• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Drága mate19918 :)
    Nagyon örültem, hogy ujra láttalak, éreztelek . Kellemes randi volt ez is,benne minden jóval :)
    Millió 😘 csók :)

  • Egyeztetés:

    Délután hívtam, hogy este van-e szabad időpontja. Szerencsére még akadt egy, amire le is csaptam gyors. Szóval nekem pofon egyszerűen ment.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. a parkolás természetesen fizetős, de nem túl drága, igaz nekem nem kellett már fizetni mert este mentem hozzá. A házzal szemben volt is hely több autó részére is.Ha esetleg nincs hely akkor a szomszéd kisutcában lehet találni. A GPS is pontosan oda navigált. Nagyon könnyű megtalálni a címet, ami egy forgalmas főút mellett van.
  • Helyszín:

    Régi 4 emeletes bérház.
    Lakásban mindenütt patyolat tisztaság van A fürdőben is több tusfürdő és szájvíz is található . A lakás minden célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben kád található.
    Jó nagy illatos törülközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Nem arccal hirdet,de szerintem nagyon szép arca van.
    Fekete haj, barna szemek, gömbölyded alkatú, hatalmas kerek és feszes mellekkel, szép kerek fenékkel, és izgatóan húsos de formás és kemény combokkal rendelkezik. Fekete fehérnemű szettben fogadott, amiben jól látszott hatalmas ikrei nagysága. Van mit fogni rajta, én pont ezt szeretem.
    Feneke nagyon gyönyörű hátulról és élvezett volt simogatni és később benne lenni.
    Puncija illatos és frissen borotvált.
  • Action:

    Időben érkeztem,hívtam, kaptam a kódot és már mentem is fel a lifttel.
    Az ajtó mögött várt Panni,egy csókkal üdvözöltük egymást.
    Cipő le,majd elindultunk a szoba felé. Panni leült az ágyra ,én pedig elkezdtem levenni a ruháimat. Közben elbeszélgettünk hogy kivel mi történt a legutóbbi randink óta.
    Gyors zuhany után, a szobában állva kezdtük el egymást simogatni és csókolni majd az ágyra ültünk és ott folytattuk. Kiszabadította az ikreket és elkezdtem velük foglalkozni,közben Panni keze is az éledező kis barátomat kezdte el izgalmi állapotba hozni.Nem is kellett sok neki ,elég hamar hadrendbe állt. Majd Panni az ágy elé térdelt én pedig az ágyon ülve maradtam és így kapta el a velem egykorút.Eleinte lassan kezdte le tövög bevenni, majd mikor már kellően be állította akkor kicsit begyorsított. Teljesen eltüntette ,majd lent tartotta egy kicsit.Majd mikor feljött ,akkor a farkam oldalát izgatta a nyelvével,közben nyálat engedett rá és így kapta be újra.
    Mivel kezdtem érezni hogy hamarosan nagyon jó lesz nekem, így átvettem az irányítást és az ágyról felálltam és rá fogtam a fejére és most én diktáltam a tempót.egyre gyorsabban jártam a szájába ki-be, néha lent tartottam a fejét, majd újra rá húztam. Így ment egy darabig,majd mielőtt éreztem hogy közel a vég akkor ki vettem a szájából és az arcára álveztem.
    Meg várta még ki élvezem a pillanatott és utána kezdte meg a rom eltakarítást.

    A szünetben nagyon jól elbeszélgettünk mindenféléről.
    A második menet hasonlóan kezdődött mint az első,így azt nem írnám le újra.Majd a franciás felvezetés után én is szerettem volna őt kényeztetni így az ágyra feküdtünk. Elsőnek a ciciket kezdtem el kényeztetni,közben a ruháját alul kinyitottam és a punciját kezdtem el simogatni. Hangokból itélve tetszett neki a ténykedésem,majd elindultam a puncija felé.Eleinte szépen lassan kezdtem el nyelvészkedni,így hoztam kellő izgalmi állapotba,majd mikor Panni hangja is egyre jobban megjött akkor rá gyorsítottam és a rángásokból itélve sikerült is elélveznie. Hagytam kicsit pihenni,addig mellé térdeltem és ő pedig újra el kezdett franciázni. Egyik kezemmel tartottam a fejét a másikkal pedig a fenekét markoltam.Majd egyre jobban kezdtem el dugni a száját,de éreztem ha így megy tovább akkor nem lesz időnk másra. Javasoltam hogy húzzunk gumit.
    Gyors fel is varázsolta, és még egy kis síkosítót is,majd elsőnek missziben egyeztünk meg és így hatoltam be a popsiba.Eleinte lassan járattam ki-be a velem egykorút majd kicsit gyorsítottam aminek hatására Panni hangja is megjött.
    Szerettem volna még a puncijába is lenni így javasoltam a pózváltást. Gumicsere után ,kutyusba helyezkedett.
    Gyönyörű látvány ahogy előttem bepucsított.Gyorsan be is helyeztem a velem egykorút a forró punciba,majd kezdésként lassan járattam ki-be ,de hamar váltani kellett a tempón mert egyre jobban megjött Panni hangja.
    Mivel nekem se kellett már sok így rá gyorsítottam és rá fogtam Panni derekára és egyre jobban húztam magamra, majd egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Rom eltakarítás után még egy kicsit beszélgettünk,majd felöltöztem és az ajtóban egy csókkal engedett utamra.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem. Másfél órás randi lett plusz a vtr kedvezmény is járt ami plusz 15perc.
    A mostani Pesti átlag alatt van kicsivel.
    Egy extrát vettem igénybe.
  • Összkép:

    Ez volt a második randink ami szerintem sokkal jobban sikerült mint az előző.Panni sokkal nyitottabb volt mint az első randin.
    Sokkal nyíltabban és felszabadultan tudtunk beszélgetni és szerencsére nem fogytunk ki a témákból.
    Mindenkinek ajánlom aki szereti a nagy cicis hölgyeket és a barátnő feelinget keresi vagy esetleg a pornós feelinget keresi Panni mindkettőben partner tud lenni.
    Az első randink ismerkedős,barátnősre sikerült,ez pedig már inkább pornósabra ami külön tetszett.Nagyon élveztem a randit, rajtam nem fog múlni a folytatás az biztos.
Happy Massage