• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Van 15 perc ajándék vtr bejelentkezéshez, ez el is döntötte hogy ezen az úton egyeztetem le a talit. Fél órát terveztem ehhez jól jött a plusz 15 perc. Visszaigazolt, igaz nem aznap hanem a következő nap. Nem minden nap lép be többször is az oldalra, így célszerű napokkal korábban vtr-ezni. Telefonon már csak a ház előtt állva-várakozva hívtam fel. Nem kérte hogy hívjam fel mert kiváncsi a hangomra, megerősítő hívást, SMS-t szintén nem kért, megbízott bennem hogy megyek.
  • Megközelítés:

    Vtr-ben látszott a cím, 1-es villamossal mentem a Népligettől, leszálltam a Vágány utca megállónál majd séta a megadott címig. Könnyen megtalálható. Magát az utcát amúgy is ismertem egy könyvesbolt miatt.
  • Helyszín:

    A megadott cím előtt várakoztam, közben arra gondoltam milyen jó lenne vele az utcán is összefutni. Felhívtam és azt mondta mindjárt jön értem. Teljesen más irányból jött mint vártam, trükkös megoldás. Szerintem Nykol mindenkihez ki fog jönni mert máshogy nem megy a bejutás, túl bonyolult lenne.
    Belül a lakás nincs túlbonyolítva, rend van de érezni az egész kialakításon hogy amolyan szexbúvóhely, életvitelszerűen itt lakva más lenne az elrendezés. Szóval a tetthelyen van az ágy, kellően széles nagy kiterjedésű és az átlagosnál magasabb is. Fürdőszoba álló zuhanykabinnal felszerelt.
  • Lány külseje:

    Mivel ő jött ki értem az utcára értelemszerűen felöltözve láttam először. Követtem és bent már láthattam meztelenül is. Jobban szemügyre is vehettem, kedves barátságos jól kommunikáló hölgy, vidám volt végig. Képein ő van, annyi csak hogy a valóságban karcsúbb de formás szexi nő. Inkább Milf mint csaj vagy lány. A 3. kép adja őt vissza a legjobban. Mellei valami isteniek, remekül meg vannak csinálva. A punci frissen borotvált, kifogástalan higiénia. Nem tudnék belekötni a külsejébe de talán nem is szükséges, ad magára, a körmei is szépen mutattak. Kb 160 cm, adatlap felkészít erre.
  • Action:

    Több pozitív meglepetés is ért, sokkal kedvesebb volt már az első perctől mint amire számítottam. Képek és adatlap alapján egy "szigorú Nykolra" készültem, és kaptam egy csak rám figyelő kedves Nykolt. Közös fürdés abban a pillanatban jutott eszembe, volt már aki hárított már lefürödtem-mel, álló a zuhanykabin nála, volt már aki hárított mert szűk az ilyen, na Nykol úgy jött be velem mintha a világ legtermészetesebb dolga volna hogy közösen fürdik. Ez alap is egyébként nála, nem extra. Beállította a vizet, kiválasztottam a tusfürdőt és letusolt engem, közben már a farkam éledezett. Célirányosak voltunk, nem húztuk az időt, amint letusoltam alaposan ki is jöttünk hogy szexelhessünk. Izgató nő Nykol, így borította is a nagyon alap tervemet, becsúszott két extra amit legközelebbre terveztem: natúr francia és popó. Nem vészes extrák, könnyen elcsábultam. Azt mondta bár méretfüggő a popó, inkább a hossz a kritikus nem a vastagság. Egyből az ágyon natúrfranciával kezdtünk, kellemes volt és gyorsan befejezte az állításomat amit a tusolóban elkezdett a látványával, közelségével. Közepesen vehemens technika, melyet 69-ben folytattam vele annyi csavarral hogy nyelvem azonnal a popójában landolt. Szűk, bársonyos nyílás. Gumit kértem, én húztam fel és popó támadás azonnal sikosító nélkül. Beállította de nem ment egyből, szűk popó és a lendület kifogyása miatt kaptam még orált, új próbálkozások de nem volt meg tövig ahogy szerettem volna, annyira meg már volt hogy puncidugáshoz új gumit kelljen húzni. Az új gumit ő húzta fel legnagyobb meglepetésemre (ilyen körmökkel még nem láttam ilyet nem akadályozta), puncinak neki és szemből, ő alattam dugtam majd hátulról is, volt hogy az ágyról is lejöttem, csak én és úgy hátulról, Nykol ágyon maradt. Lehetett a farkamat teljesen kihúzni és betenni punciban. Egy darabig ez ment.

    Aztán újabb kedvet kaptam Nykol popójához, meg hogy mélyebbre tegyem. Újabb popótámadás, 1/3 bent, továbbra most nem leszek képes, az idő sem a barátom a lassabb haladásban, az elején jobban fel kellett volna építenem, meg kicsit jobban összenyálaznom. Popóban ki-be játékra nincs lehetőség, az nem kellemes Nykolnak, azt preferálja ha tolják neki előre a behatolásnál. Most elélvezés ilyen 1/3 és nem tövig távnál, sebaj lényeg hogy popóban. Gumi le és vége, de csak az aktionnek.
    A vtr 15 percet korrektül megkaptam, abból tudtam vele beszélgetni. Felért egy ismerkedéssel, lehet ezzel kellett volna kezdeni. Már csak azért is mert kiderül hogy szimpátia okán csókolózhattam volna vele, na majd legközelebb. Kedvessége nem ismer határokat, azt is mondja az egy órában háromszor is enged élvezni ha tudok(kiderítjük) és szívesen lát legközelebb is. Nagyon közvetlen, simán beszél olyan dolgokról ami számára nagyon személyes így vigyáznia kell mindenkinek nehogy le akarja írni. Az arckitakart képek mutatják hogy fontos számára a diszkréció és jobb ha ismerősök nem ismerik fel sem képből sem történeteiből. Ha nem is a jövő hónapban már, de igyekszem visszatérni Nykolhoz, maradtak befejezetlen dolgok amit hosszabb idővel, kis ügyességgel a részemről meg tudok majd valósítani, popó tövig vagy mélyebben mint most és új dolgok kipróbálása vele, csók, több élvezés, arcra élvezés. Sikosítóval is rákészülünk majd a siker érdekében. Azt még megtudtam hogy popót nem szabad ujjazni, kérdésemre hogy és ő magának? mutatja az ujjait, egyből értem a célzást szép körmei vannak de nem ezért mutatja hanem mert hosszúak lennének oda.
  • Elszámolás:

    Fél óra alap, ezt Nykol is megadta az adatlapján. (órát is) Az alaphoz jött két extra, a natúr francia és a popó. Így olyan lett mintha egy órás alapra neveztem volna be. Ebből talán az extrák is megfejthetőek. Utólag adtam oda, előtte szóba se került. Lehet a vtr miatt nagyobb volt a bizalma rózsa ügyileg (is).
  • Összkép:

    Nykol kedvessége lenyűgöző, nyilván ha egy órára mentem volna, repülne a nagyon jó címke, így kezdésnek jó-t adok, hogy legyen értelme az élményt összehasonlíthatóvá tenni. Biztos vagyok benne hogy egy hosszabb idő és egy extrásabb együttlét még jobb élményeket tartogatna ha sikerül a popó, ha nem, hisz lenne csók, (egyébként NINCS általánosságban nézve) többszöri élvezés, meg arcra. Nem másokkal vetem össze Nykolt, csakis önmagával: még sokkal többet ki lehet hozni a vele eltöltött időből, na az lesz majd magasabb címke reményeim szerint.
    Vállalásai alapján egész pornós, kedvessége és készségessége alapján meg egész barátnős, kicsit ilyen is, olyan is Nykol, mindent megtett hogy jól érezzem magam.
Happy Massage