• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Második találkozásunk volt, így bemutatkozni már nem kellett. Most elérhető státuszra lecsaptam, majd egy gyors, hatékony telefonbeszélgetésben fixáltuk az időpontot, két nappal későbbre.
  • Megközelítés:

    Autóval közlekedem, GPS által ismert cím, Béke tér környéke. Fizetős parkolás, hétköznap délelőtt volt pár szabad hely a bejárathoz közel. Reggel kellett küldenem megerősítő sms-t, erre válaszul kaptam pontos címet. Kb fél órával előtte Rami ismét üzent, előjelzett egy 10 perces késést. Kértem, hogy hívjon amint mehetek, ez így is történt. Korrekt, udvarias kommunikáció, Raminál ez egyébként is alap.
  • Helyszín:

    Modern, nem régen épüt lakás. Tisztaság, rend, ahogy azt kell, és szerencsére semmi félhomály. Tusolás kádban, zuhanyfüggönnyel védekezve az árvíz ellen. A tetthelyen nagy ágy, szekrényen tükör, zenei aláfestésként laptopról brazil válogatás.
  • Lány külseje:

    Ramóna egy magas, vékony, nagoyn szép lány. Kézbe illő formás, természetes mellek, világbajnok fenék. Hosszú fekete hajzuhatag, fogadáskor még kibontva, majd ahogy a cselekmény bonyolódik, szépen felcsavarja, mint valami kung-fu filmben, de ezt szerintem korábban is megírtam. Vidám, beszédes teremtés ami határozottsággal párosul. Nekem ez így jó, az első találkán kialakult hangulatot vittük tovább, csak vidáman, néha már egy kis évődéssel is. Ehhez ugye két ember kell, azt nem tudom, hogy zárkózottabb kollégákkal hogyan viselkedik, nekem így jó.
  • Action:

    Ruha le, irány zuhanyozni. Megbeszéltük, hogy a 10 perccel későbbi, valós kezdéstől ketyeg az óra. A zenéről váltottunk pár szót, majd irány a tetthely. Fekete egyrészes csábosban fogadott a drága, ez gyorsan lekerült, és szembesültem a meztelen valósággal, szerencsére. Szenvedélyesen csókolóztunk, összegabalyodtunk egy kicsit, ez volt az előjáték. Kérésemre hanyatt feküdt, és hozzáláttam a tetőtől talpig csókkal felfedezésnek. Rami csiklandós kicsit, de nem az a "ne érj hozzám" fajta, ennek észben tartásával munkálkodtam. Érdekes módon a felfedezés elkezdett hosszadalmasabb lenni, amint a puncijához értem. Nem sajnáltam az időt, egészen orgazmusig nyaltam, ez tovább javította mindkettőnk hangulatát.
    Párna a fejem alá, mert tudtam ,hogy nagy mozi élmény következik: Rami nekilátott a viszonzásnak. Símogatva kezdte, majd mellei cirógatták ágaskodó farkam. Végignyalta a golyóktól kezdve, pörgött a nyelve, én meg csak sóhajtoztam, főleg miután a szájába vett. A második harmad franciázva telt el, élveztem lendületes, alapos és érzéki technikáját. Mivel a tükör felé pucsított, pontosan láttam, hogy hová szeretnék még eljutni a randi folyamán, ezért fájó szívvel, de kértem, hogy legyen vége a francia mozinak.
    Megkaptam a gumit, majd szépen lassan beleült, finoman mozogva kezdtük el, közben csókolóztunk. Missziben folytattuk, de kb azonnal felkaptam a lábait, ide-oda helyezve gyönyörködtem a látványban, és élveztem az érzést. Később oldalra fordítottam, kicsit ollóba lábakat, és fokoztam a tempót. Mindkettőnknek bejött ez a póz, jó kis hangokat sikerült előcsalni Ramiból, a sajátomat inkább nem értékelném. Nem csak finom puncija, de az idő is szorított, ezért jöhetett az utolsó fejezet.Tükör felé fordulva, doggyban egy gyönyörű nővel, ilyenkor mit lehet tenni? Mindent bele. Így is tettem, amíg csak bírtam, és végül Rami csípőjébe kapaszkodva lőttem tele a gumit.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó elérhető, én azért telefonáláskor mindig rákérdezek, így nincs félreértés. Vetkőzéskor helyeztem a szekrényre. Nem is figyeltem, hogy van-e extra, nekem így volt tökéletes a program.
  • Összkép:

    Vidám, felszabadult erotikus elmény egy bombázóval. Ezt szerettem volna, és ezt is kaptam, felejthetetlen élmény volt.
Happy Massage