotói alapján tudtam, hogy csinos nővel lesz dolgom. Mégis meglepett az öltözetének fülledt, erotikus jellege. Az imponáló csomagolás teljesen felcsigázott. Összességében minden várakozásomat felül múlta ez, az élő találkozás.

    Hosszú, dús, barna, dauerolt hajzuhataga szépen keretezi az arcát.

    Karakteres vonások jellemzik. Kicsit másra számítottam, bevallom, de az, hogy a képei alapján másra gondoltam, az ott már semmit sem számított. A vastag, húsos ajkaiba azonnal beleszerelmesedtem, minden másról elterelte a figyelmemet.

    Sportos alkatú hölgyemény. Mindenhol kerekedik, úgy, ahogyan az érettebb nők körében szokott lenni. Legkerekebb formája a képeken is látható, az a popsija. Brazil szambaiskolák növendékeienek vannak csak ehhez hasonló kemény félgömbjei. Retinámba égett, ahogyan magas sarkúban illegett-billegett előttem. Ütemesen riszálta, tekerte a csípőjét, remegett a popsija minden lépésénél. Hátsója fektetett nyolcasokat írt le, egyszóval fenomenális volt.

    Cicik méretesek lehettek korábban, most enyhén gravitáltak. Hatalmas barna bimbikkel tette magát számomra kívánatossá.

    Puncikája ápolt. Kis pillangó szárnyakat nem volt nehéz elővarázsolni a rejtekhelyeikről. Első nyalintásra felfújódtak, enyhén megduzzadtak.

    Bőre világos tónusú, néhány árnyalattal fehérebbnek tűnt, mint ahogyan az a fotóin látható.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsról, illetve azok fajtáiról, amiket tud prezentálni, azokról az elején ejtettünk pár szót, de később már ezzel nem foglalkoztunk többet. Pontosabban, én kezdtem bele egy kis szeretet masszázsba, amit egy fajta ráhangolódásnak szántam a későbbiekre.

    A masszázs padon adtam elő, amely az erogén zónáinak észrevétlen izgatására építettem. Semmi előre eltervezett különleges koncepció nem volt, csak improvizáltan. A lényeg, hogy a végére a puncijánál kötöttem ki, és annak nyelvel történő izgatásával folytattam. Manna a hátán feküdt a maszzpadon. A jobb lába lelógott a szőnyegre, a balt pedig, enyhén felhúzott állapotban a padra helyezte. Én a pad elé térdeltem, bugyiját félretoltam és minden tudásomat bevetettem, hogy orális örömökben részesítsem. Az, hogy jól esett neki, azt sejtem, de azt, hogy a végén elélvezett-e, azt nem állítom. Csendben, különleges reakció nélkül, csukott szemmel hagyta, hogy kitartóan tegyem a dolgomat. Inkább csak úgy mélán relaxált, lassan lélegzett, valószínű, hogy csak cél nélküli ingerek zuhatagában fürdőzött.
  • Levezetés:

    Egy idő után, felsegítettem őt, felülni a masszázspadon és érzéki csókolózással folytattuk az ismerkedést. Ebben, már sokkal több fantáziát és életet éreztem, mint a korábbi nyújtott produkcióban. Változatosan, nyelvesen csókol. Érzéki percek voltak ezek. Nem is akartam sokáig abba hagyni. De, azért mégis csak vágytam már az izgalmasabb történésekre.

    Javasoltam, tehát a tatamin történő folytatást, de abból praktikus okokra hivatkozva, elegánsan és gyorsan kimentette magát. Így, tehát maradtuk a masszázspadon. Most én feküdtem fel rá, enyhe terpeszállásban a lábaimmal, hogy a csatolt részekhez is kényelmesen hozzá férjen. Vette ezt a kódolt üzenetet és hamar birtokba vette az ágyékom környékét. Nem hátulról jött fel a padra, hanem oldalról, egyszerűen csak rám hajolt. Síkosítást az elején egy kis olajjal oldotta meg. Később már a nyálával operált. Nem kellett instruálni, széles tudás birtokában van. Ez egyből átjött, hogy ebben a műfajban vannak érdemei.

    Franciája egyedi, de nagyon kellemes. Lassú és érzéki mozdulatok jellemzik. Erős ajak presszióval kombinálva. Párnázott ajkai között felüdülés volt érezni magam. Kifejezetten jól kényeztet, erősen szív. Mérsékelt a tempóban, ez igaz, de intenzív behatással. Ilyenkor a nyelveinek köröző mozdulatait pontosan érezni lehetett. Mikor, hol merre jár. Főleg a makkom környékén, de a rudam szárán is sűrűn korcsolyázott. Én kedvelem az e-fajta színes és látványos előadásokat. Gyönyörködve néztem a csodás látványt.

    A dús haja gyakran akadályozta a cumizásban, de azokat a renitens hajszálakat egy szexi mozdulattal elhessegette onnan és folytatta tovább a szopást. Legjobban az tetszett, amikor oldalról cumikázott. Farkam ilyenkor a szájában oldalt, kidudorodva siklott végig, amíg csak volt helye. Látványnak és élménynek is zseniális volt. A tarisznya is gondos leápolásra került, ezt ugye mondanom se kell. Repertoárjában ez is szerepelt.

    Ezt variáltuk még egy darabig. Kissebb csókolózásokkal megszakítva. Végéhez közeledve, engem az extázis, hangos nyögések után ért el. Az ajkai közé sikeredett. Ekkor kézzel is besegített és tette még emlékezetesebbé a finálét.

    Romeltakarítás után egy frissítővel is megkínált. Majd a fürdő felé vettem az utat. Amíg felöltözködtem, jól eldumcsiztunk.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondott mindent. Ott a helyszínen szóba se hozta. A végén rendeztem el, amelyet megköszönt.
  • Összkép:

    Manna egy finom, érett nőci.Talán kicsivel több mint a kiírt kora,de ez nem érdekelt. Kitüntető vendégszeretettel és erotikus kisugárzással fogadott. Védjegye lehetne a különleges hajzuhataga és a finom franciája. Szexepilje és udvarias hozzáállása csak emelte a randink fényét. Nem várt, kellemes orális kényeztetést kaptam tőle. Ez, az elnyújtott és érzéki oboa szólója nagyon jól esett. Nem bántam meg, hogy meglátogattam.
Happy Massage