• Maja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Közvetlenül vele beszéltem. Telefonon egyszer, Viberen üzenetekkel többször. Randi előtt pár órával megerősítés.
    Hangja és írása alapján az értelmesebb szolgáltatók közül való.
  • Megközelítés:

    BKV-val nem nehéz, én például villamossal közelítettem (megállója 300 méteren belül).
  • Helyszín:

    Szerintem kettesben voltunk, hétköznap délelőtt. A lakás rendben, a ház is, csend és rend volt mindenhol.
    Zuhanykabin, sokféle tusfürdő, és dezodorból is tudtam választani.
  • Lány külseje:

    Szerintem nem felel meg a képeknek, sem arcra (számomra nagyon más volt), sem testalkatra (nem elhízott, de nem vékony, mint a képek alapján vártam, és szerintem sokat ül).
    A hirdetésbeli képeket egyrészt _nem frisseknek_, másrészt eléggé _retusáltaknak_ találom.
    A lány nem csúnya, de ha eredeti fotókon láthattam volna, talán mást választottam volna. (Ezzel semmi rosszat nem mondok. Ízléseken vitatkozni nem érdemes.)
    Életkorban körülbelül megfelel a megadottnak.
  • Erotikus masszázs:

    Nem éreztem szakszerűnek, de én sem emiatt mentem. Hason fekve voltak benyúlások is, jólestek. Szerintem jól csinálná, de félbeszakítottam, mert úgy éreztem túl sokáig tartott volna, miközben rajta még ott volt a ruha alul-felül, ami engem kissé zavart, hogy miért is nem vette már réges-régen le. Feltérdelve jeleztem hogy változtassunk a koreográfián: szabaduljon ő is meg a ruháktól, közben végre csókolózni is elkezdtünk, ami nekem fontos volt, részben ennek lehetősége miatt választottam őt.
    Hátra dobtam magam, csúszkát kérve, nem utaltam rá hogyan csinálja és mást vártam. Hozzám képest merőlegesen közelítve, főleg ágyéktáji érintéseket kaptam, részben cicivel. Frontálisra számítottam, csókokkal vegyítve, de nem jeleztem.
  • Levezetés:

    A csókokat elfogadja, de inkább gyorsan pörgő nyelvekkel, nem úgy amit korábban egy-két, párját ritkító vendéglátómnál "barátnő feelingként" éreztem. (Ehhez nem voltam eléggé szimpatikus, lehetséges.)
    Az utolsó felvonásban az ágyon a bal oldalán feküdt, én előtte térdeltem,
    a puncija környékét simogattam, miközben felváltva hol a szájában hol a kezében voltam. A kezével segítve a mellkasára érkeztem.
  • Elszámolás:

    Alap 1 órát kértem, extrák nélkül. (nem figyeltem, vannak-e)
  • Összkép:

    Igyekezett a kéréseknek eleget tenni. Kedves volt és érdeklődő, és nem beszélt feleslegesen sem. Kellemetlen érzésem a személyiségét illetően nem volt, nem volt feszültség köztünk. Azt viszont éreztem rajta hogy a folyamatos mosolya mögött a távolságot megtartja, miközben voltam már olyan lányoknál akiknél ez nem volt számomra ennyire szembeötlő. "Time pressure" nem volt, igaz, kb háromnegyed óra után volt végem, és magamtól készülődtem a fürdőszobába.
    Megöleltük egymást a távozásom előtt.

    A fotók miatt kissé félrevezetve éreztem magam. Végül is, ismeretlenül nem kis mértékben fotók alapján döntöm el hogy kihez megyek. Az, hogy arcos képekkel hirdet, tovább fokozta bennem a bizalomérzést, ehhez képest viszont most már az arcos képeket is "érdekeseknek" találom. (Nem kamuképek, mert ő van rajtuk - de nem ma, és megpiszkálva.)
Happy Massage