• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam már eljutni hozzá, mindig mobilion hívtam ahol könnyen el is tudtam érni, viszont sajnos mindig last minute akartam bejelentkezni és neki nem volt már alkalmas aznapra. Tegnap is így emeltem fel a telefont és aznapra szintén nem volt már szabad, de lefixáltuk végül a mai napot.
  • Megközelítés:

    13. ker belső része, csendes kis utca, a ház előtt rengeteg üres hely, így könnyen tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    A kapu előtt állva hívtam és megkaptam az emelet, ajtó infot és el is indultam felfelé a lifttel. A lakásból sok t nem láttam, a baszoba és a fürdő kivételével, másra mondjuk nem is voltam kíváncsi:). Egyedül fogadott, csak két kis kutya ugatását hallottam valamelyik zárt ajtó mögül. A fürdő és a baszoba is megfelelő méretű, tiszta és tökéletesen megfelelnek a célnak.
  • Lány külseje:

    Jázmin az ajtó mögött állt érkezésemkor és miután becsukta mögöttem visszafordultam hogy szemügyre vegyem. A képeknek 100%-ban megfelel, sportos, feszes test, hatalmas szilikoncickók és az arc kitakarástól sem kell félni. Úgy tudnám jellemezni az összhatást, ahogy már szerintem sokan leírtak előttem: pornósztár:)
  • Action:

    Miután váltottunk pár szót az előszobában itallal kínált majd beinvitált a baszobába ahol folytattuk a beszélgetést miközben megszabadultam a ruháimtól. Egy gyors zuhi után visszarmértem a szobába ahol egy fekete átlátszó body féleségben várt, ami nagyon szexin nézett ki rajta. Leültem az ágy szélére és elkezdtük egymás testének feltérképezését, miközben ő viszonylag gyorsan eljutott a velem egykorúhoz és kezelésbe vette. Igazi pornós szopás, golyókat sem kihagyva, bő nyállal, hol gyorsabban hol lassabban, el tudtam volna viselni nagyon sokáig, de úgy döntöttem hogy én is elkezdem őt bemelegíteni. Nem tudom hogy mennyire játszotta meg vagy sem, de a hanghatások és csípőmozgás alapján úgy tűnt hogy élvezi, így csináltam még pár percig, majd kértem a vv-t. Missziben kezdtük finoman, kutyusban, majd hátulról oldalról toltam mikor elért a vég és hatalmasat lőttem a gumiba. Hagyott lenyugodni nem ugrott le rólam. Ezek után felajánlott egy masszázst, amit örömmel fogadtam. Közben beszélgettünk mindenféléről és mivel éreztem hogy nem fog menni a második kör a masszázs után ezt jeleztem is. Ismét gyors zuhi, öltözés és eljöttem bőven az óra vége előtt. Az az igazság, hogy két megbeszélés között estem be hozzá, sajnos így jött ki ez a nap és tudtam igazán ráhangolódni a dologra, de ez nem az ő hibája. Talán majd legközelebb:)
  • Elszámolás:

    Először voltam nála és rögtön az elején kérdeztem, hogy mikor adjam oda az ajándékot, amire annyit mondott, hogy ráér a végén.
  • Összkép:

    Összességében a randi megfelelt a várakozásaimnak, egy igazi pornós kinézető lánnyal finomkodás nélkül dugtam egy jót. Semmi kémia vagy gf feeling, de nem is erre számítottam. Jázmin egy minőségi szolgáltató csak ajánlani tudom.
Happy Massage