• ❣ Miss Tesla ❣

  • Beküldte:
  • ❣ Miss Tesla ❣ reagálása

    Hello krst!

    Szeretnék akkor reagálni a kis villám randinkra ami összesen 30p volt.
    Láttam hogy az oldalon nagy kritikus vagy (olvastam a beszámoloidat) nem nagyon osztogatod a pontokat de a három pont arcra az engem nagyon elszomorított:( Mivel idáig mindenki az összes beszámolómban öt pontot adott az ötből és élőben is mondják ,hogy szép arcom van.
    És abban is te vagy az egyetlen aki szerint retusáltak a képeim ,úgyhogy számomra te nagyon különleges vendég voltál,nem annyira szimpatikus ez nekem!
    Abban sem értek egyet,hogy beszámolom nem született egyből ahogy megjelentem az oldalon már abban a hónapban kaptam kettőt és a következő hónapban is kaptam .
    Mivel én maximalista vagyok ezért szeretem ha azt írják le ami úgy is történt ezért bátorkodtam megírni ,neked hogy figyelj jobban a részletekre és ne négy nap múlva írd meg a beszámolódat hanem inkább még aznap mert több dologban is eltér!
    A ruhámból nem tudok kibújni én ilyet nem mondtam!
    (Nem vagyok béna:))) én azt mondtam neked :ha van kedved vedköztessél le.
    Ez nálam egy ilyen kis rutin egymásthoz közeledünk...ez igaz csak egy kis apróságok ...,
    Azt írtad hogy mindenhova kentem olajat én csak a felső testedre kentem olajat nem az egész testedre ez is csak egy kis apróság de mivel nem úgy volt javítom neked és az olvasóknak. Hogy ne ijedjenek meg fél órában nem fognak úszni az olajban, ez ugye fürdés szempontjából is számít.
    Nem azt szeretted volna írni,hogy a mellkasommal csúszkáltam rajtad mert a te mellkasodon én nem csúszkáltam igazából még két dolog lenne amit helyesbítenem kell neked és q kedves olvasóimnak az arcmasszázst sosem fürdés után ajánlom fel!
    Hanem fürdés előtt!! Fürdés után nem kelek megint össze !! Számomra azért ez nem mindegy.
    És a rózsaszirmokat pedig borítékban illik hozni (nem szeretem ha elől van, maradjon mert az illúzió hogy ez egy randi.
    Én azt beletettem a borítékba ami ki volt készítve neked .
    A nagy kritikusságod ellenére köszönöm szépen a jó beszámolót!
    Csak máskor figyelj jobban a részletekre! Ha már tollat ragadsz puszi Tesla baba💋🙏❤

  • Egyeztetés:

    Tesla hirdetésével már régóta szemeztem, mióta felkerült az oldalra a kedvenceim között szerepel. A képei nagyon megnyerőek, de nagyon külvárosi részen rendel, és egy ideig beszámolója sem született... szóval haboztam. Miután írtak róla páran, néhány alkalommal megpróbáltam hívni csak úgy ad-hoc, de így nem jártam sikerrel. Aztán adott napon, a kedvenceim között szemezgetve láttam hogy villog Tesla mellett a "most hívhatod" ikon, ... ezt jelként értelmeztem, és már tárcsáztam is. Ő pedig szinte azonnal felvette. Szuper :-) Vele beszéltem, nincs telefonos kisegítője. Hangja kedves, tud fogadni két órán belül, és már sorolja is a megtalálásához szükséges információkat. GPS bekapcsol, és már indulok is ...
  • Megközelítés:

    A címben van némi "elírás", ugyanis nem XXI. hanem XX. kerület a helyszín. Pesterzsébet csendes kis utcája a Helsinki úttal párhuzamosan, ahova már nem hallatszik be a forgalom zaja. Tesla útmutatása alapján könnyen megtalálható, GPS ismeri, házszám egyértelműen látszik. Az épület egy rendezett, régi, lift nélküli tégla társasház, átlagos (korának kb. megfelelő) állapotban. A lépcsőház ajtaja a parkoló másik oldalán van, így az épületet megkerülve juthatunk kaputelefon közelébe, majd egy bemelegítő lépcsőzés után érünk a fel a kis masszázs kuckóhoz.
    Külvárosi, forgalmas rész, erre jár a H6 hév is, szóval tuti tömegközlekedéssel is megközelíthető, de erről ne kérdezzetek, bővebbet nem tudok ...
  • Helyszín:

    A lakás egy normál állapotú mini garzon., amolyan felújított kis magánlakás szerű. Tiszta, rendezett. Nem szalon. Bent félhomály, gyertyák, kellemes illat és zene. A szobában masszázságy is van, de a szeánsz helyszíne most az ágy lesz majd. A fürdő tiszta, zuhanytálcás és nagyon aprócska. Több szinteltolás is van benne, ezért figyelni kell hová lép az ember. Tisztálkodószerek megfelelő számban állnak rendelkezésre, van minden ... még fogselymet is találtam ...
  • Lány külseje:

    Teslát egyértelműen a külső / a fotói miatt választottam. Dekoratív, és ahogy Ő írja a bemutatkozásában: "Nagy fenék ,nagy mell ,nagy száj ,nagy élvezet:)". Ez így is van, bár fenék tekintetében a képek alapján kicsit kisebbre számítottam hogy őszinte legyek. Egyébként az a típusú lány , akin van mit fogni (a szó jó értelmében). Nem túl magas, a mellei pedig igencsak jól sikerültek ... később nagy örömömet leltem bennük ... Egyébként végtelenül kedves, és figyelmes vendéglátó.
    Megérkezésemkor csak egy fekete fehérnemű szett, és az egyik combján egy talán "harisnyakötőnek" hívott apróság volt.
  • Erotikus masszázs:

    Az általam választott időtartam rövidsége miatt a masszázs úgymond elmaradt: ahogy az oldalon is szerepel a fél óra csak csúszka masszázst és kézi levezetést tartalmaz. Na jó, akkor mégis van masszázs :-)) ... de csúszka, és én azt már kényeztetésnek vettem ...
  • Levezetés:

    Szóval a fürdőből visszatérve Tesla megkért hogy segítsek ... nem tudott egyedül kibújni a ruhájából. Mit tesz ilyenkor egy úriember? Segít. Így tettem én is. Bugyi, melltartó lekerül, majd jött a meleg olaj ... mert milyen lenne egy csúszka olaj nélkül. Itt valamilyen furmányos módon megintcsak szükség volt segítő kezeimre ... mert hát azokon a fantasztikus melleken alaposan el kellett oszlatnom az olajat ... volt is dolgom vele, nem mondom ... :-)
    Aztán, mikor a mellek olajjal való ellátottsága megfelelő lett, én elheveredtem az ágyon, és következett a várva várt csúszka ... Előtte persze kaptam én is némi olajt, úgy kb. mindenhova :-) Aztán Tesla szánkázni kezdett a mellkasomon ... majd egyre inkább a farkamon. Ekkor már kicsit összeszorítottam "magamon" a cickókat, és néztem-, meg persze élveztem ami történik velem. A csúszka végén Tesla felült, combomat a lábai közé véve rámült, és kezdetét vette a kézi levezetés.
    Végig figyelt, kérdezte hogy szeretem ... és persze párszor azért megállított a csúcs közelében a kis bestia :-), de végül "megkegyelmezett" és hatalmasat élvezhettem a kezei között.
    Innét a szokásos rutin: takarítás, tusolás, öltözés.
    A tusolásból visszatérve még megkérdezte szeretnék-e egy arcmasszázst, mert még volt pár percünk. Nem éltem vele, de kedves gesztus volt ...
  • Elszámolás:

    A tiszteletdíj a szeánszunk előtt került átadásra, ami a tusolásom alatt el is "tűnt" a szekrénykéről. Első találkozás, szóval ezzel nekem semmi gondom nem volt. Az elszámolás korrekt, az oldalon is annyi amennyi, a telefonban is, és a helyszínen sem változik.
    Extrákat nem néztem, nem kérdeztem, nem is tudom hogy vannak-e. Erről mindenki igénye szerint tájékozódjon érkezés előtt.
  • Összkép:

    Tesla nagyon kedves volt, és figyelmes. Leste miden kívánságom. Semmi rosszat nem tudnék mondani a randinkról, de összességében valahogyan mégsem Ő az ideálom, a képek alapján picit másra számítottam. Jól éreztem magam, de visszajárós nem leszek.
Happy Massage