• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem , zökkenő mentes volt az időpont foglalása, később még egy megerősítő telefon , és a forgalom miatt egy pici módosítás.
  • Megközelítés:

    Autóztam , mondjuk lehet Bkv-val jobban jártam volna , az oda jutással is volt gond i, de inkább a parkolóhely keresés őrli fel inkább az ember idegeit .
  • Helyszín:

    A lakás rendben van, tiszta, rendezett, a fürdőszoba tiszta, tusfürdő választék van, tiszta törölköző, szájvíz. A szoba tágas a szükséges berendezésekkel.
  • Lány külseje:

    Kedvemre való magas lány , jó adottságokkal megáldva , szép pofival .
  • Action:

    Hát az eleje egy elég kacifántos történet, mivel dugó volt, így kicsit módosult az érkezésem időpontja. Szóltam neki, hogy beállt a forgalom, és ha látom, hogy nem érek oda időben szólok neki. Mivel a randi előtt fél órával még mindig araszoltunk szóltam is neki, s abban maradtunk, ha a közelben vagyok felhívom és megbeszéljük, hogy hogyan tovább. Szerencsére egy óra késéssel be is értem, végeredményben össze jött a randi, igaz a másfél óránk egy órára módosult.
    Nagyon megértő volt, hiszen mondhatta volna azt is, hogy napoljuk el az egészet. Mikor odaértem megcsörgettem, megkaptam a kapukódot , oda sétáltam a lakáshoz és már bent is voltam. Cipő le az előszobában és bementünk a szobába. Először oda adtam neki egy kis ajándékot, majd ruha le és elkísért a fürdőszobához . Mikor visszamentünk, friss lepedőt húzott és össze ölelkeztünk, csókolóztunk, majd kibújtattam a felsőből, és az ágyra fektettem. Időnk szűkében a tettek mezejére léptem, kibújtattam a tangából, és miután kicsit eljátszadozatam kebleivel , a combjai közt a tettek mezejére léptem. Ott addig serénykedtem nyelvemmel amíg kétszer vagy háromszor nem érkezett az összetéveszthetetlen visszajelzés. Ezután fordultunk és 69-ben folytattuk. Nagyon jól esett, most is fantasztikusan csinálta, és az, hogy közben kényeztethettem tovább, markolhattam fenekét, combját, simogathattam kebleit csak olaj volt a tűzre. Éppen szólni akartam, hogy húzzuk fel amit kell, de ő ezzel a kérdéssel gyorsan megelőzött:) na szóval felkerült, és lovagló ülésbe helyezkedett. Lassan kezdtünk, majd fokozta a tempót, aztán átvettem a gyeplőt hasonló lendülettel. Hol kiegyenesedve rajtam, hol ölelkezve száguldottunk a végtelen felé. Ezután váltottunk kutya pózra , de sajnos itt már elkerülhetetlen volt a vég, és így tettünk pontot a végére.
    Gyors tisztálkodás után egymás mellé heveredtünk, kifújtuk magunkat és beszélgettünk. Második körre már nem volt se időnk se energiám. Öltözésre bőven hagyva időt gyorsan elmentem zuhanyozni, majd magamra kaptam a ruhám , elköszöntünk egymástól és utamra indultam.
  • Elszámolás:

    Ahogy a nagykönyvben meg van írva , érkezéskor .
  • Összkép:

    Nagyon jó barátnős érzetet keltett bennem , nagyon rugalmas és értelmes lány . Bátran ajánlom a felkeresését !
Happy Massage