• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon felhívtam. Mivel már voltam nála,szinte mindent tudtam, de azért meghallgattam
    Mindent elmond, megválaszol készségesen
  • Megközelítés:

    Házzal szemben a túloldalon van nahyobb, myugisabb hely parkolni. Busz a ház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    Régebbi családi ház. Kapu nyitva vár. Hátra kell sétálni, mert ott van az ajtó. Kicsit leppukkant ház, de megteszi. Régies az egész, fürdő is
    Tisztaság van, tusfürdő is van bőven. Törölköző illatos. Mosógép ment, mossa a törcsiket.
  • Lány külseje:

    Mikor először voltam nála meglepődtem, most nem. Nem változott semmit. Nem tudom, szült vagy miért, de melle nem az egeknek áll, de ez nem zavart abban amiért mentem. Popsija kerek, formás. Akinek melle nem tetszik, fordítsa meg.
  • Action:

    Megérkezéskor csomagolja is ki a fütyköst, szopna is egyből. Mondtam neki, hogy zuhanyoznom kell. Gyors tus, ő addig mindent előkészített, testápolót, papírtörlőt, óvszert.
    Meglat törölközőben, lerántotta megfogta farkam és mint egy pornófilm, mondja, dobjam le magam, most jól leszop, mert rég jártam nála és nagyon ki van éhezve a farkamra. Huh,pont erre vágytam. Én hátamra fekszem, ő melltartóban és bugyiban, valamint combfixben lábam közé térdel és elkezd lassan, majd egyre gyorsabban szopni. Nem spórol a mélytorokkal. Kérem, fenekem se hanyagolja. Nem finnyáskodik nyelvével. Úgy csinálja, hogy tanítani lehetne. Jo sokáig kiélveztem, ő közben verte farkamat. Néha szopta is. Így lett végem, akkor sem hagyta abba. Ki kellett menekülnöm, mert nagyon érzekeny lettem.
    Lenyalogatta a spermát, leszopta farkamról, játszott vele, dicsért, hogy jó sok, hmm de fincsi...
    En kidőltem, Berry letörölte ami maradt.
    Ivott egy kicsit, megkínált, de nem.kértem. ő már jött is incselkedve. Ugye meg fogsz dugni? Pinám már ki van éhezve a farkadra - mondta. Dugd meg a pinámat kérlek. Néztem rá. Azt hittem, ma már nem áll fel. Berry felszopta kőkeményre. Ismét nyalogatta golyókat, popsimat. Mikor jó lettem, gumit húzott rám, bekente testápolóval és magát is alul. Rám ült. Finoman, majd nagy tempóbam lovagolt. Majd felguggolt, csak úgy csattogott. A testápoló annyira nem jön be nekem. Alig éreztem vlamit, meg a gumi miatt is.
    De Berrynek van tuti fegyvere a nehéz elélvezésre. Gumi le, ismét mélytorkozott, fenekem szétnyalta. Én vertem, így remegve élveztem, Berry észrevette és azonnal torokra nyelte lécemet. Lenyalogatta az utolsó cseppig, majd megköszönte.
    Letörölgetett finoman papírral. Letusoltam, kaptam egy búcsúcsókot majd eltávoztam kielégülten.
  • Elszámolás:

    Berry érték ár aránya a legjobb a fővárosban szerintem. Előre kitettem, szo sem esett róla.
  • Összkép:

    Berryhez vissza kell járni. Sok lánynál voltam, de ekkora kielégülést nagyon kevésnél ereztem. Nem finnyaskodik, nagyon odaadó.
Happy Massage