• Nykol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kb. 2 hónappal ezelőtt tettem be a kedvencek közé. Volt már néhány hete levélváltásunk, nem hosszan, de készségesen visszajelzett. A levelekre elég hamar válaszol. Aztán eldöntöttem, hogy elmegyek hozzá. Először üzenetben kérdeztem, hogy mehet-e első alkalomra vtr-en történő bejelentkezés, amire igen volt a válasz. Időpontot hamar tudtunk egyeztetni. Nekem külön pozitívum, hogy lehetett vtr-en már első alkalomra bejelentkezni, mert állandóan emberek között vagyok, így általában nem szerencsés a visszacsörgetés.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető helyen van, kb. annyira főútvonal, hogy busz is jár, de egyáltalán nem hallottam a gépjárművek zaját, pedig a lakás utcai (egyirányú utca két sávval). A ház előtt nincsen parkolóhely, de 60-80 méteren belül van több is. GPS odavisz, a cím pontos. Nekem a szomszéd kerületből néhány perc volt az út.
  • Helyszín:

    Jó állapotú lakás, tiszta, és kicsi, ami persze nem baj, mert nem lakni megyek oda, hanem egy kellemes kikapcsolódásra. Földszinti lakás, nem lépcsőházból hanem kívülről megközelíthető. A helyszín egy kényelmes franciaágy, jó állagú (jó kemény) 2 db párnával. A fényerő számomra pont ideális volt, ez nyilván mindenkinél más, de szerintem ezzel sincsen gond.
    A fürdőszoba kicsi, de minden megvan benne, ami kell. többféle szájvíz, 6 db tusfürdő, egy zuhanykabin, ami kicsit játékosan nyílik, mert lehet kifelé, és befelé is. Nem kényelmes a bejutás, de egy frenetikus élményért ennyi "áldozatot" kell hozni :) A fürdő egyébként tiszta, ahogy a törölköző is. Ruha letételére több lehetőség is adott, én egy hibrid megoldást választottam.
  • Lány külseje:

    A külső a képeknek teljesen megfelel. Elém jött így első alkalommal, "civil" ruhában volt, viszont mire végeztem a zuhanyozással, már meztelenül várt, ergo szexi ruhában nem láttam, de nem is baj, mert attól úgyis egyből megszabadítottam volna, amivel értékes időt veszítettem volna :) Az alakja rendben van, kézbe illő cickók, finom bőr, és nulla súlyfelesleg. Nagyon közvetlen, mosolygós, ami minden nőt széppé tesz, azaz a külső 10-ből 10 pont.
  • Action:

    Zuhanyzás után már meztelenül várt az ágyon, amit már írtam, de az action leírása így teljes. Egyből az éjjeliszekrényre tettem e törölközőt, és mellé feküdtem. Simogatásokkal, fincsi érintésekkel kezdtük el felfedezni egymás testét. Közben Nykol végig mosolygott, és laza kis beszélgetést folytattunk. Először kezdtem a cickókkal foglalkozni, amire jól reagált. Először egyik, majd a másik. Közben keze le-le kalandozott a velem egykorú felé, aki harmadikként gyorsan beszált a játékba. Ezt követte egy fincsi kölcsönös francia. Fincsi a puncija, és frenetikus a franciája. Közben markolásztam a melleit, a popóját, kellemes volt. Aztán oldalról kaptam egy olyan barátnős franciát, bő nyállal, többféle technikával, néha a golyókkal is foglalkozva, amire nagyon jó visszagondolni is, nemhogy átélni. A francia közben többször volt szemkontaktus, ez még izgibbé tette a dolgot. Ezután jött egy rövidke pihenő, mert elfáradt Vendéglátóm keze. Közben kérdezte, hogy mehet-e gumi, de mivel én egylövetű vagyok, így húztuk amíg csak tudtuk.
    A pihi után újra kölcsönös francia, majd francia csak Nykoltól, majd megint kölcsönös, amikor már a popó felé is elkalandozott a nyelvem. Ezt úgy éreztem, hogy örömmel fogadta. Ezután jött még egy "mozizás" (bőnyálas, isssteni francia, kicsit a cickókat is bevonva), majd gumit húztunk. A gumit részben kézzel, részben szájjal tette fel. Az extrák közül a popót vettem igénybe, amit az én bénaságom miatt még legközelebb finomítani kell, de ez csak miattam volt így. Hiába, ez volt az első ilyen kalandtúra kisöregnek, így kicsit megszeppent. Ezzel együtt itt lett végem, az utódok a gumiban végezték. A gumit Nykol készségesen levette, és nedves törlőkendővel megtisztogatott.
  • Elszámolás:

    Első lépésben az alapot fizettem ki, megérkezésemkor. Azt beszéltük meg, hogy ahogy a helyzet adja, úgy veszem igénybe az extrákat. Ebből egyet vettem igénybe, a fent leírt popót, amit utólag számoltunk még el. Az alapdíj pesti átlag, az extrák jutányosak, és szerintem 2-3-nál többet az ember úgysem vesz igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Eleve jól megválogatom, hogy kihez megyek, így nagy csalódás nem szokott érni, de Nykol ezen belül is kifejezetten közvetlen, kezdeményező és vidám. Ha nem tudnám hogy először voltam nála, azt hittem volna, hogy évek óta találkozgatunk :) Végig kérdezte, hogy mit szeretnék, és jól bírta a nyelvmunkámat, és a gyengéd szívogatásokat is. Ennek megfelelően mindenkinek ajánlom, aki az olyan közvetlen és vidám csajokat szereti, akinek bár nem pornós módon, de azért szenvedélyesen, kicsit vaduva is lehet "tolni". Ritkán térek vissza másodjára, de itt biztosan így lesz!
    Van egy nagyon csinos szőke barátjője is, így aki szeretne két bomba nővel együtt lenni, azoknak szintén hajrá... én biztosan kipróbálom :)
Happy Massage