• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már kedden voltam nála, akkor megbeszéltük ezt a hétvégi randit ha neki is jó lesz.
    Csütörtökön írt is hogy szombat délután tudunk találkozni.
    Mivel nekem is jó volt az időpont így le is fixáltuk.
  • Megközelítés:

    Villányi úthoz közeli ingatlan lakás.Megközelithető villamossal és autóval is, a GPS pontos.
    Parkolót most könnyen találtam, szinte a kapu előtt tudtam megállni,ilyenre se volt példa mióta ide költözött, mondtam is neki viccesen hogy ezután csak ilyenkor jövök hozzá.
    Parkolásért nem kell fizetni.
  • Helyszín:

    Ez egy régebbi épitésű ingatlan lakása.Nagyon modern stílusú ,látszik rajta hogy nem rég lett felújítva.
    Külön van a wc és a tussoló. Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy.
    Fürdőszoba teljesen új és modern, a zuhanykabin elég nagy hogy 2 ember elférjen benne. Volt már rá példa hogy ki is használtuk.
  • Lány külseje:

    Niki arccal hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal de sokkal szebb.
    Nikinek csodálatos, gyönyörű kék szeme van amivel egyből levesz a lábamról ha meglátom. Kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után simán megfordulnék az utcán.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.Nevük is van persze:Inci és Finci. Egész nap tudnám kényeztetni őket.
    Gyönyörű formás,kerek popsival rendelkezik. Ha tehetném egész nap simogatnám és markolnám.
    Puncija teljesen csupasz, illatos és a neve pedig Fincsi. És valóban nagyon fincsi.
    Amiben fogadok hát mit mondjak nem a kedvenc színem :D Persze hogy rózsaszín összeállítást kaptam most tőle. Igaz így is nagyon dögös volt :D
  • Action:

    Időben érkeztem, írtam nek hogy megjöttem, írta hogy jöhetek. Mivel a kapuk nyitva voltak így beosontam és már az ajtón kopogtam neki,ami rögtön nyílt is.
    Cipő le,majd megpillantom és mit látnak a szemeim, hát ma nem úsztam meg a rózsaszínt. Niki pedig jót nevet rajtam :D Mondtam neki hogy ezt még vissza kapod :D
    Elkezdtem le vetkőzni,közben pedig az elmúlt pár nap eseményeit tárgyaltuk ki.
    Majd elment gyors lecsapni az út porát.
    Miután végeztem Niki az ágyon várt,de még nem szabadult meg a ruhától. Így hát nekem kellett kiszabadítanom belőle. Gyors meg is szabadultunk ettől a rózsaszín melltartótól :D
    Majd a hátamra döntött és elkezdte kezelésbe venni az éledező velem egykorút. A gyönyörű ikreit bevetette és hamar hadrendbe is álltam. Ki-be járt a cicik között,néha pedig bekapta a végét és a nyelvével izgatta. Niki a francia nyelvet magas fokon űzi. Kaptam tőle egy igazi mélytorkos franciát ahol teljesen eltüntette a velem egykorút.Miközben kényezteti a velem egykorút, néha néha rám néz és látja rajtam hogy mennyire élvezem a ténykedését.Majd javasoltam a gumit mert ha így menne tovább akkor elég hamar csúfos vég következne be. Miután felhúzta a vv-t,nyeregbe pattant. Elinte lassan kezdte megülni,majd gyorsított,közben én a ciciket markoltam és nyaltam-faltam. Hol előre rám dőlve,hol hátra hajolva lovagolt. Egyik kezem hol a cicin hol a popsit markolva volt.Majd javasolni akarta hogy váltsunk pózt,de én már nagyon közel voltam,így a két kezemmel a popsija alá fogtam és én kezdtem el egy gyorsabb tempót diktálni alulról. Majd egy hatalmasat élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni ,majd lassan leszállt a nyeregből. Kis tisztálkodás után,folytattuk a randi elején megkezdett beszélgetést.

    Szünet után, Niki kezdte el feléleszteni a velem egykorút.Miután sikerült neki ,javasoltam hogy forduljunk 69-be mert én is szeretném őt kicsit kényeztetni.Miután felvettük a pozíciót,ő továbbra is folytatta a mélytorkos franciáját,én pedig elkezdtem nyalni a gyönyörű punciját.Úgy éreztem eléggé tetszik neki amit művelek,mert elég sokszor abba hagyta a franciát és elkezdett halkabban nyögni,mikor pedig kezdtett közel lenni,akkor rá gyorsítottam a nyelvemmel és sikerült neki elélveznie.Miután leszállt a számról,gumit javasolt, gyorsan fel is pattintotta és misszibe helyezkedett el.Be is hatoltam a nedves punciba ,eleinte rá hajolva járattam ki-be a velem egykorút,közben csókokat loptam tőle és a ciciket is a számra vettem.Majd kiegyenesedtem és most a lábait fogtam és hol v alakban tartottam hol pedig a mellkasomra tettem és így hol gyorsabban hol lassabban járattam ki-be a velem egykorút.Közben moziztam ahogy a gyönyörű mellei mozognak és a puncijába van a farkam.Majd javasoltam hogy forduljunk kutyusba, gyorsan be is pucsított és betettem a punciba.Itt nem lassúztunk,rögtön egy gyorsabb tempóztunk,aminek Niki is örült mert egyre hangossabban nyögött ahogy csattogtunk.Majd a hasára feküdt és így folytattuk tovább,ahol eleinte éreztem hogy közel a vég,de csak nem akart bekövetkezni.Niki javasolta mi lenne ha a kanapén folytatnánk.
    Át is mentünk a kanapéra,misszibe helyezkedtünk el és itt egy elég tempósat dugtunk,de még így se akar jönni aminek jönnie kéne.Kértem hogy próbáljon franciával végig vinni. Amit meg is tett elég sokáig voltam a szájába de sajnos nem jött a végkifejlett.
    Szomorúan vette tudomásul hogy ezt most haza viszem,majd megjegyezte hogy jövök egyel amit legközelebb be fog rajtam hajtani.
    Még egy kicsit beszélgettünk majd felöltöztünk és az ajtóban egy csókkal engedett az utamra.
  • Elszámolás:

    Szokás szerint a végén rendeztem. Köztünk ez már nem kerül szóba.
    A csokor mérete kicsit van az átlag felett, de amit kapsz érte az bőven átlag feletti élmény.
    Két órát voltam most is vele, mint kedden.
  • Összkép:

    Már három éve ismerem Nikit. Ez idő alatt elég sok randit tudhatunk magunk mögött és elég jól megismertük már egymást és tudjuk kinek mi a jó.
    A szünetekben nagyon jókat szoktunk beszélgetni, mindkettőnknek mindenről megvan a véleménye, így soha nincs kínos csend a randik alatt. Csak úgy repül az idő ha nála vagyok.
    Nekem Niki egy biztos pont, ha őt választom, tudom hogy nem érhet csalódás. Eddig mindegyik randink tökéletesre sikerült akarcsak ez a mai is.
    Aki barátnő feelinget keress őt mindenképpen ajánlom.
Happy Massage