• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggeli órákban kerestem , elég hamar sikerült felvenni a kapcsolatot . A hangjából sugárzik az erotika és az értelem . Ritka jó párosítás .
  • Megközelítés:

    Autóval. Parkoló hely van .
  • Helyszín:

    Marina part egyik legújabb épületében fogad . Lakásba belekötni nem lehet , mindennek megfelel .
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejött , meseszép arca van gyönyörű szemekkel és csodálatos mosollyal .Formájára sem lehet panasza senkinek , műremek !
  • Action:

    Olyan érzésem volt mikor megérkeztem , mintha már ezer éve ismerném . Nagyon jó beszélgető partner és végtelenül kedves . Nagyon jó vendéglátó. Simán egész nap tudnék vele beszélgetni . Aztán siettem tisztálkodni. Ezek után rátértünk jövetelem céljára miután már meztelenek voltunk semmi sem akadályozott meg minket, hogy egymást csókolgatva fokozzuk a szexuális vágyunkat. Nem tudom ki hogy van vele én nagyon gyorsan "harc" készültségbe tudok lenni, már attól, hogy érzem és látom a kedvesem reagálását. Úgy hogy kértem hogy hagy kényeztethessem csak én egyedül őt, melybe szívesen bele is ment. Csókokkal indítottam majd a gyönyörűséges cicikkel, majd szépen lefelé haladva elértem a gyönyörök völgyét,és igyekeztem bejárni minden részt kedves partnerem örömmel nyugtázta ténykedésem. Ezt követően kértem, hogy menjünk át a számok birodalmába és a 69-esel foglalkozzunk
    Ez igen jól esett mind kettőnk számára. Sajnos úgy éreztem, hogy minden ténykedésem ellenére sem sikerült kedves partnerem a csúcsra juttatnom, melyet nagyon sajnáltam, Mert számomra nagyon fontos, hogy mindketten meg "másszuk a hegyet." Egy pár perc után kértem gumit, hogy most már belülről is hagy érezzem őt. Gyorsan meg is kaptam, majd mondtam hogy az egyik kedvenc pozitúrámban szeretnék vele szeretkezni, miszerint az ágy szélére ülve ölembe csücsültetem kedvesem és így szeretkezünk.
    Emily kedves félőn megkérdezte, hogy nem fogom -e elejteni, megnyugtattam, hogy bízhat bennem, ezek után át adta magát a szeretkezés örömének, és láthatólag élvezte az együttlétünket. Ez a pozitúra azért a kedvencem, mert minden testrészünk tud érintkezni, és közben finom csókokat is lehet váltani egymással. Természetesen ez túl sokáig nem bírtam, kivégzett a kedvesem. Tisztogatás után egymás mellé heveredtünk simogattuk egymást és beszélgettük , nagyon szeretem, hogy ő egy igazán érzéki hölgy akivel nagyon jó, érzelmileg dús, és kölcsönös finom szeretkezéseket lehet átélni, teljesen olyan érzésed van mintha a barátnőd lenne. Sajnos vége lett az Időmnek, és kellemes puszik társaságában érzékeny búcsút vettünk egymástól. Én most kihagytam de többször igénybe vettem, szívesen ajánlom azoknak akik szeretik.
  • Elszámolás:

    Amikor oda értem a pultra helyeztem , távozásig rá sem nézett .
  • Összkép:

    Kedves, mosolygós, nagyon kellemes idomokkal megáldott hölgy. Ideális partner minden téren. Mindenkinek ajánlom aki az ilyen típusú hölgyeket keresi
Happy Massage