• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édesem!
    Nagyon de nagyon köszönöm soraidat, igazán jól esnek dicsérő szavaid! Tökéletes társaság vagy, várlak szeretettel máskor is, szuper volt veled. Köszönöm a finomságot is!
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Én először itt találkoztam az oldalon vele, és a hirdetése alapján nagyon megtetszett, így a randi előtti nap egyeztettem vele VTR-n és az én legnagyobb örömömre szerencsére megfelelt az általam megadott időpont, így nagyon vártam erre a randevúra.
  • Megközelítés:

    Nagyon jól megközelíthető helyen található meg a helyszín. Én autóval mentem oda a randevú helyszínére és a GPS-el simán odataláltam, és az én legnagyobb szerencsémre épp a ház előtt volt egy szabad hely, ami talán köszönhető mindez annak, hogy reggeli időpontban mentem oda. BKV-val is könnyen oda lehet találni. Egyébként fizetős a parkolás
  • Helyszín:

    Lakás nagyon szuper állapotban van, amire panaszra nem lehet oka senkinek. Fürdőbe belépve, úgy éreztem magam, mintha egy szálloda fürdőszobájában lettem volna. Tusfürdő választék volt bőven, akár egy drogéria tusfürdő kínálatával is vetekedhetettt volna akár. Törülköző tiszta, amire nagyon ügyelt az én vendéglátóm, így erre se lehetett okom a panaszra. Szobába belépve egy hatalmas francia ágy volt megtalálható, ami nagyon kényelmes, és akár simán el is aludhat benne a vendég.
  • Lány külseje:

    Na és akkor jöjjön a hölgy elemzése. Nos, amikor beléptem a lakásba, egy hihetetlenül kedves, aranyos, mosolygós hölgy nyitott ajtót. A nagybetűs NŐ hihetetlen sok pozitív energiát árasztott magából, és egy nagyon barátságos, kitűnő beszélgetőpartnert sikerült megismernem. Egy gyönyörű fehérnemű volt rajta, ami nagyon ízléses volt. A hölgynek nagyon szépek a szemei, amiket szintén imádtam, mint ahogy a haját, ami szép szőke volt, és ami szintén megfogott engem. Természetesen, ami még megvolt benne azok egyértelműen a mellei, és a finom puncija, amit nagyon jó érzés volt megkóstolni, de erről majd lejjebb fogok írni bővebben. Amit még érdemes tudni, hogy borotvált, ami nagyon szép volt. Mint ahogy a lábai is azok, sőt nem csak szépek, hanem egyenesen gyönyörűek voltak. Ha tehettem volna, akkor ezt a hölgyet azonnal hazaviszem. Na nem főzni vagy takarítani, mert azt én helyette megcsinálom. :) :D :*
  • Action:

    Na és akkor következzen a hölgynél történt események elmesélése. Ahogy beléptem oda adtam a neki szánt ajándékomat, aminek nagyon örült, és rögtön kaptam tőle két puszit, amitől egy kissé el is pirultam. :* Ezt követően kólával, kávéval, teával, és vízzel kínált, és én kólát kértem tőle. Ezt követően elmentem alapos fürdésen, valamint a szájvíz használatát is igénybe vettem, mivel én szeretem a higiéniát, így fontosnak tartom ezeket még mielőtt bármit is szeretnénk előtte csinálni. Ezt követően egy nagyszerű masszázst adott ugyanis nála ez az első, amit én mindenképpen pozitív pontnak ítéltem meg, és ő nem az a durrbele a dolog közepébe típust képviseli, így ezt is örömmel fogadtam tőle. Először a hátsó felemet masszírozta meg(ami egyenesen világbajnoki volt), majd ezt követően kaptam tőle egy cicis csúszka masszázst is amit eddig soha senki nem adott még nekem, így ezt is óriási élmény volt vele kipróbálni. Miután kellőképpen belemelegedtünk a dolgokba ezután jött először ő franciázott, amit mesterien művelt, majd utána 69-be váltottunk át, így én is megkóstolhattam a mézédes punciját, ami nagyon ízlett nekem, és úgy láttam, hogy nagyon tetszett neki ahogy csináltam. Ezt követően pedig folytattuk aktussal. Ő volt felül, és nagyszerű élményt jelentett, ahogy műveli ezt az egészet. Közben csókolóztunk, ami szintén nagyon finom volt és édes. Természetesen a farkam is díjazta az ő munkásságát, amit egy hatalmas elélvezés kíséretében a gumiban lőttem bele. Utána kaptam tőle papírkéztörlőt, valamint nedves törlőkendőt is, és hagyott hogy lenyugodjak az aktus után. Rengeteget beszélgettünk utána, nagyszerű beszélgetőpartner is ő, és szerencsére jól esett vele lenni, így valószínűleg még megfogom őt látogatni újra, mert ezt a hölgyet hiba lenni nem újra meglátogatni. A beszélgetés után elmentem újra fürödni. Majd elköszöntünk egymástól két puszi kíséretében.
  • Elszámolás:

    Extrái igazából nincsenek, mert véleményem szerint, amit ő kínált az teljesen kielégíti az ember igényeit. Az elszámolás a szolgáltatás végén történt, és úgy gondolom, hogy ez az ár nagyon megérte azért a szolgáltatásért, amiért én elmentem hozzá.
  • Összkép:

    Igazából teli pozitív élményekkel a tarsolyomban távoztam tőle. Panaszra nem lehetett okom. Igazából, amiért mentem azt maximálisan megkaptam, és természetesen nem volt csalódás a hölgyet illetően sem, mivel pontosan olyannak képzeltem, mint ahogy a képeken is, így efelelől sem lehetett csalódásra okom. Nagyon remélem, hogy még elfogok hozzá jutni, mert kár lenne nem elmenni újra mind az élmény, mind a hölgy miatt is.
Happy Massage