• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből felvette, kedvesen és egyértelműen tájékoztatott. Címet megadta, egy órával későbbre meg is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Lehet menni BKV-val is , de én nem azt választottam , a ház előtt sikerült megállnom .
  • Helyszín:

    Relatív új építésű a lakás amiben dolgozik. Teljesen jó volt minden a lakásban , tisztaságból ötös .
  • Lány külseje:

    Egy valódi szépség, a gyönyörű jelző itt elkoptatott lehet, mindene szép.
  • Action:

    Az ismerkedés és a helyszín feltérképezése után , az instrukciókat megkapva irány a fürdőszoba.
    Visszaérve a hölgy rögtön támadásba lendült Kevés csókolózás. Nekem ez fontos és tényleg finom a csókja. Azután gerincre vágott és elkezdte a mások által megénekelt energiaitalos kényeztetését. Nagyon finom, ahogyan csinálja és mindent megtesz, hogy élvezetes legyen. Volt minden bőnyálasan és az egész szerszámot is próbálta eltüntetni. Nagyon jó volt....és közben a tükörben látni a hátsó panorámát...hmm
    No, de szerettem volna én is éevezni a gyönyürű testét. Hosszan csókolóztunk..ez mindig felizgat..szopogattam kellemes tapintású mellét...természtes../nem igazán szeretem a műanyagot/. Majd pedig egyre lejjebb hatolva kezdtem kezelésbe venni illatos kelyhét. Nagyon finom , jóízű, guszusos nyailnivaló puncija van és nagyon élveztem kényeztetni. Érzékelhetően neki sem volt kellemetlen és finom nedvét is éreztem. Amikor gyorsítottam éreztem, hogy élvezni. A végén az újjam is bevetettem. Először egy, majd kettő csúszott bele nedves kelyhébe. Aztán elévezett. Legalábbis úgy érzekeltem. Nagyon jó érzés volt bárhogy is történt.
    Ezek után újabb orális kényeztetés, majd köpenyt kértem a szájával profin felvarázsolt. Feneke alá párna és szemből kezdtem meg a támadást. Szeretem látni az arcát, a szemét közben és csókolgatni. Nagyon finom volt és szerintem ő is élvezte. Akartam volna hátulról is élvezni társaságát és gömbölyű popsiját, de nem bírtam és nagyot élvezte és talán ő is megint, bár nem vagyok benne biztos, de az az intenzív lábremegés az intő jel szokott lenni.
    Ezekután pihenés, beszélgetés-jó társalkodó partner-. Majd javasolta, hogy próbáljunk életet verni szerszámba. Mindent megpróbál, de sajnos nem voltam formában, pedig kitartóan kényeztetett...de azért kellemes volt. Azután zuhany és tipli.
  • Elszámolás:

    Semmilyen kérés nem volt gond, mindent mosolyogva, kedvesen megtett, azt láttam, hogy fontos volt neki, hogy jól érezzem magam. Előre érkezéskor..
  • Összkép:

    Ha gyakrabban tudnék élni ilyen szolgáltatásokkal, nem biztos, hogy mást is kipróbálnék. Minden tökéletes volt, nagyon örülök, hogy találkozhattunk.
Happy Massage