• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már nagyon nem bírtam magammal, telefonon kerestem először, lévén még nem voltam Kamillánál, de nem vette fel úgyhogy VTRen jelentkeztem be egy délutáni randira. Vissza is jelzett kb 1 órán belül. Indulás előtt hívtam fel, hogy jövök és egyeztettük az apróbb részleteket egész laza stílusban.
  • Megközelítés:

    XI. ker egy újabb lakópark, szép rendezett környék, utcán fizetős a parkolás, hétköznap 19 óráig! A házak / épülettömbök számozása egyszerű, de vagy sétálsz egy jót és megtalálod, mert ki van téve, bár furcsa a logika, vagy felhívod bájos vendéglátód és útbaigazitást kérsz, mint én is tettem, mert nagyon oda akartam érni.
  • Helyszín:

    Lakás nagyon rendben van, 2 szobás, tiszta, rendezett, kellemes, nem 'csak azért van' feeling. Belépéskor meglepett, hogy egy copfos barátnő is az asztalnál ült, így egy pillanatra zavarba jöttem kihez érkeztem, de ezt gyorsan elütöttem egy 'nem is tudtam, hogy kettőtökhöz jövök' beszólással, melyre persze jött a kontra, hogy akár az is lehet, kérdés mit szeretnék :D

    A szoba hangulatos, pont elég bútorral, rakodóhellyel, modernebb franciaággyal. Sötétítést egy mintásan világító halvány-rózsaszín lámpaoszlop dobta fel, szóval kellemes félhomály.
    Fürdő rendben, szép, tiszta, ami kell van - szokásos kozmetikumok, többféle törülköző.
  • Lány külseje:

    Dögös tán a jó szó: formás alak, 'van mit rajta fogni' a szó jó értelmében, kellemetes-természetes mellek, mélybarna, enyhén húzott szemek, igényesen festett szemöldök, mélybíbor haj; nekem bejött. Neccharisnya, melltartó, magassarkú és köntösben fogadott.
    Érkezéskor puszi, majd a fentebb leírt intermezzo után a kis szobába kísért.
  • Action:

    Maradtam a tervezett 1-1es felállásnál, és a szobában Kamilla elnyúlt az ágyon hívogatóan, úgy, hogy legszívesebben egyből nekiestem volna. Kis beszéd, zenét állított, én meg közben kapkodtam le a ruháimat, hogy a kötelező tusoláson túl legyek. Azt hiszem ekkor jelezte, hogy majd a mellei közé is biztos be akarok jönni, hát naná!
    Miután ez megvolt rongyoltam a szobába, ahol az ágyra ülve estünk egymásnak, de tényleg. Egyből olyan csókolózásba fogtunk, hogy na. Nagyon jó időzítéssel kapta el a farkam kellően gyengéden, amit csók közben én nagyon bírok. Ezzel elég sokáig el tudtam volna lenni, de felálltam, hogy a törülközőt kivegyem magam alól és teljesen ledobjam. Erre nem értem hogy de a következő pillanatban tövig eltűnt a farkam a szájában. Miután felakadt szemeim a helyükre kerültek, rájöttem, hogy ott 'hibáztam', hogy amikor felálltam, az ággyal szembefordultam. Na ez így ment egy darabig, bazi jó volt, kis enyhe kényszeres elemekkel, mert nem akartam durvulni, majd hanyatt fektettem és végigcsókoltam, harapdáltam a nyakát, egyik kezemet felfedezőútra engedve, ami ment a nedves forróság felé.
    Így elvoltunk egy darabig, majd 69et javasoltam, mivel jelezte bármiben benne van, de figyelmeztetett, hogy így nagyon durván be tudja nyelni ami a szája ügyébe kerül. Mivel történetesen ez a farkam volt és kérésemre ahol kell egy kis harapást is beletett, így nem nagyon tudtam kelyhével foglalkozni. Kis élvezkedés után fordultunk és visszaadtam neki kamatostul az eddig kapottakat, melyre egy elég gyors, határozott és egyértelmű elmenés volt a válasza.
    Gumit kértem, egy lágy misszi kezdés, majd hátulról, itt lett volna kedvem masszívabban tolni, de visszafogtam magam, főleg mert kezdtem érezni, hogy már nagyon jól alakulok különösen Kamilla 1-1 keményebb pucsítása után, úgyhogy lovaglóban folytattuk, ami durvábbra sikeredett, mint gondoltam, mert majdnem végem lett, nagyon jó volt, mivel más volt a tervem. Úgyhogy visszafordultunk misszibe majd nemsoká jeleztem, hogy ideje mellére tenni adományom, úgyhogy elém térdelt és mellel kezdte, kézzel átvettem, majd odaadtam neki hogy szájjal azon mód kivégezzen. Nem sok szufla maradt bennem utána...
    Frissítés után beszélgetés és egy nem sietős oda-vissza masszázs volt a levezető. Megbeszéltük, hogy legközelebb úgy intézzük 2 kör legyen, mert most esélytelennek éreztem.
  • Elszámolás:

    Extrának csókot kértem a VTR jelentkezésért cserébe. Minden rendben volt, teljesen korrektnek éreztem, erősebb átlag, abszolút megérte.
  • Összkép:

    Nekem ez a felejthetetlen / istennő kategória csak ilyet még nem tudtam adni.
    Végére hagytam a csattanót ami a legmélyebb nyomot hagyta bennem és nehéz volt úgy írni, hogy ezt ne szőjem bele: Kamilla egy csodás közvetlen, oldott, laza nő akivel nagyon jó volt az összhang. Semmi feszengés, miden természetes, és ez segít ugye az ellazulásban is ami után a szex még jobb :)
    Természetesen kezelt mindent, minden ésszerű javaslatban benne volt, amennyire kell kezdeményező. Nekem 5* főleg, hogy a csókkal sem 'fukarkodik', mert tulajdonképpen egy belevaló masszív nyeles smárolás ami nagyon izgató, nekem legalábbis.

    Köszi Drágám az együtt töltött időt, nemsoká újra jövök és kísérletezünk! :D
Happy Massage