• Andrea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon, másnapi megerősítéssel. Mindkét esetben elsőre felvette.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , a Lurdy háztól egy percnyire lévő lakóparkban van . Sajnos ,vagy szerencsére a parkolás ingyenes ,szóval hely nincs . A mellette levő főútvonalon viszont fizetős , tehát azonnal találni helyet .
  • Helyszín:

    Lakás minden szinten rendben , amire szükség lehet a fürdőben ,minden megtalálható.
  • Lány külseje:

    Külső: Bombázó , csodás alak és nagyon finom bőr ,csibészesen szexi pofival párosul .
  • Action:

    Érkezésem után közvetlen beszélgetésbe kezdtünk. Nyílt értelmes nő. szeretem így indítani mert nem az az érzésem, hogy fizetek a szolgáltatásért. Eléggé sokáig csacsogtunk így gyorsan mentem a fürdőbe. Utána megérkezésemkor rögtön állva csókolózni kezdtünk. Igazi érzéki csókot váltottunk, közben mindenhol simogattam izmos testét, csókoltam keblét. Ő is el el kalandozott a velem egykorúhoz. Közben leheveredtünk az ágyra és kaptam egy bevezető franciát, majd én kalandoztam testének simogatása közben le a kelyhéhez. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy itt addig maradjak amíg neki nem lesz megfelelően jó a tevékenységem. Szerencsém volt mozdulatai reakciói irányítottak így nyelvem és ujjam játéka eljuttatta a csúcsra. Pihentünk egy kicsit majd Erika vette kezelésbe a kicsi ént. Nagyszerűen franciázik, de most valamiért nem sikerült száz százalékos keménységet elérnem. Aztán valahogy a kishaver megemberelte magát , és simán fellehetett gumizni . Könyörtelenül meglovagolt, kézzel-lábbal szorított magába, és néha kéjesen eltorzuló arca meg összevillanó tekintetünk hatására, elengedtem magam a józanság pórázáról. Néhány pózon keresztül még hajszoltuk egymást, míg izzadtan, lihegve lőttem a gumiba.Elnyúltunk egymás mellett s egy ideig szótlanul cirógatott, vagy épp úgy tűnt egy tapasztalt masszőr szakértelmével tapogatta a vállamat. Lassan a beszédhez is visszatértünk, s lassan mennem is kellett.
  • Elszámolás:

    Nem hozta szóba, míg én rá nem kérdeztem, se telefonon, se személyesen. Zuhanyzás előtt ejtettem meg .
  • Összkép:

    Kifejezetten jó volt, hogy teljesen megfelelően kezelte a nálam keletkező "akadályt" így azt sikeresen elhárította. Én ajánlani tudom jó szívvel mindenkinek .
Happy Massage