• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, elsőre felvette, egyeztetés már két óra múlva ott is voltam. Minden infót megkaptam részletesen , marketingesnek nagyon jó lenne annyira jól kommunikál .
  • Megközelítés:

    Margit kőrútról nyíló utcában , egy szép újépítésű házban fogad .
  • Helyszín:

    Amikor betoppansz nagyon helyes kis lakás fogad , amerikai konyhás nappalival . Minden modern és harmonikus . Itt fel sem merül ,hogy bárhol lehet egy porszem .
  • Lány külseje:

    Túl sokat nem kell ecsetelni a látottakat , a fotói magukért beszélnek , amit nem tudsz mi rejlik a szőke hajfürtök alatt , hát kérem egy gyönyörű NŐ !
  • Action:

    Megérkezésem után az ajtóban kaptam az első puszit. Majd át adtam az ajándékot. Itt meg beszéltük a virágok számát és idejüket igaz nem szeretem volna kapkodni. Én elmentem fürdeni mikor végeztem ő is kiszaladt egy gyors zuhanyra.Helyet foglaltunk az ágyon közben meg beszéltük a részleteket közben intenzíven ismerkedtem a csodás testével. Nem tudtam betelni a formás cicijével sok sok puszi ide oda. Kaptam egy csodálatos csókot ere nem számítottam de nagyon jó csinálta.Meg is háláltam egy kis hát masszással természetesen nem csak ott. Neki láttam egy kis kényeztetésre a punciját amit halk sóhaj követett és a teste is jelezte hogy jól esik neki. És így játszadoztunk beszélgetünk egy kicsit. Bőségesen bele fért az időbe félidőbe már nem bírtam magammal. Kértem is a védő felszerelést fel helyezve már a lábai a nyakamba voltak. És egy intenzív pár perc után fordultunk kutyusba hát az valami csoda volt. Jeleztem is neki hogy inkább szeretném ha lovagolna egy kicsit mert nem sok kellet volna hogy tele lőjem a védő felszerelést.A lovagoló stílusa hát az valami csoda a mellei ringása az valami csoda. Ö sem bírta soká halk nyögésekkel jelezte hogy nagyon jó neki. Nem is bírta sokáig meg hogy fárasztó neki . Szeretem volna a popsit , de aztán ez valahogy elmaradt , szóval még vissza kell mennem . Így kutyusba fojtattuk tovább és itt is lett végem. Maradt egy pár percem egy kis ismerkedés a testével. Az időm végén egy gyors zuhany öltözés és már mentem is le a lépcsőn. Az ajtóba még két puszi és már ott voltam ahonnan el indultam a kapuba.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt volt igaz két órát töltöttem nála de így is megérte. Igaz először voltam nála így a virágokat az elején a éjjeli szekrényre helyeztem.
  • Összkép:

    Összességében egy nagyon aranyos szép nőt ismertem meg benne.
Happy Massage