• Flora

  • Beküldte:
  • Flora reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót , nagyon örülök neki , hogy jól érezted magad . Igazán jól éreztem magam én is minden szempontból . Legközelebb ha ha találkozunk a vibe is más lesz az elejétől :-)

  • Egyeztetés:

    Régóta felkeltették a figyelmemet a képei, a megadott adatok is beleillettek a zsánerembe, de a retusált képek miatt vártam volna egy megbízható beszámolóra.
    Mivel felfedeztem egy időpontot a naptáramban amikor már csak a környéken lesz utána dolgom, ez megadta az elhatározáshoz azt a lökést ami ahhoz kellett, hogy megtegyem felé az első lépést, gondoltam rám fér hogy be legyen “aranyozva a napom”.
    Párszor meg kellett próbálnom hívni mire sikerült beszélnünk végre, de sose nézem a hívható ikont ezért ez valahol az én hibám is.
    Mélyebb hangja volt mint amire a képek alapján számítottam, talán túl tárgyilagos módon elmondta a feltételeit a randinak, elején ez egy picit kimért volt számomra,volt pár hülye kérdésem ami a zavartságomból adódott amire szigorúan reagált, de mire megbeszéltünk mindent már megenyhült, kifejezetten kedves lett, lehet csak rossz pillanatában kaptam el.
    Az általam javasolt időpontot más jellegű elfoglaltságai miatt kis tétovázás-számolgatás után elfogadta, rugalmasnak tűnt.
    Kérte hogy a találkozásunk napján még hívjam fel, így is tettem, reménybeli érkezésem előtt bő egy órával hívtam.
    Újra átbeszéltük a részleteket (bár inkább Ő) megkaptam a pontos címet, kíváncsian vártam a találkozásunkat, mert mindig azok sültek el a legjobban amikor a telefonos beszélgetéseim kevésbé voltak bensőségesebbek.
  • Megközelítés:

    Waze pontosan odavisz, parkolni majdnem lehetetlen, kellett pár kört mennem a környéken mire le tudtam parkolni.
    Megérkezésemkor felhívtam a kapuból, mondta, hogy hova kell mennem és ott hogyan és hová fogok érkezni. Pontos volt az iránymutatása, probléma nélkül megérkeztem hozzá.
  • Helyszín:

    Régi klasszikus budai bérház a múlt század elejéről. Tágas lépcsőház, új korában vagy felújítva gyönyörű lenne-lehetne, lift nincs, de nem kell túl magasra menni.
    Garzon otthonosan berendezve, sok növény, képek a falakon, hangulatos zene.
    Szoba kellő méretű franciaággyal, sok párnával.
    Fürdőben kád, a zuhanyhoz könnyű beállítani a hőfokot, szembe vele mosdópult, rajta szájvíz üvegpohárral.
    Az egész miliő tükrözi Flóra személyiségét.
  • Lány külseje:

    A képek bár retusáltnak vannak kiírva, csak éppen teljesen feleslegesen, hiszen a képek tökéletesen visszaadják a tökéletes, nőiesen sportos alakját.
    Gyönyörű arca van, igéző szeme, csókos telt szája, szőke hullámos hajzuhatag, a telefonban tapasztalt búgó hang.
    Mindig kiváncsi vagyok hogy mennyire találom el az arcát akihez érkezem olyan hölgynél aki képkitakarással hirdet, persze sose találom el, én egy ártatlanabb arcra készültem, helyette egy dögös istennőt kaptam.
    Maradjunk annyiban hogy nem tudom elképzelni, létezik olyan férfi a földön akinek bármi kifogása lenne amikor ott áll Flórával szemben.
  • Action:

    Érkezésemkor átadtam az ajándékomat aminek szemmel láthatóan nagyon örült, még egy kis meglepettséget is láttam az arcán.
    Talán egy fekete ruhában várt rám magas sarkúban. Izgalmasan elegáns benyomást keltett. Azért itt már megenyhült, kedves volt de a tartózkodása megmaradt.
    A szobában átbeszéltük a részleteket, kértem, mivel tetszik amit látok-tapasztalok szeretnék inkább másfél órát maradni az 1 óra helyett, a telefonban kért extráim (natúr francia-kölcsönös franciával) kiegészültek a csókkal. Megkérdezte, hogy nem tetszik nekem a szája? Erre hazugság lett volna ha nemmel válaszolok, szerencsére hagytam magam megdumálni, úgy csókol hogy örökké bánnám ha kihagytam volna.
    Kaptam egy törölközőt, gyorsan levetkőztem, és elszaladtam egy alapos fürdésre.
    Mikor visszaérkeztem már az ágyon várt a fogadó szettjében.
    Kértem hogy indítsunk egy kis masszírozással, az megkönnyíti az ismerkedést. Kaptam egy krémes simogatást ami jól is esett, éreztem hogy tényleg jó szívvel csinálja. Közben valahogy megszabadult a ruhájától és már csak a rózsaszín fehérneműje maradt rajta. Megfordultam, csókolóztunk, majd levette a melltartóját.
    Kőkemények azok a cicik, szilikonosak, de gyönyörűek és nagyon jó tapintásúak.
    Miután kellően feltérképeztem a testét aktivizálta magát, finomam kéz nélkül ténykedett rajtam, én a bugyin keresztül simogattam. Szavak nélkül megértettük egymást, apró mozdulatokkal tereltük egymást úgy, hogy mindkettőnk számára a legnagyobb örömet okozza a másik igyekezete, végre lekerült a bugyija is, kaptam egy kis síkosítót a kezemre és most már közvetlenül simogathattam azt a gyönyörű részt a lábai között. Szerencsére mielőtt beteljesültem volna, kérte hogy most már az Ő öröme kerüljön a középpontba. Ez meg is mentett.
    Finoman kezdtem kényeztetni, Ő még közben mondta is hogyan szereti. Én mindent meg is tettem, hogy alkalmi partnerem megkapjon minden tőlem telhetőt amivel örömet tudok okozni neki.
    Igyekezetem nem volt hiábavaló, egyszer csak megérkezett, és mivel úgy tűnt nincs ellenére a folytatás abba sem hagytam. Sikerült is még kétszer a csúcsra juttatnom, képzeletben meg is veregettem a vállam, nekem ez közel akkora öröm volt, mint talán neki.

    Közös történetünkben itt volt egy komoly változás. Flóra, bár eddig is kedves volt, most mintha kicserélték volna, annyira szenvedélyes lett és nagyságrendekkel kedvesebb lett, tartózkodása teljesen eltűnt.

    A semmiből gumit varázsolt elő, amit azonnal fel is helyezett. Én voltam felül, finom mozgásom közben gyönyörködtem az alattam levő gyönyörű nőben, hamar be is teljesültem. Finoman letisztogatta magát majd engem is.
    Kedvesen hozzám bújt, nagyon jót beszélgettünk, még kifejezetten személyes témákba is belementünk, itt már tökéletesen jött a barátnő érzés.
    Kérdezte hogy van -e kedvem még egy körre? Erre nyílván igent mondtam, gyorsan kiszaladtam a fürdőbe megtisztálkodni.
    Visszatérve hamar a szájával harckészültségbe helyezett, gyorsan gumit húzott rám és az előző alkalomhoz hasonló módon lett az enyém újra, miközben magát kényeztette. Ennek a látvány azért plusz izgalmat jelentett.
    Kicsit összebújtunk, majd az órára pillantva láttam, hogy most van az a pillanat amikor úriember módjára el kell hagynom az ágyat és le kell zuhanyoznom.
    Öltözködés közben még beszélgettünk egy picit a hétvégi programokról.
    Rajta akkor már talán egy fekete selyem köntös volt, kikísért és az előszobában elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltünk, a helyszínen újra. Letettem az asztalra az elején, többet nem került szóba. Az adatlapján fel van tüntetve nyilvánosan a rózsaszálak száma, én másfél órát maradtam ami így még az általam kedvelt 2-3 “extrával” fel lett tornázva a duplájára.
  • Összkép:

    Nem szakadt meg az a sorozatom, hogy amelyik randi “döcögősen” indul azok lesznek a legjobbak.
    Flóra az a lány aki ha átmegy a zebrán akkor szerencsés esetben csak a keresztirányú forgalom áll meg és nem rohannak egymásba a kocsik, de ez csak a külső, Ő egy kifejezettem értelmes, kedves fiatal hölgy, akinél ha sikerül áttörni a kezdeti tartózkodás falát, akkor csodálatos-szenvedélyes szeretője lehet az embernek.
    Nem kell és nem is lehet irányítani. Tudja mit szeretne kapni és azt meg is kapja a partnerétől, úgy hogy közben maximálisan igyekszik alkalmi szeretője minden igényét kielégíteni. Nem alakult ki kémia közöttünk, de randevúnk egyetlen pillanatában sem jutott eszembe a köztünk lévő nem kis korkülönbség, amit eddig csak egy hölgy volt képes velem feledtetni ebben a szituációban.
    Randevúnk egyetlen pillanatban sem éreztem rajta semmi színészkedést, minden gesztusában őszintének tűnt, nagyon kellemes érzésekkel távoztam.
Happy Massage