• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés könnnyen ment, telefonban kedves hangja volt, szerencsére a kinézett időpont is szabad volt, így nem volt semmi gond :)
  • Megközelítés:

    Megközelítés egyszerű, parkolás fizetős, de a címet nem lehet elrontani.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép, új építésű házban található, minden nagyon kultúrált és tiszta. A higéniára nem lehet panasz, lett volna, de nem kértem még egy törülközöt a végén, tusfürdő elegendő, fürdőszobát rendszeresen rendezik. Az előszobában befelé még vaksötét, a szobában kellemes hangulatvilágítás. A helyszínen matrac vár lepedővel fedve. Nekem tökéletes.
  • Lány külseje:

    Kitti a képeknek megfelelő, piciny, törékenye termetű lány. Alakja termetének megfelelően arányos, helyes kis fenék és arányos mellek. Amikor beléptem tangában, felette áttetsző ruhában fogadott széles mosollyal. Elég szexi volt, ezek az áttetsző szettek a gyengéim, na meg a széles mosoly, ami egész végig megmaradt. Azt hiszem ez a mosoly volt az egyik legvonzóbb vendéglátomban :)
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs technika ma (megint) ismét csak másodlagos volt, de amikor a program közepe tájékán sor került rá, kedves, simogatos fajta masszázs volt, amit az ember szívesen élvez henyélve. A rövid hát és fenék masszázs után felajánlottam én is egy masszázst, de ez lehet a következő szekcióba illik. Mindenesetre az alap masszázs elérte célját, mert Kitti kellőképpen ellazult ahhoz, hogy másodszor is tegyek egy kicsit a kedvére...
  • Levezetés:

    Alapvetően másfél órára mentem. Magam inkább az ódabújos típus vagyok, így nagyon fontos, mennyire értjük meg egymást. Azt hiszem ma sikerült ez a kölöcsönös megértés és rahangolódás. Nem csak Kiitinél, minden lánynál fontos, hogy emberként, nőként, akkor és ott partnerként bánjanak vele. Tudom, nem minden lánynál és nem mindig működik a kémia, de itt valahogy működött, méghozzá nagyon is.

    Szóval rövid vetköztetés után, kértem, üljön az ölembe szemből. Ekkor kellemes csókolózásba kezdtünk, ami egyre izgatóbbá vált, egyre hevesebb simogatásokkal, fenékmarkolászással. Ezután átfordítottam a hátára simogattam, csókolgattam egy picit, majd combok csókolgatása után elkezdödött a kölcsönös francia program rá vonatkozó része... Ez hallhatóan és láthatóan - és a program hosszából ítélve is - elég jól sikerült hosszú remegésekkel tarkítva. Ezután kicsit pihegtünk, majd az én részem következett egy nagyszerű franciázással, nagyszerű technikával, kellemesen mély elemekkel. Ezútán pihegés megint, majd áttértünk az előző pontra...

    Ahol is, ahogy írtam "az alap masszázs elérte célját, mert Kitti kellőképpen ellazult ahhoz, hogy másodszor is tegyek egy kicsit a kedvére...". Itt megint én következtem hátulról masszírozva, előlről masszírozva, kis Joni masszázs technikát is alkalmazva, sok nyelvet használva, meg a végén mindent is, Kitti örömére. Na ennek vége már hosszabb pihegés lett mindkettőnk részéről.

    Végül a második felvonásra kértem egy kis csúszkát háttal, a csípőmön ülve (én hátamon feküdtem). Ettől meg tudok örülni, nagyon szexi volt, így is lett végem.

    Itt már ezek után tényleg feküdtünk kiterülve, mindketten kellemesen elfáradva, beszélgetve mindenről is.
  • Elszámolás:

    Nem tudom a ponos elszámolást, de végül sok borravalóval számoltam le a megemelt összeget, amit gondoltam az élményért. Itt lehetne írni pontos összeget, de hogy kinek mi éri meg mennyiért, az változó. Én hálás szerettem volna lenni, ezért bőséggel pesti átlag felett hagytam ott a virágcsokrot.
  • Összkép:

    Kitti nagyon aranyos, mosolygós, a saját és az én kényeztetésem alatt is borzasztóan szexi, kedves és odaadó lány volt. Ennek megfelelően kell vele bánni és minden megadni neki, amiért végtelenül hálás tud lenni, de végül is ez a hála kölcsönös volt, így sok öleléssel és extra csókkal búcsúztunk egymástól :) Ha mentek hozzá tiszteljétek és vigyázzatok rá.

    Kedves Kitti, köszönöm :)
Happy Massage