• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásos Vtr-en jelentkeztem be hozzá persze üzenetbe kérdeztem rá hogy ráér e esetleg akkor simán ment mint mindig vele.
  • Megközelítés:

    Parkolás nem igazán változott jó irányba, sok autó foglalja el a környéken a parkolókat, de azért észre vehető volt hogy a közeli új építésű társasházaknál azért hébe hóba akadnak üres helyek, csak azt vagy kifogja az ember vagy pórul jár és keringőzhet még egy ideig. Én bkv-val közlekedek, max 5 perc séta az egész míg a pontos címhez el nem érek.
  • Helyszín:

    A Lakás ugyan az nem változott semmi, fel voltak kapcsolva pár lámpa a hangulat miatt. Ágy ugyanolyan kényelmes mint volt, szerettem a párnákat a fejemhez támasztani, kellemes lakás egy elbűvölő, értelmes gyönyörű partnerrel..
  • Lány külseje:

    Most lazábbra vette az öltözködést, teljesen hétköznapi viselete volt, na jó ott volt a fekete sztreccs nadrág felső ruházata rövid ujjú póló volt rajta. Semmi nem változott rajta nagyon bejön nekem Fanni, különösebben szeretem azt a zöld szem szőke haj kombót az alakja ugyan olyan pazar látvány, pláne a tetkói ami a két karját befedi rendesen, az ikrekről már nem is beszélve tökéletes nő tetőtől talpig, erősen az esetem, ritka kincs.
  • Action:

    Kicsit most kalamajkás volt a helyzet, a szomszédnak is akkor kellett a lakását felújítani mikor akcióra jövök kérem. :D:D Ennek ellenére nem volt semmi gond, meg bajom az egésszel, csak váratlan volt szerencsére nem volt nagy ricsaj a szomszédban. Na az akció úgy zajlott, adott törülközőt, levetkőztem előtte majd irány lezuhanyozni majd mikor elvégeztem a fürdéssel kapcsolatos tennivalóimat, akkor már Fanni teljesen le volt vetkőzve a látvány mesebeillő volt mint egy tündér aki ott áll és várja azt hogy az ember lecsapjon annak a lehetőségére hogy őt a mennyekbe vigye el abban a rövid intervallumban. Csókolóztunk, simogattam, puszilgattam a bőrét az ikreket kényeztettem majd megkértem hogy négy kéz láb legyen az ágyon és én majd hátulról elkezdtem barackját megkóstolni majd megízlelni újra mert nagyon éhes voltam abban az időben. ;) Ez volt még csak ő hátára feküdt én meg ugyan úgy egy 5-10 perc erejéig nyaldostam olyan finom volt már akkor mint a méz, egész nap el lett volna ott az ember, de hát pörög az élet tovább szóval mad utána ő kényeztette az ezredest hosszasan majd egy kis láberotika is volt közben, ezután jöhetett a gumi majd jó pár pozíciót csináltunk egyszer ő volt rajtam és himbálóztak az ikrek, aztán misszibe volt pár póz majd hátulról döngettem meg pazar a látvány mikor látod a csoda szép popsit is közben meg markolászod. Amikor jött a vég nem volt ellenére hogy most szájába menjek el jó alaposan benyálazta, jó alaposan hosszasan franciázott mikor hátamon voltam ő oldalt, mondtam is neki hogy nekem jobb lesz mikor fel állok és majd úgy franciázik persze voltak a golyók nyalogatása is felhevültem teljesen annyira mikor benne volt a szájába az ezredes akkor elröppentek a katonák és sikeresen landoltak is. Tisztogatta magát, én is már kevés idő volt hátra ezt beszélgetéssel töltöttük el meg utána ő gyorsan el ment lemosakodni utána követtem én. Ó Basszus én marha kihagytam a kebel sexet most vele, majd pótolnunk kell Fanni. :D
  • Elszámolás:

    Szokásos virágszálak, korrekt mint mindig.
  • Összkép:

    Maga a lénye nagyon pozitív kellemes társaság, jó vele együtt lenni, nem unatkozik mellette az ember. Több alkalom kell ahhoz hogy kiismerje az ember az tény de nagyon is megfogott a személyisége, nagyon szimpatikus ember, meg hát a hancúrozás terén is izgalmas sose felejti el az ember. Pláne ha az ember úriember vele. ;) Vigyázni rá mert egy igazi kincs.

    Köszönöm Fanni hogy tudtál fogadni megint, remélem még eltudok menni hozzád még.
Happy Massage