• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkozót előző nap beszéltük meg telefonon. Első hívásra felvette. Az adott napon kért egy megerősítést (én hívtam) és a címet is ekkor kaptam meg.
  • Megközelítés:

    Stefánián a stadiontól kb 2 percnyi sétatávra , parkolás könnyű , troli is jár .
  • Helyszín:

    Földszinti lakás , van egy kis kolléganője , de nem találkoztam vele . Lak teljesen rendben akciószobában nagy kényelmes franciaágy .
  • Lány külseje:

    Hibátlan ,nyugodtan vehetjük ténynek a fotókat. Arc szépségversenyen is nyugodtan indulhatna , biztos befutó lenne !
  • Action:

    Ajtónyitás után , azt hittem meghaltam , és ez már a mennyország . Egy gyönyörű angyal nyitott ajtót . Már a mosolyától olvadozni kezdtem . Csilingelő hangján kínált üditővel kávéval . Kis beszélgetés majd irány a fürdő .Gyorsan rendbe szedtem magam és már siettem az angyalhoz . Gyorsan ismerkedésbe kezdtünk , simi, puszi, apró csókok. Kicsomagoltam a ruciból, kis segítséggel, majd az ágyra térdelve folytattuk. Kényeztetni kezdett franciásan, amit rettenet jól csinál. Hagy időt az előjátékra, nagyon jól ráérez, hogy mit is szeretne az ember gyereke. Franciája nagyon jó, ügyesen váltogatja a tempósabb, aprólékosabb izgatással. Közben szemkontakt, érzéki hanghatások és minden más ami kell a spricchez. Amit most nem vártam meg, hanem előtte még én is kedveskedtem neki (legalábbis próbáltam) - érzékeny, majd mindenféle pózban csináltuk, amíg bírtuk, előbb ő lovagolt, nagyon ügyesen, majd szemből, később hátulról csattogtattuk egymást amíg végem nem lett. Iszonyat jó nő, csak a hangoktól és a látványtól készen van az ember.
    Hatalmas nőiesség árad minden mozdulatából. Semmi sem történik véletlenül és kapkodva, mindennek oka van és tapasztalat, valamint nagyfokú magabiztosság húzódik meg mögötte. Mindez úgy, hogy percenként kérdi meg, hogy mit szeretnék. Nem sok idő kellet hozzá ,hogy kiteljesedjenek felé irányuló vágyaim , nem lehet sokáig bírni , annyira jó volt . Második körbe nem akartam bele folyni már , se idő se energia nem volt . Ami késik csak később jön .
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor tettem az asztal szélére a rózsacsokrot, több szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Egy szóval: NŐ. Formás alak, tiszta kacér tekintet, felejtjhetetlen mosoly, emlékezetes action. Kell ennél több?
Happy Massage