• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap láttam a hirdetését, nagyon aranyos volt, egyébként is szeretem az ilyen kis termetű lányokat, általában odaadók és kedvesek, nekem ez sokat számít. Első napjának első (vagyis abszolút első) vendége voltam, telefonon nem értem el, azonnal visszacsörgött és cuki hangján azonnal egyeztettünk is tegnap 10 órára, amikor kezdi ezt a fajta működést. Még annyit kértem, hogy meztelenül fogadjon, meg is ígérte, hogy csak egy könnyű átlátszó köpeny lesz rajta, de alatta semmi.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület szíve, könnyű, bár húzós fizető parkolás, a cím pontos, modern épület 6. emelete, az előző héten mát voltam itt egy másik lánynál, az is jó volt, de nem ennyire. GPS-re nincs szükségem, ismerem a környéket.
  • Helyszín:

    Lakás nagyon szép, 6. emeleti modern, belépéskor nagyon sötét van ugyan, ezt szóvá is tettem, de hamar megszokja az ember szeme, Egyből a masszázsszobába mentünk, ott szemügyre vettem ezt a pici, de tündérien kedves, nagyon odaadó lányt. A hirdetésben azt írja, hogy extrém megjelenésű, ez csak annyiban igaz, hogy nagyon sok a tetoválása, de most kifejezetten izgató volt. Rögtön bújt, csókolt, dícsérte, hogy milyen jól nézek ki, és kacéran kérdezte, hogy karcol- a mellbimbója. Mondtam igen. de erről majd később. Aztán a fürdő, teljesen rendben van, van minden természetesen. A baszoba nagyon szuper, széles kényelmes ágy, minden oldalon tükrök és szép fali dekoráció is van,
  • Lány külseje:

    Kitti megfelel a képeknek, kicsi, karcsú, arca kicsit karakteres, és nagyon izgató feneke van, szép kis mellei, egy öröm kényeztetni őket. Az óhajtott átlátszó köntösben fogadott, amit nem akartam azonnal letépni róla, bár igény (mindkét részről) volt rá. Szép hosszú haj is van.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs csak a végén volt, simogató, nyugtató hasmasszázs, ami a megnyugtatás nemes célját természetesen elérte. De akkor már egy nagyon tökéletes együttléten voltunk túl.
  • Levezetés:

    Van az alap, abban van kölcsönös francia, testre élvezés, természetesen lingam masszázs, extraként csúszka masszázs, NFVSZ, mélytorok, és más is, én csak az NFVSZ-t vettem igénybe. Amit feltétlenül ki akarok emelni, az az odaadó simulás, szolgálatkész hozzáállás. Nagyon hízelgő dogok ezek. Az elején hosszasan kényeztettem a fiatal kis testét, bimbók gyönyörűen hegyesedtek, keményedtek. Aztán ráfeküdtem teljes testtel és nyalni kezdtem, amit élvezett, lehet gyúrni, rakodni ide-oda, örömmel vette kéjenckedésemet. Szépen nedvesedik, lehet, hogy nem ment el, de nagyon aranyosan lihegett alattam a kis test. Csodás volt. Nem akartam így elmenni, és mivel azért biztatott, hogy valamelyik extrát azért vegyem igénybe, én az NFVSZ-t választottam és nem bántam meg. Ő háton feküdt, én elöl ültem rajta, falloszom a szájában, kis kemény mellei a heréimet és a gátat érintették. Combommal szorítottam és alaposan előkészítve, kéjmaximálást értem el, a kis szájába élveztem amit egy ideig benntartott, majd kiöblítette.. A hátralévő időt beszélgetéssel töltöttük, és kellemes hasmasszázst kaptam. Nagyon megköszönte, hogy első vendégeként kedves voltam vele, mondtam, ez kölcsönös volt, és megígértette velem, hogy nemsokára ismét felhívom.
  • Elszámolás:

    Az extrák közül szájbaélvezést vettem igénybe, nagyon korrektül csinálta, megremegtem az élvezettől.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, nagyon kedves kis odaadó gyöngyszemet ismertem meg, aki ugyanakkor nagyon kis kacér és őszinte. Úgy tűnik, komolyan gondolja, hogy erotikus örömszerzéssel fogja folytatni életét egyelőre. Köszönöm, Kitti!
Happy Massage