• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Vándor ,

    Örülök ,hogy ismét meglátogattál
    köszi a sok 5 pontot az értékelésben. Szerintem ez a randink jobban sikerült mint az előző :))
    Nagyon izgalmas ahogy masszíroztál ,és az egész szuper jó élmény volt nekem is .Köszönöm szépen a Beszidet
    Várlak szeretettel bármikor
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    A négynapos hosszú hétvége nem dobott fel, éreztem, hogy szükségem lenne egy lazitó élményre. Alig vártam a hétköznapot, hogy kedvence(i)m elvigyen(ek) egy paradicsomi oázisba. Murphy törvényei szerint kisérlete(i)m kudarcot vallott(ak). Szerencsére egy korábbi élményem felhivása megkönyörült rajtam, és igy tudtam a kedves " Szomszédlánnyal" időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Nekem kissé messze van, de végül is szinte minden BKV-val elérhető rövid 5-6 perces sétával az Árpád hid pesti hidfőjénél.Cim korábbról ismert volt, a megerősités pedig VTR-en történt.
  • Helyszín:

    Kellemes, életvitelszerűen használt kis lakás, amit egy kedves kis kutyussal oszt meg. Rendezett, fürdő tökéletesen megfelel az igényeknek, szobában massziv pad, ill. kényelmes franciaágy, természetesen lakásnak megfelelően mindennel berendezve. Hangulatos.
  • Lány külseje:

    Bius nagyon magas, karcsú, kisportolt lány, első pillanatban furcsa, hogy szó szerint " fel kell nézni" rá. Később a magassarkú cipőt levéve már " közelebb" kerültünk egymáshoz Kis nyári könnyű ruha volt rajta, alatta(, mint később kiderült, még valami egybe szerkesztett keveset takaró, sokat sejtető igéretes textil). Kedves mosollyal puszival fogad, emlékezett rám (ez mindig hizelgő, ezért azonnal elhiszem) . Vetkőzés előtt egy meghitt csók, - lehet, hogy több volt - aztán fürdőben készülök a továbbiakra.
  • Erotikus masszázs:

    Biusnál a masszázst nem lehet kihagyni, egyszerűen ragaszkodik hozzá, és ebben igaza is van - nagyon jó felkészités a továbbiakra. Hasra fekszem, előtte kis tervezési kritika részemről, miszerint számomra érthetetlen, miért csak egy nyilás van a massz.-padon, mikor középen is praktikus lenne egy. Erre nem tud magyarázatot adni, - érti felvetésemet - de csak ilyet tudott beszerezni. Kellemes, előkészitő , közepes erősségű masszázzsal indul a lábaktól, majd derék, hát következik, mikor is már én is elérhetem kemény, formás popsiját, combjait, bár karomat finoman hamar visszahelyezi testem mellé, szóval a masszázst komolyan kell venni. Fordulásra szólit, majd elölről is hasonló precizitással foglalkozik testemmel, de kicsit több erotikát visz már bele. Ekkor közlöm vele, hogy az eddig történteket én egyszerű kölcsönnek tekintem és azonnal törlesztenék is. Elfogadja, igy most helyet cserélünk, ő fekszik hason. Kigyönyörködöm magam hosszú lábaiban, combjaiban, karcsú derekában, izmos hátában, majd kezeimmel ellenőrzöm a látottak valóságát. Önző módon élvezem az izgalmas női test melegét, simaságát, a látványt, szóval mindazt amit ott és akkor csak lehetett. Az élményt fokozta, hogy megfordult, igy kezeim (szemeim) egyre aktivabban éltek a pillanat gyönyörével. Néhány perc után kissé szétnyitottam hosszú, izmos combjait majd bal kezemmel kicsi, de formás, jól reagáló kebleit simogatva, jobb kezemmel lágyan, lassan simogatni kezdtem még kissé zárt,de érezhetően éledező kelyhét. Hamarosan megnyilt a virág és ujjam elmerült a forró, egyre nedvesebb, szinte hivogató barlangocskában. Számomra ritkaság az ajkak összeölelkezésénél egy nagyobbra megnövő és igen kemény kis (mit kis!) termetes csikló. Szerintem ezt nem lehet "megjátszani" ez valódi megjelenés. Lassan, finoman simogatom ezt a csodát, ujjammal nyelvemmel kényeztetem, élvezem, ahogy keményedik , ágaskodik, éppen csak hogy nem biztat - még-még. Bius hullámzó mozdulatai, halk, de folyamatos hangjai is biztatnak, izgatnak. Bal kezemet elveszi melléről, és azt is puncijára vezeti. Érzem, tudom, hogy még egy ujjamat is kéri- nem vagyok irigy - adom. Sokáig tart ez a játék, aztán kitör belőle " ez nem igaz, alig hiszem" . Sokáig, nagyon sokáig tart! Lassú regenerálódás, majd a franciaágyra invitál amire friss lepedőt húz, segitek neki.
  • Levezetés:

    Ott kis lazitó - felkészitő csókok után már csak keményedő barátommal foglalkozik, először csak játszik vele, majd elkezd törleszteni. Ajkai közé veszi, kényezteti, nyelve lágyan keresi- megtalálja az érzékeny pontokat, de mind a ketten tudjuk, hogy az előzőek után már nem sok van hátra. Nála sajnos nincs VSZ - pedig de szivesen adnám! - igy kérem, hogy az utolsó pillanatban alakitsa át kezét "kehellyé" és lágy csókkal összekötve fejezze be áldásos tevékenységét. Minden igy történik, - -legalábbis azt hiszem - - mert az extázis rövidzárlatot okoz, majd magamhoz térve érzem, hogy még a kezében vagyok. Lágyan megtöröl, kérdezi, jól vagyoik-e, majd hozzám bújik. Lassan beszélgetni kezdünk, majd én kérdezek az időre, mert óra nincs. Nem az óra a fontos- mondja- hanem amit megélünk. Az időt kicsit túllépve fürdés, készülődés. Öltözés közben hosszan gyönyörködöm mutatós karcsú, sportos alakjában.
  • Elszámolás:

    VTR-ben is megadottak szerint első dolgom boritékban letenni, nem esik róla szó.
  • Összkép:

    Kellemes partner, nem átlagos adottságai, odaadása fokozta az élményt, igy nekem nem kellett sok a beteljesüléshez. Nem egy felejthető találkozás.
Happy Massage