• ❣ Miss Tesla ❣

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen és könnyen ment az oldalon üzenetben, illetve telefonon kaptam a pontos címet. Szerintem gyakran lép be, így nem lehet gond kapcsolatba lépni vele. A EP-t tisztáztuk hamar, rendkívül korrekt módon. Beadta az unalmast a telefonja amikor mentem volna, nem tudta felvenni. Amikor kiderült, felhívott és megbeszéltük. Valahogy így kéne menni minden hasonló esetben.
  • Megközelítés:

    XX. ker, régebbi stílusú blokk, jellemző a környékre. Jó megközelítés autóval, parkoló is volt este, szóval patent. Nem fizetős utca. BKK a közelben pár 100 méterre, busz.
  • Helyszín:

    A lakás tip-top, felsőbb emelet, nincs lift. Rögtön észlelni hogy Tesla fogad, feldobta egy kicsit a bejáratot. Nagyon tetszetős. Ugyanez fogad bent is, leginkább a rend és tisztaság kiemelendő. Mintaszerű. A fürdő is. Kicsi de van minden.
  • Lány külseje:

    A képek megfelelően visszaadják Tesla alakját. Nem egy nádszál tündérke, de nagyon csinos, sportos. Tetszett a fogadószett, engedte hogy én hámozzam le róla. Cicik kreáltak de szinte nem is észlelhető a trükk. Igéző szemek és nagyon szexi kisugárzás. Popsi az vadító, kár hogy a masszázsra korlátozódik az opciók sora :P Egy igazán kívánatos lány. Végtelenül kedves és előzékeny. Elvette a kabátomat, itallal kínált.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs nagyon kellemes és céltudatos, látszik a tanulás és a gyakorlat. Rögtön levágta a problémás részeket, azokat dolgozta meg leginkább, a hátamra koncentrálva. Nagyon jól esett. A végén még egy arcmasszázsra is maradt idő, nem küldött a fürdőbe miután világos lett hogy második huncutságra nem lesz érkezésem. Közben sokat beszéltünk, kellemes társaság ilyen szempontból is.
  • Levezetés:

    Sokat szabadkozott a malőr miatt és felajánlott egy extrát, éltem vele. Olajos csúszkával indítottunk, én vittem fel a kenőanyagot a cicijeire és a popsijára. Közben simogattuk egymást. Nagyon izgató volt. Kezdetben hason voltam, majd fordulás és szemből folytattuk. A zeniten volt egy kis puncimaszi is, sőt én úgy érzékeltem hogy neki is jó volt, bízom benne hogy valóban. Gumis franszoá volt a végső felvonás, nagyon finoman és érzékien szívott ki belőlem mindent. Nagy robbanás, reboot. Másodikra nem is volt Kraft, nem erőltettem. A kölcsönösség nagyon hiányzott, de hát mindent nem lehet.
  • Elszámolás:

    Kedvező a díjtábla, főleg a kedvessége és odafigyelése miatt. Ugyanakkor reális a korlátozott finish opciókat figyelembe véve. Összességében nagyon ajánlott de csakis úriembereknek akik viszonozni tudják Tesla példás kedvességét.
  • Összkép:

    Nagyon szuper élmény volt, Tesla pont annyira volt közvetlen és közeledő amennyire kellett, első randihoz képest mindenképpen. Megyek még, mert jól éreztem magam vele. A végén még kaptam 2 plusz tojást is a meglévők mellé húsvét kedvéért. Nem vagyok egy nagy tollnok, de az élmény okán kivételt tettem.
Happy Massage