• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, igaz elsőre nem értem el, de pár perc múlva visszacsörgetett. Relatíve könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Már ismertem a helyszínt, könnyen oda találtam. Belváros, szóval a tömegközlekedés kellően jó a környéken.
  • Helyszín:

    Több szobás lakás, van "barátnő" de a logisztikát általában jól megoldják szóval esélytelen, hogy bárki mással csak véletlenül összefusson az ember. Fürdő tiszta, száraz törölközőből is mindig van több is. És a tett helyszíne is tökéletesen megfelelő és komfortos véleményem szerint.
  • Lány külseje:

    Alkatara a képeknek teljesen megfelelő, csinos, bájos mosolyú MILF hölgy. Tényleg szép formás a popsija és nagyon finom tenyérbe illő falatnyi mellei vannak Teranak. Ha nem csal az emlékezetem (fogadóruha tekintetében szokott) eddig mindkét alkalommal valamilyen body volt rajta amikor fogadott és ezektől mindig gyorsan meg is szabadul, sajnos picit túl gyorsan.
  • Action:

    Mint említettem már jártam a tett helyszínén, mind Tera-nál, mind más ott rendelő hölgynél szóval ismerős volt a terep, ennek megfelelően a kötelező köröket igyekeztem gyorsan letudni. És mint említettem ezután ő a fogadóruhából rögtön ki is ugrott egy fél pillanat alatt. Azonban én itt már annyira nem akartam sietni és nyitányként egy finom lassú csókcsatával kezdtünk. Nagyon finoman érzékien csókol, nem csak olyan himi-humi szájra puszi, igazi nyelves csók. A kis felvezetés után, immár vízszintes pozícióban, elindultam lefelé a testén kicsit felfedezni és minden finomságot megízlelni. Természetesen a legfinomabb falat Tera combjai között lapult, szóval el is időztem vele egy darabig. Igyekeztem változatosan több féle módszert kipróbálva kényeztetni partneremet mind nyelvvel, mind ujjakkal. Melyért cserébe finom simogatásokat és kellemes sóhajokat kaptam, viszont a csúcsra valószínűleg nem sikerült feljuttatnom.
    Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak! Ezután váltogatva hol ismét teljesen eltüntetve, hol csak kevésbé de annál játékosabban munkálkodott a velem egykorún.
    Amikor úgy éreztem, hogy már elég volt az idegennyelvek gyakorlásából kértem, hogy húzzunk védő felszerelést, amit követően Tera egyből nyeregbe is is pattant. A lovaglása legalább ugyanolyan felejthetetlen élmény mint a franciája és ugyanolyan változatos is. A kicsit gyorsabb hevesebb vágtát és az egymáshoz simulósabb barátnős csókolózós tempót váltogattuk párszor. Majd a másik klasszikus póz a misszionárius következett. Itt először a kicsit lassabb összebújós tempó dominált az én irányításomnak köszönhetően, de azért egy idő után a nyakamba kaptam a lábait és akkor már magasabb fokozatba kapcsoltunk. Kedvesen persze ezekben végig partner volt és ő is velem mozgott mindig amennyire csak tudott. Viszont én még szerettem volna mást is kipróbálni, ha már a popsija olyan isteni látvány megkérdeztem esetleg azt kipróbálhatjuk-e. Pozitív volt a válasz, szóval pózváltás és behatoltam hátulról is. Először csak szépen nagyon lassan csúsztam be az isten szűk popóba, majd ahogy éreztem, hogy lehet elkezdtem picit ütemesebben mozogni, persze nem olyan hévvel mint egyébként. Hát azt hiszem, hogy erre is csak azt tudom mondani, hogy mennyei érzés volt, viszont egy idő után sajnos jelezte, hogy nem fogja sokáig bírni, pedig különben tuti kivégzett volna. De sebaj így is nagyon jó volt. Gyors gumicserét követően pedig vissza váltottunk misszionáriusba és így is lett végem lábaival a nyakamban.
    Mivel a rendelkezésre álló időt szinte majdnem kitöltöttük így a végén már igazából csak egy gyors zuhanyra és elköszönésre volt idő.
  • Elszámolás:

    Az elején történt. A bővebb infóban is megadott és telefonban is elmondott virágcsokor a helyszínen is pontosan annyi. Ahogy nekem feltűnt sajnos lassan már inkább csak régi átlag. Viszont a szolgáltatás színvonala és szinte minden más helyen extraként kérhető dolgok alapban léte miatt egyértelműen nagyon is megéri.
  • Összkép:

    Egy felejthetetlen és tartalmas órácskát tölthettem el egy kedves és formás MILF-el. Azt hiszem még fogunk találkozni, mert az ilyen randikból sose elég. Csak ajánlani tudom másoknak is, de azért csak óvatosan, mert Tera egy igaz gyöngyszem és ennek megfelelően illik rá vigyázni ;)
Happy Massage