• Lexi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután Mikor láttam hogy elérhető villog a zöld jelzés azonnal hívtam 40 percre rá már a címen voltam. Gyorsan felvette és hihetetlenül szép hangon( meg is lepődtem) tájékoztatott a tarifáról. Megegyeztünk majd indultam is.
  • Megközelítés:

    Autóval indultam neki a parkolás ingyenes. A tömegközlekedés sem probléma a villamos megálló 3 perc séta nyugodtan. OMV benzinkút mellett található új építésű lakóparkban található a tetthely.Telefonon hívtam mikor megérkeztem mondta a kódot, emelet, ajtót. Csendes és diszkrét a bejutás.
  • Helyszín:

    Kis két szobás jól berendezett lakás. A célnak teljesen megfelel bár ez tényleg csak arra van ahogy néztem. Ketten dolgoznak de nem zavaró jól meg van csinálva a logisztika. Kádas fürdőszoba külön a wc. Több tusfürdő, szájviz is adott.
    Mindenhol tisztaság és rend. Szobában nagy franciaágy, plusz egy ventilátor kellett is rendesen. Aki szereti a latin zenéket itt megtalálja bőségesen. Ritmusra kaptam a táncot nem véletlen, teljesen jól csinálja már akkor kemény lettem.
  • Lány külseje:

    Megérkeztem meztelenül várt így öltözködésről nem tudok nyilatkozni.Tetoválásai vannak de nem kell megijedni csak ízlésesen. Rajtam is vannak amit ki is emelt. Arca nekem tetszett, mosolygós, vidám. Teste nekem az esetem van mit fogni kerek fenék így a jó.
  • Action:

    Levetkőztem majd a fürdőszoba irányába indultam. Szépen megmostam alul-felül ahogy kellett makulátlan tisztára.Miután végeztem már várt rám meztelenül és adta ami kellett: az izgatást!Felállított majd ágyra leült én pedig állva néztem ahogy franciázik. Nem is esett rosszul így több hét kimaradás után. Ezután megkérdezte kényelmes erre én lefeküdtem az ágyra és úgy folytatta a szopikázást. Éreztem itt az idő a behatolásra kértem gumit majd szó nélkül mintha tudta volna beleült a dagadó hímvesszőmbe. Jól meg lovagolt hangos nyögésekkel majd leszedtem magamról és kutyusba váltottunk. Lehet neki adni rendesen nem nyávog, nem finnyás.Lövés előtt a gumitól megváltam és kértem hogy szájba élvezzek de inkább arca élvezés lett belőle nem spóroltam az adaggal, jött is rendesen.Letisztogattam magamat és ő is mert volt mit utána kértem egy masszázst amit meg kell hagyni kegyetlenül jól csinált.A vérkeringésem teljesen beindult hiányzott már. Időnk végéhez közeledett úgyhogy fogtam magam tusoltam vissza öltöztem közben a szokásos ismerkedős és érdeklődő kérdések majd mentem a valóságba vissza.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem kértem amit kellett megkaptam hibátlanul. Maximálisan és teljes mértékben jól éreztem magam. Fiatal lány aki érti és szereti a munkáját. Okos, intelligens és értelmes tud kérdezni lehet vele hülyéskedni. Ha normálisan állsz hozzá akkor ő is hozzád.
  • Összkép:

    Szerintem kezdő még de jól teszi a dolgát. Érdekes személyiség számomra. Szívesen beszélgettem volna még vele sajnos időnk lejárt ennyire tellett. Én személy szerint nem bántam meg.
  • Webi megjegyzése:

    Remélem nem lesz veled több gond
Happy Massage