• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm szépen! Nagyon tetszett a "megsomázás", gyere máskor is! Puszi

  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be másnap estére. Perceken belül visszajelzett.
  • Megközelítés:

    Evelyn hozzáállásához méltó nevű utca közepe az Oktogon, a Nyugati és a Körönd közelében.
  • Helyszín:

    Régi negyedben viszonylag modern ház. Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Aztán jobbra, balra, kis séta és kitárt ajtó.
    Minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét, de annyi baj legyen.
  • Lány külseje:

    Arca kedves, hibátlan. Bőre egyenletesen szolibarna. Lágy, de nem gravitáló, szép cicik ágaskodó bimbókkal. Alul pici pamacs, nagyon szexi. Van pár nagy méretű tetkó, de nem zavaró helyeken. Merem állítani, hogy valóban nem dohányzik. Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    Gyorsan lecuccoltam a hogyishíjják bútorra, majd letusoltam. Evelyn az ágyon ülve, egyetlen szemüvegbe öltözve várt vissza.
    Ülve, majd az ágyra dőlve csókolóztunk. Végre egy lány, aki szívesen és jól csókol! Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben kölcsönösen simogattuk egymást. Egyre több figyelmet szenteltem a kebleknek, majd lassacskán délebbre kéredzkedtem, ahol trópusi éghajlat uralkodik. Nedves és meleg, ám egyáltalán nem fullasztó, és nem is izzasztó. A kellemes, pozitív visszajelzések felkorbácsolták mohóságomat, és még jóval a cél előtt megtorpanva gumit kértem.
    Misszionárius pózban úgy csusszantam be partnerembe, mint kés a vajba. Lassan, finoman indultunk, majd pár perc után fokozatosan gyorsítottam. Kicsit már fáradni kezdtem, ezért elgondolkoztam a pózváltáson, de éreztem, hogy hamarosan el tudnék menni. Még egy kicsit összeszedtem magam, és nagyobb sebességre kapcsoltam. Nem fogtam vissza magam, amikor elöntött a mámor. Utána szeretek még egy kicsit maradni, mocorogni a jó helyen, amihez Evelyn maximálisan partner volt.
    Tisztálkodás és rövid pisiszünet után fekve, egymást simogatva, beszélgetve folytattuk. Evelynnel nagyon jól el lehet beszélgetni. Nem indiszkrét, de érdeklődő. Közlékeny, de nem kell a szavába vágni, ha meg akarok szólalni. Mindig tovább tudja lendíteni a csevegést, amikor kezd ellaposodni. Néhányszor megkértem, hogy így-úgy forduljon, hogy itt-ott simizhessem, somázhassam, amit készségesen megtett. Második menetre azonban nem éreztem képesnek magam, nem is próbálkoztunk. Ezzel a kellemes levezetéssel ért véget a biológiaóra.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból megismert csokrot helyeztem el egy bútordarabon. Szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Evelynnel, noha nem törekedtem fergeteges élményre. Mindenképpen érdemes meglátogatni. Éreztem a törekvését, hogy vendégként jól érezzem magam vele. Remek randi volt.
Happy Massage