• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    10 után hívtam , elég hamar felkapta , nagyon kellemes volt a hangja , leginkább arra figyeltem . Hamar sikerült időpontot foglalni , már alig vártam ,hogy ott legyek .
  • Megközelítés:

    XI. ből mentem az alsó rakparton , könnyedén oda jutottam , majdnem a megadott cím előtt tudtam parkolni .
  • Helyszín:

    Jó kis lakásban fogad , lehet itt is lakik mert annyira otthonos volt . Tisztaság és frisseség illata fogadott .
  • Lány külseje:

    Igazán belavaló tüzes milf . Minden zsigeréből árad az erotika és a szexualitás .
  • Action:

    Érkezéskor kb egy szál törülközőben fogadott ,hmmmm isteni kezdés . Kicsit beszélgettünk majd rohantam is portalanítani magamat ,még zuhanyoztam átöltözött egy piros egy részes melkiemelős ruhába , amiben ha az utcára kimenne sétálni tömeg karambol lenne. Az ágyra ültettet és már akkor is majdnem kiesett a szemem , addigra az összes vér a rudimba volt , neki is feltűnt és mégy nagyító se kellet . Kaptam egy franciát nem volt rossz , bár elég hamar befejezte azzal a megjegyzéssel hogy itt nem kell keményíteni , ez jogos volt, nyalakodni szerettem volna , de ezt most mellőztük , nos mivel főleg a legnagyobb erényem ép ez fura volt . Lovacskára lett szemből jó volt , nagyon jók lettek a mellei , de megint hamar váltott aztán háttal lovagolt nagyon jól esett , de megint hamar váltott . Nos ezek a túl gyors váltások nem jöttek be nekem, ezért finoman elkezdtem átvenni az irányítást hátulról szereti , és én adtam is neki . Aztán szemből kaptam el nekem így volt a legjobb , lába hol a nyakamba hol nem , hol gyorsabban hol lassabban löktem , néha finoman néha keményebben lökdöstem , szerintem tetszett neki , lehet rá játszott , cseppet sem érdekelt én nagyon jól éreztem magam , többször megragadta a karom jó párszor megfeszült a teste , én közbe a melleivel játszottam . Aztán fáradni kezdtem ekkor egy kis pihenőt , levegőt, és vizet kértem , aztán kértem hogy kézzel végezzen ki , soha az életbe nem gondoltam volna hogy így lehet , de olyan kézi munkát kaptam hogy felakadtak a szemeim , és remegni kezdtek a lábaim. Aztán olyan érzés volt mintha életem legnagyobb , és legélvezetesebb lövésén lettem volna túl , de semmi nyoma nem volt .
  • Elszámolás:

    Korrekt amit a telefonban magától elmondott az átlag , én mindig előre rendezem , mert szerintem így fair .
  • Összkép:

    Életem legjobb és legfurább kézi munkáján vagyok túl , de viszont az tuti hogy nagyon jót szexeltem , sőt már már túl jót . Nehéz küzdelem ez mert függőséget válthat ki.
Happy Massage