• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm a beszámolót és a randit is! Nagyon örültem neked, várlak vissza szeretettel! Puszi

  • Egyeztetés:

    Az oldalon figyeltem fel Evelynre. Villogott a zöld lámpa,hogy online. Telefont ragadtam és hívtam. Másodjára sikerrel jártam,felvette. Egy kis ismerkedős beszélgetés, minek során közöltem látogatási szándékom mikorját és időtartamát. Mivel két nappal előbb beszéltünk a kért időpontnak nem volt akadálya. Egy kérése volt, erősítsem meg szándékom egy Vtr-el, mely meg is történt. A visszaigazolás szinte azonnal megtörtént.
  • Megközelítés:

    A Vtr-ben pontos címet kaptam. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Én pedig a környéket, ìgy nem volt rá szükségem. Parkolás fizetős, de hely akár az utcában a ház előtt vagy a közeli kereszt utcában lehetséges.
  • Helyszín:

    Újszerű társas ház többedik emeletén található Evelyn búvóhelye hova lift repít. A célnak pontosan megfelelő a lakás. Patyolat tiszta, jó illatú és világos. Ezt külön értékeltem. Nagy francia ágy uralja a szobát. Fürdő kádas. Üveg fal plusz függönyvan a fröcskölődes ellen. Minden megtalálható mi szükséges. Kilépő száraz. Tökéletes helyszín egy pásztor óra eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Egy vékony lezser köpenyben fogadott, miből kivillantak szépseges cickók. Haja összefogva lófarokban. Szemüveg mi nem gátolta hogy lássam szemei csillogását. Alakja tökéletes. Finom vonalak jellemzik.Találhatók tetkók mik elsősorban finom szinei miatt nyerték meg tetszésemet. Nagyon harmonizált Evelynnel. Lábak is formásak, popsi szépen domborodik, jó megmarkolni. Egyszóval egy nagyon kívánni való nőnek voltam vendége.
  • Action:

    Belépve rögtön puszi és bemutatkozás. Kérdésemre nagy nevetés közepette kaptam meg az igenlő választ egy újabb puszival megerősítve.
    Cipő le és irány a szoba. Az ágyra ülve ismerkedős, ráhangolódó beszélgetés simogatásokkal tarkítva. Ezután ruha le és irány a fürdő.
    Visszatérve az ágyon ült keresztbe tett lábakkal, mintha egy cukiban kávézna. Ekkor már nem fedte testét semmi. A látvány lenyűgöző volt. Ahogy beléptem felállt és a világ legtermészetesebb módján nyakamat átkarolva valódi nyelves csók. Hát eztnehéz volt abba hagyni, de csak az ágyra keveredtünk, hol is folytattuk a csoókcsatát.
    Ezután farkam felé kormányozta magát és kellő udvözĺést követően falni kezdte farkamat. Úgy helyezkedett, hogy öle felém, kartávolságon belül elérhető volt. Ezt kihasználva Ő farkamat nyeldeste, nyalta, szívta én pedig a puncit igyekeztem jobb kedvre deríteni.
    Ezzel jól elvoltunk, de hátára kértem és immáron csak énügyködtem. Nyaltam finoman, erőteljesebben. Mikor úgy éreztem befogadó ujjaimra ezt is bevetettem. Úgy éreztem jól esett neki, de csúcsra nem juttattam.
    Ezután Evelyn mutatta be francia tudását. Felszabadultan saját kedve szerint és az én élvezetemre kihegyezve, többször teljesen eltüntetve, hosszan torkán tartva hadrendbe állította rakoncátlan farkamat.
    Miközben védelmet bontotta a hogyan tovább után érdeklődött. Mivel nem mozdultam hátamról mosolyogva nyeregbe pattant. Finoman mozgott, majd növelte a fordulat számot. Egy két popsira irányuló csapás biztatólag hatott és fergeteges csikós bemutató kerekedett mit megszakított egy kis csók, cici szopogatás, hogy aztán újult erövel folytatódjon minden.
    Jeleztem váltsunk pózt. Készségesen vette fel a négykézlábas pózt zárt lábakkal. Segített a bevezetéssel és pár felvezető lökés után hosszújáratu kefélés vette kezdetét. Nem volt ellenkezés, sőt keményen tolta magát.
    Farkam kicsusszant és ekkor misszibe váltottunk. Lábait szét tárva engedett szabad utat vágyaimnak. Ebben a pózban hangok is voltak, mik igen csak serkentően hatottak rám. Döngetős dugás vette kezdetét. Éreztem a mocorgást alul, mélyen minek egy hatalmas hörgős élvezés lett a vége. Simogatva hosszan hagyott magában lenyugodni.
    Tisztogatás és osszebújós beszélgetés, mi nem volt kutakodós mégsem volt felszínes. Időt kérdeztem,de megnyugtatott van, majd szól.
  • Elszámolás:

    "Csak" az alapot vettem igénybe, mi bőséges és teljes kielégülésemere volt. Nagyon megérős Evelyn.
  • Összkép:

    A látvány és a kedves fogadtatás egyből megnyugtatott. Evelyn úgy profi, hogy észre sem veszed. Nagy szerű hangulatot teremt és mint barátnő viszonyult hozzám. Élveztem társaságának minden pillanatát. A non plusz ultra, hogy öltözésem során kinyilvánította szívesen venné mihamarabbi újabb látogatásom. Erről biztosítottam.
    Kedves Evelyn, köszönöm a rám fordított idődet.
Happy Massage