• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Beszéltünk már korábban telefonon, akkor minden szükséges tájékoztatást meg is kaptam, de sajnos nem volt elérhető, amikor nekem jó lett volna. Következő héten, ahogy biztos lett, hogy szabad lesz a csütörtököm, egyből hívtam, a „Most hívhatod” jelzés villogásánál. Hamar fel is vette és szerencsére kora délutánra tudtunk is időpontot egyeztetni. VTR-megerősítésre az idő rövidsége miatt most nem került sor. Minden gyorsan és gördülékenyen zajlott.
  • Megközelítés:

    A telefonbeszélgetés során pontos címet kaptam. A tágabb környéket elég jól ismerem, így GPS-nélkül is könnyen megtaláltam a helyszínt, de annak sem okozhat gondot, aki esetleg először járna arra. Egy tényleg nagyon új építésű lakóparkban található Kamilla lakása. A parkolás hétköznap fizetős (400 Ft/óra), hétvégén ingyenes. Üres parkolóhely bőven volt, akár közvetlenül a lépcsőház előtt is meg tudtam volna állni. Aki nem szeretne fizetni, pár perc sétával talál ingyenes parkolási lehetőséget is. Tömegközlekedés oldalról a villamos biztosan rendelkezésre áll, nagyon közeli megállóhellyel.
  • Helyszín:

    Új lakópark, új épület, új lakás ennek minden előnyével (igényes burkolatok, modern elrendezés, új bútorok). A lakásba belépve van egy kis rész a kabátot, cipőt letenni, innen egy nagy amerikai konyhás nappaliba jut az ember. Balra fordulva két szoba és a fürdő található. Mindenhol tökéletes renddel és tisztasággal találkoztam. A fürdőszoba elég méretes, tele van minden olyan felszereléssel, ami a tisztálkodáshoz szükséges. A szobában egy nagy méretű, elég magas franciaágy található, a ruháknak szék, a szekrényen pedig egy kisebb méretű tükör. Talán kicsit jobban be volt sötétítve, mint ahogy szeretem.
  • Lány külseje:

    A feltett fotói teljes mértékben a valóságot tükrözik. Akiknek a fényképek alapján tetszik a Hölgy, az a valóságban sem fog csalódni, sőt! Arckitakarással hirdet, de nagyon csinos, bájos arca van, és gyönyörű a mosolya. Nagyon kellemes, kicsit talán mélyebb hangja van, ami nagyon erotikus tud lenni :) A popsija és a lábai nagyon vadítóak, főleg magassarkúban. A cicik természetesek és elég méretesek, öröm velük foglalkozni :). Nem külső, de nekem nagyon fontos, hogy végig nagyon közvetlen, vidám és kedves volt.
  • Action:

    Kamilla hirdetése már elég régóta izgatta a fantáziámat,folyamatosan figyelemmel kísértem a szuper fotóit és a beszámolóit. Nemrég fölkerült róla pár új kép, amik közül mind nagyon tetszett, de a tükör előtt állós, „popsikitolós” fényképét látva kb. eldobtam az agyam és ez meg is adta a végső megerősítést a találkozóra. Biztosra akartam menni, és mivel hétvégi elérhetősége változó, így a csütörtökre kapott kényszerszabadságom nem is lehetett volna jobb alkalom az első randira.

    A szép időben tett, ingyenes parkolást elősegítő rövid sétám után nagyon nagy várakozással szálltam be a meglepően gyorsjáratú liftbe és érkeztem meg a megfelelő emeletre. Bejutás, majd bemutatkozás következett és ekkor tudtam először élőben megcsodálni Kamillát. Egy fekete selyemköntösben fogadott, ami alatt fekete bodyt és combfixet viselt, amit a fürdésem után kiegészített egy magassarkúval, ami aztán a randi végéig fent is maradt. Eszméletlen szexi volt és nagyon kedvesen, mosolyogva fogadott. A mosolyával rögtön levett a lábamról, az arca pedig nekem hihetetlenül tetszett, ha mondjuk valahol a civil életben találkozunk, kb. az első látásra fülig beleesnék.

    Rövid beszélgetés, majd fürdés után az ágyon találtunk egymásra. Finom simogatásokkal és ölelésekkel kezdtünk, majd ezt kiegészítettük egy nagyon izgató csókcsatával. Kamillának nagyon finom ajkai vannak fantasztikusan csókol. Idővel lekerült a body és végre méltóképpen tudtam üdvözölni az ikreket is 😊 Hátamra kerültem, Ő pedig szépen simogatva, kényeztetve puszilgatva haladt szépen végig a testemen, egészen a célterületig, majd elérve azt, finoman az ajkai közé vett. Nyalogatva, kényeztetően kezdett, közben foglalkozott a környékkel is, aztán hirtelen úgy torokra vett, hogy pislogni is elfelejtettem. Azt hiszem, hogy egy „aztakurva” szakadt ki belőlem reakcióképpen, amit szerencsére biztatásnak vett és ugyanebben a szellemben folytatta a francialeckét. Folyamatosan váltogatta a kényeztető, lágyabb részt a pornósabb, mélytorkos elemekkel, aminek az ötvözete óriási élmény volt. Közben úgy helyezkedett, hogy kézzel elérjem a popsit és a puncit, én pedig éltem is a lehetőséggel, folyamatosan simogattam, ahol értem. Bármeddig el tudtam volna viselni ezt a törődést, de a „Nem szeretném-e betenni az ikrek közé?” kérdésre egyszerűen nem lehetett nemmel válaszolni.

    Hanyatt feküdt, pici síkosító került a cicikre, majd bekerültem a csodás domborulatok közé. Kezeivel összefogta a melleit én pedig ütemesen kezdtem el mozogni. A bársonyos bőrű, méretes ikrek közé kerülni szuper érzés, ami kiegészítve a helyzetből adódó vizuális élménnyel, teljes mértékben kihagyhatatlanná teszi Kamillánál ezt a pozitúrát:)

    Ezután föltérdeltem az ágyra, vendéglátóm pedig keresztben elém feküdt, ügyelve arra, hogy mindent elérjek, amit csak szeretnék, majd így vett az ajkai közé. Olyan változatos és élvezetes franciát kaptam, hogy a légzésem is el-elakadt. Csinálta kényeztetően, csinálta intenzívebben, sűrűn vett torokra, picit lenn is tartotta közben meg kézzel folyamatosan izgatta a zacsit és a környékét. Én is irányíthattam kicsit a dolgokat, lehetett váltogatni a tempót és a mélységet, közben pedig a szabad kezemmel játszhattam a puncival. A lehetőség között szerepel a kényszer is, de annyira jól csinált mindent, hogy ennek nem éreztem szükségét. Eredeti tervem az volt, hogy már első körben is szexelünk, de annyira élveztem amit művel velem, hogy egyáltalán nem bántam, hogy a szájában lett végem.

    Pihenésképpen felajánlott egy masszázst, de én inkább viszonozni szerettem volna az eddig kapott törődést 😊 Kényelmesen a hátára helyezkedett, én pedig elindultam az ajkaitól, a nyakát érintve, az ikreknél hosszabban elidőzve egészen a csodás lábakig. A lábaknál szintén hosszabb időt töltöttem, nem nagyon tudtam betelni velük. Idővel persze csak eljutottam a punciig, amit nagy kedvvel kezdtem el kényeztetni. Jó ideig csak nyelvvel, majd viszonylag hosszú idő után az ujjamat is bevetve próbáltam örömet szerezni. Azt meg is jegyezte, hogy jól esett neki az, hogy nem rontottam ajtóstul a házba és az ujjazással vártam a megfelelő időpontig. Próbáltam a kedvére tenni, de tartok tőle, hogy csak a „majdnem”-ig jutottam.

    Folytatásképpen visszakerültem még az ajkai közé, majd közös megegyezéssel gumihúzás következett. A randi elején említettem már neki azzal a bizonyos fotóval kapcsolatos rajongásomat, így szerintem nem volt túl váratlan a kérésem, hogy kezdésnek a tükör előtt állva szeretném megszeretgetni. Szerencsére nem volt akadálya, így gyorsan az általam nagyon vágyott pozícióba helyezkedett. Kis terpeszbe vágta magát, két kézzel nekitámaszkodott a szekrényajtónak, és izgatóan kitolta felém a tökéletes popsiját. A magassarkú észveszejtően kiemelte a formás, combfixes lábait és az isteni fenekét. Persze, van a fotó, de ezt élőben látni leírhatatlan. Azt hiszem akkor volt a 2. „aztakurva” a részemről. A látványra csak azért nem kaptam rögtön agyvérzést, mert az összes vér már máshová csoportosult át bennem. Először muszáj is volt mögé térdelnem, hogy a popsi pont arcmagasságba kerüljön, és pár csókkal kezdjek el udvarolni. Ezután persze végre összecsatlakoztunk😊

    Annyira vártam már ezt a pillanatot, hogy a lassabb részt viszonylag rövidebbre fogtuk és gyorsan váltottunk közepes tempóra. Közben hol a popsit fogtam, hol a csípőjébe kapaszkodtam, hol pedig a ciciket markolásztam, vagy éppen a vállain pihentek a kezeim. Szerencsére Kamilla nem csak hagyta magát, hanem nagyonis aktív volt végig, vagy tolta rám a popsiját, vagy épp hátranyúlva húzott magába, közben folyamatosan mozgatta a popsiját, tekergette a csípőjét, a hangokból ítélve pedig szerintem neki sem volt ellenére a tevékenységem 😊 Ezekkel összességében eszméletlenül feldobta az élményt, imádtam ezt a részt.

    Átkerültünk az ágyra és először én kerültem felülre. A csodás lábait a nyakamba kaptam és folytatódott a móka. Kamilla az mellett, hogy tökéletes alakú, elég hajlékony is, így a lábaival a nyakamban is tudtunk pár csókot váltani, miközben továbbra is jó tempóban szeretkeztünk. Az aktivitása itt is tovább folytatódott, ölelt, simogatott, majd miután a lábai kikerültek a nyakamból tolta rám a csípőjét, a lábaival pedig húzott magába. Nem tudom, volt-e már ennyire élvezetes és izgató missziben valaha is részem.

    A lovaglást semmiképpen sem szerettem volna kihagyni, így ezzel folytattuk. A kérdésére, hogy elölről vagy háttal szeretném az volt a válaszom, hogy ebben a sorrendben 😊 Ez volt a legjobb döntés 😊 Vendéglátóm mindkét változatban nagyon odatette magát, igazán izgató, változatos és jó tempójú, élvezetes lovaglásban részesített 😊 Lezárásként lekerült a gumi és 69-ben folytattuk az eseménysort. Imádtam nyalakodni, közben pedig nagyon sűrűn tűntem el teljes hosszomban kedvesem ajkai között. Egészen a randi végéig élvezhettem ennek a számomra egyik legkedvesebb pozitúrának minden előnyét. 😊 Másodikra ugyan nem értem célt, de ez absz. nem Kamillán múlt, sőt!

    A randi végére azt hiszem mindketten kellemesen elfáradtunk, én pedig élményekkel telve vonultam el zuhanyozni, majd utána haza.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt. A telefonos egyeztetés során korrektül tájékoztatott mindenről és ez a helyszínen sem változott. Megkaptam tőle a 6rózsaszál kedvezményt, ami az oldal felhasználóinak áprilisban járt. Extrái közül a szájbaélvezést vettem igénybe, ami nagyon jó döntés volt :) A csokorméret egyébként olvasható az oldalán és a bővebb infóban is.
  • Összkép:

    Az idei év egyik legjobb élményét köszönhetem Kamillának. A vidámsága, közvetlensége és kedvessége magával ragadott az egész randi alatt. Végig figyelt arra, hogy jól érezzem magam, maximálisan teljesítette a kéréseimet, plusz ezen felül megvolt benne a kellő kezdeményezőség is. Nagyszerűen ötvözte pornós elemekkel azt a barátnő feelinget, amit nagyon kedvelek. A szexben pedig tényleg nagyon odatette magát, a randi teljes időtartamát végig nagyon aktívan töltöttük el. Ha kapok rá még tőle lehetőséget, akkor sokszor szeretnék még átélni vele hasonló élményeket.:)
Happy Massage