• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csókkedvelő2 beszámolója alapján elmentettem Noémit a kedvenceim közé, így ha nem is jutalék, de egy apró kedvesség járna a makktársnak. :)
    Noémit könnyű volt elérni. Kedves hangja van, telefonon ugyanazt meséli el, ami az adatlapján is olvasható.
  • Megközelítés:

    XIII. kerületi lakás - részletek a következő blokkban - a kerület újpesti határához közel. GPS odavisz, megtalálni könnyű: az utcanév és a házszám is jól látható.
    Tömegközlekedési kapcsolatokról nem tudok beszámolni, de pont a ház előtt számos parkoló van, és hétköznap is 175 Ft egy órányi parkolás. Tudom, ez eltörpül a program költségvetése mellett, de azért valahol pozitív.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, ennek megfelelően kifogástalan állapotú lakással.
    A fürdőszoba ízlésesen berendezett, kád és zuhanyzó egyaránt rendelkezésre áll. A tusfürdő-választék nem ér fel a Tesco Expresszel, de a 3-4 alternatíva mind minőségi márka.
    A szoba picike, de bőven elfér benne, amire szükség van. Kétszemélyes matrac a földön, mellette hosszú tükör, hogy felerősítse a vizuális ingereket.
    A hangulatról sejtelmes félhomály és diszkrét instrumentális zene gondoskodik.
    A záró fürdés kapcsán kiderült, hogy nem vagyunk egyedül a lakásban, de olyan profin oldották meg a logisztikát, hogy én ebből semmit sem vettem észre.
  • Lány külseje:

    Bár sokan ezzel a bekezdéssel kezdik egy beszámoló elolvasását, szerintem ide nem kell sok szöveg.
    Noémi arcképes fotókkal hirdet, a minimális retusálás sem a megtévesztést szolgálja, csupán a Photoshop skillek demonstrálását.
    Mindenesetre Noémi egy bájos arcú, hibátlan alakú, karcsú lány. Aki látta a képeket azt meglepetés nem érheti, aki - hozzám hasonlóan - rajong a 'petite' alakért az el lesz ragadtatva.
    Egy diszkrét dresszben fogadott, alatta csupán egy pici piros tangával.
    A Béla04 beszámolójában nem túlzott, a keblek tökéletesek: kerek forma, apró bimbóudvar, érzékeny, könnyen megmerevedő bimbókkal.
    A punci frissen szőrtelenítve; minden érzékszerv számára hibátlan élményt nyújt.
  • Erotikus masszázs:

    Hála a VTR kedvezménynek 105 percet töltöttem Noémi társaságában, amibe a két erotikus program mellett is belefért egy szinte teljes testre kiterjedő masszázs.
    Közben beszélgettünk - ami azért volt érdekes, mert az első fordulós erotika meglehetős csendben zajlott, de mindenesetre megtaláltuk a közös hangot - így sok részletre nem emlékszem, de egy kellemes, nem túl erős, olajos/krémes masszázst kaptam talpra, vádlira, combra, fenékre, hátra, vállra és karokra.
    Lehet, hogy a megfordulást követően elölről is megmasszírozott volna, mindenesetre én demonstráltam, hogy a rekuperációs időszak véget ért, és kezdeményeztem az erotika visszacsempészését a programba.
  • Levezetés:

    1. felvonás
    A fürdőből visszatérve Noémi megszabadított a törölközőtől, miközben én kibújtattam őt a ruhából és a bugyiból. Még állva elkezdtünk ölelkezni, de a kezdeti diszkrét szájrapuszikat a matracon idővel felváltotta némi nyelvjáték. Igyekeztem felfedezni az erogén zónákat: leróttam tiszteletemet a nyak, fül és vállak területén, majd a keblekre helyeztem a fókuszt. Nagyon szép és érzékeny mellei vannak Noéminak, így mire a combok közé navigáltam már nem volt feladat a síkosítás. Én azért megtettem ami tőlem telt, amit a makktársak által is megénekelt hanghatások és remegések kísértek. Az első orgazmust követően gondolkoztam, hogy kérjek pózváltást, de aztán úgy döntöttem, hogy maradjon ötlet a második felvonásra, így ugyanabban a comb között fekvős pózban juttattam el Noémit aznapi második orgazmusához. Ekkor szerepet cseréltünk; én feküdtem a hátamra és ő térdelt mellettem 90°-os szögben, így egyszerre láthattam profilból, ahogy kényeztet, a tükörből pedig combjait, fenetét és a frissen megcsodált puncit. Noémi rendkívül finoman kényeztet az ajkaival, de a kezeivel kombinálva eléri azt az intenzitást, ami felvezet a gyönyör hegyére. Sokáig ebben a pózban élvezem a kényeztetést, de ahogy a robbanás közeleg megkérem, hogy térdeljen a combjaim közé, és szemkontaktus mellett juttasson a csúcsra. Így is tesz, orgazmusom, kellemes, hosszú, lebegős.

    3. felvonás (gy.k.: a második a masszázs volt)
    A beszélgetés során kialakult egyfajta bizalmi légkör közöttünk, így mikor a második erotikus program elején Noémit a hátára fektettem és a kezét nem a saját, hanem az ő combjai közé vezettem, egy kedves mosoly kíséretében elkezdte magát kényeztetni. Közben én sem voltam rest, hol csókolóztunk, hol a melleivel foglalkoztam, hol a hasát vagy combjait simogattam, de rendszeresen szakítottam időt arra, hogy az önkielégítésbe belemerült szépségben gyönyörködjek. A hangok és a remegés így érték utol, szerintem nem volt ellenére ez a felállás sem. Ezt követően Noémi a 69-es felállást javasolta, de figyelembe vette azt a kérésemet, hogy az orgazmusa előtt megfordulva térdeljen az arcom fölé. Akik ismerik és szeretik a 'facesitting' pózt annak aligha kell reklámozni, de akik nem, azoknak egy Noémi alkatú filigrán szépséggel érdemes kipróbálniuk. Szuper volt Noémi aktivitása, ahogyan mozgott rajtam, és nagyra értékeltem, hogy hamar bekövetkező orgazmusa alatt sem volna meg tőlem a szemkontaktust. Ezt követően visszatértünk a 69-hez, és bár a kisasszony mindent megtett, hogy az én gyönyöröm következzen, ezt a tervét nem koronázta siker, mert ötödször is elélvezett a nyelvemtől. Mivel viszont a csiklója túlérzékennyé vált, a felvonás fináléjához áttettük a székhelyünket a fotelbe, ahol Noémi a combjaim között térdelve a korábban demonstrált kéz+ajak technikával egy újabb kiemelkedő orgazmushoz juttatott.
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzottaknak megfelelően kézi és franciás levezetések vannak a csomagban. Extrák nincsenek, amit Noémi vállal, az része az alapcsomagnak.
  • Összkép:

    Hosszú kihagyáson vagyok túl, így fogalmam sincs, hogy miként alakult a pesti vagy kerületi átlag, mindenesetre ennél kellemesebb visszatérést elképzelni sem tudtam volna.
    Kedves, értelmes - és nem utolsó sorban rendkívül vonzó - lány Noémi; azok a makktársak akik nem csak a saját örömüket keresik egy masszőrnél, azok kiválóan fogják magukat érezni.
Happy Massage