• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alexát itt az oldalon találtam máshol nincs is fenn, ha jól tudom. Először bővebb infó utána Vtr-en vettük fel a kapcsolatot. Rövid levélváltás után már meg is volt a mindkettőnknek megfelelő időpont.
  • Megközelítés:

    A megbeszélt időpontban megérkeztem az épület elé, a Hungárián. Alexa a Hungárián pontosabban a Hungária és az Egressy találkozásához közel rendel. Gyakorlatilag parkolóhely a ház előtt az út szélén található. Én kocsival mentem közvetlenül a ház előtt álltam meg és csörögtem is a kódért. Aki BKV-val érkezik annak is sima ügy, hiszen az 1-es vili vonalán van, az Egressy úti megállótól 2 perc sétára.
  • Helyszín:

    Lakás egy tégla építésű házban található, annak is a középső emeletén. Mikor megérkeztem kapukódot megkaptam és már mentem is a lift felé. Maga a lakás egy kisebb szerintem 40-45 m2 körül lehet. Beléptem egy előtérbe onnan a egy kis középső helyiségbe és onnan nyíltak a szobák, fürdő. A lakásban két szoba van, az egyik zárva volt, hangot nem hallottam és más cipőket sem fedeztem fel, így nem tudom, hogy más rendel e ott, én mindenesetre nem találkoztam mással.
    Lakás egyszerű, de nagyszerű fürdő tiszta rendezett. Kádba belépve lehet tusolni, többféle tusfürdő, viszont nem egy rossmannnyi mennyiség, tehát akinek ez a fétise, hogy legyen 100 tusfürdő az csalódni fog.
    Törölköző puha és száraz, nagyobb méretű jó nedvszívó képességgel + száraz kilépő a tusolás után.
    A szoba ahol az együttlét történt eléggé minimalista stílusban van berendezve. Van egy kis éjjeliszekrény, egy komód a sarokban, rajta a tv + az ágytól jobbra szemben szekrény és egy szép kép a falon.
  • Lány külseje:

    Alexa a képeknek abszolúte megfelel. Szép nagy szilikonmellek és formás test. A popsi a sok futástól és edzéstől kicsit szélesebb, de beton kemény, még belemarkolni is alig lehetett. Kérésemnek megfelelően egy szexi fehérneműben (ilyen hálós bodyban) várt és magassarkúban. Az arckitakarástól sem kell félni, kedves szép arca van, szép tutajos szemek és nyílt tekintet.
  • Action:

    Miután letusoltam és visszatértem a szobába egyszerre elkezdtünk ismerkedni egymással. Lágy csókok közepette elkezdtem cirógatni a melleit, bimbók a kényeztetésre hálás merevséggel reagáltak. Ő közben elkezdte simogatni a velem egykorút és a zacsit is, amitől elkezdtem keményedni. A simogatás lassan masszázzsá vált aminek hatására kéjrudam ténylegesen harckészültségbe váltott.
    Ezt észlelve Alexa szépen elém térdelt és elkezdte nyalogatni csókolgatni és szájával izgatni férfiasságom. A lágy ismerkedős nyalogatásból aztán szép lassan átváltottunk a lendületes izgalmas szopásba. Alexa nagyon jól franciázott, lendületesen kéz nélkül, hol lágyan, hol keményen csinálta. Nagyon jó technikája van. Mikor belelendül már lehetett neki diktálni az ütemet rendesen, meg is fogtam a fejét és szopattam is amit nem is kifogásolt, sőt a két combomat megfogva maga is húzott magába. Eszméletlen volt, gyakorlatilag megszopatta magát velem.
    Annyira jól esett, hogy kérdeztem is tőle, hogy a szájába élvezhetek e, mire megerősítette az oldalon található infókat és igennel jelezte, hogy mehet bele. Hát nekem se kellett több, folytatva a szopatását még szopattam így egy darabig majd pedig egy hatalmasat élveztem a szájába, mg a lábaim is beleremegtek. Alexa nem rohant, hanem kiszopott teljesen az utolsó cseppig és csak eztán ment a fürdőbe eltávolítani a kiskatonákat. Így lett vége az első felvonásnak.
    Ezt követően egy kis szünet következett, beszélgettünk az élet nagy dolgairól, mondta, hogy egy tanfolyamot csinál és ki akar szállni végleg majd lassacskán. Kaptam egy kis frissítőt, hogy felkészüljek a második menetre és szép lassan éreztem, hogy visszatér belém az erő.
    Alexa ezt észlelve ismét elkezdte simogatni, majd újra szájával kényeztetni éledező férfiasságom. Kértem tőle, hogy forduljunk 69-be aminek örömmel eleget tett. Elkezdtem nyalni szép illatos punciját amit jól látható és érezhető nedvesedéssel hálált meg. Mikor már jó keményre szopta a farkam és puncija is kellően nedves lett kértem, hogy húzzunk gumit amit kézi felbontást követően a szájával helyezett fel, nagyon ügyesen meg kell hogy mondjam.
    A vegyvédelmi felhelyezését követően kértem, hogy ereszkedjen rá paciban amit örömmel meg i tett és elkezdett lovagolni. Ezt is nagyon változatosan csinálta hol gyorsabban, hogy lassabb tempót diktálva, miközben én melleit kényeztettem és bimbóit nyalogattam. Láthatóan élvezte és nagyon jól mozgott az örömszerző eszközön, de azért kezdett elpilledni, így javasoltam, hogy forduljunk doggyba.
    Miután elhelyezkedtünk bepucsított és várta, hogy behelyezzem a férfiasságom a szűk kéjbarlangba, melynek örömmel tettem eleget és popsijába belekapaszkodva elkezdtem jó keményen ütemesen dugni. Nagyon jól bírja meg kell hagyni. A kemény menet ellenére sajnos másodszor már nem sikerült elélveznem hiába próbáltam :( Sajnos tehát elfogyott a kezdeti lendület és mondtam, hogy nekem ennyi volt mára, így második élvezés nem lett sajna. Nem baj majd legközelebb teletöltöm a punciját (gumit) is.
    Kiszálltam belőle kicsit leheveredtünk beszélgettünk majd újra elfürdeni öltözés és ki az utcára.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, amit megbeszéltünk előtte az a valóságban sem változott. Az ajándékot egy desszert kíséretében az elején átadtam és többé nem is került szóba.
  • Összkép:

    Alexa egy csinos MILF a kiírt korból szerintem nyugodtan letagadhat egy 10-est. Nagyon jól éreztem magam vele, szerintem még vissza fogok térni, hogy a megkezdett és miattam be nem fejezett szexet pótoljuk. :)
    Aki egy kellemes MILF-re vágyik akivel beszélgetni is lehet és mellette jól le is ápolják akkor abszolúte ajánlom. :)
    Nekem bejött és nagyon megérte. Szerintem a csokorhoz mérten a kapott érték jóval magasabb színvonalú, tehát ár érték arányban is nagyon ajánlott.
Happy Massage