• Lili

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkozóval kapcsolatos telefonos egyeztetés simán, egyszerűen ment, Lili minden alkalommal készségesen és udvariasan reagál a megkeresésekre, kérdésekre. Mivel nem először voltam nála, ezért tudom, hogy érdemes őt előre megkeresni, és pár nappal előre foglalni azokra a napokra, amikor a honlap szerint elérhető. Aznapi időpontot sokszor már nem lehet foglalni, de egyeztetési probléma soha nem merült fel, sem korábban sem a mostani alkalommal. Bársonyos hangjával már a telefonban meggyőzött arról, hogy ismét izgalmas és tartalmas másfél órának nézek elébe.
  • Megközelítés:

    Nyugodt, hegyvidéki környezet, elsősorban autóval érdemes érkezni, már csak az ingyenes, és mindig rendelkezésre álló parkolási lehetőség miatt is, de van tömegközlekedésre (busz) is lehetőség.
  • Helyszín:

    Igényes kialakítású villalakás, egy elit környéken található épületben. Első egyeztetésnél Lili telefonon elkísér a bejáratig és ott kedves mosollyal fogad. A szalonban számomra tökéletes a berendezés, diszkrét, otthonos, igényes és teljesen privát helyiség, aminek az egyedisége miatt is megéri ellátogatni. Minden adott a bensőséges együttléthez, a szoba falára felszerelt tükör pedig szerintem telitalálat! A tetthely egy széles franciaágy, a szobában minden alkalommal teljes higiénia, igényesen megvilágított, hangulatos környezet fogadott.  Tiszta, gondozott kialakítású fürdőszoba. Tusfürdő, szájvíz és tiszta törölköző minden esetben rendelkezésre áll, válogatni is lehet. Csendes, romantikus együttlétre ideális és minden adott, hogy Lili csak a vendégre figyeljen.
  • Lány külseje:

    Én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni Liliről. Lili egy gyönyörű, fiatal huszonéves lány az adatlapnak és a képeknek megfelelő, sőt élőben annál is jobb, fantasztikus adottságokkal. Hófehér, finoman gondozott bőr és dús sötétbarna haj. Első alkalommal ruhában, többszöri találkozás után pedig szexi fehérneműben fogad, amely nagyszerűen kiemeli tökéletes alakját. Fiatal, szép arc, órákon át csak nézni is élvezet lenne, ritkán találkozik az ember ilyen csodálatos teremtéssel a szalonokban. Gyönyörű természetes mellek, keskeny derék, kemény, természetese popó és formás lábak. Karcsú, de formás alakjában a látogatók nem fognak csalódni, minden porcikájában ízig-vérig nő. Minden esetben igényes, de természetese és ízléses sminkkel és frissen gondozott frizurával fogad, megjelenése és kisugárzása ellenállhatatlan, ajándék minden vele töltött perc.

    Lili egy osztályon felüli hölgy, akit a természetes adottságai, kedvessége és természete miatt mindenkinek érdemes lenne felkeresnie, aki egy különlegesen kedves és figyelmes lánnyal szeretne időt eltölteni. Csodálatos szemeivel megfog és elvarázsol, gyönyörű idomai felüdítik a testet és a lelket. Aki a képek alapján Őt választja nem fog csalódni, hanem még jobbat is kap annál, vigyázni kell nehogy teljesen a rabjai legyünk Lili bájainak. Lili csupa titokzatosság, játék és tűz, mindemellett okos és művelt – egy igazi különleges és nemes személyiség.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolásból visszaérve Lili már várt rám, a hangulathoz illő kellemes zenei aláfestéssel, csábító, szexi ruhában. A zuhanyzás után a törölközőt levetve meztelenül, a franciaágyon hasra fekve kezdem Lilivel a programot. Lili is és én is megszabadultunk minden ruhánktól. Fantasztikus volt látni a gyönyörű alakját és érezni, ahogy a masszázs közben alsóneműjét levetve a derekamon helyezkedik el. Alaposan, gondosan masszíroz a hátamról kiindulva a teljes testet átdolgozza. Látszik, hogy tanulta és szereti csinálni a masszázst. Elkezdtünk közben beszélgetni is, nagyon okos, tájékozott lány Lili, bármiről nagyon jól lehet vele társalogni masszázs közben, rendkívül szórakoztató beszélgető partner. Természetesen hamar találtunk közös témákat is, bár vele néha nehéz szóhoz jutni az érzékekre mélyen ható kényeztetéstől, de olyan fajta nő, aki öröm, ha megszólal, okos és humoros. intellektuálisan is egy kincs, művelt, tanult, kiváló modorú érett személyiség.

    A masszázs egyénileg testre szabható, én kifejezetten élvezem a programnak ezt a részét mivel sokat ülök az irodában és az autóban ezért kifejezetten jól esik egy ilyen alapos és minden testrészre kiterjedő masszázs. A láb- és hátmasszázs után visszatért a fenekem és a combjaim tájékára majd apró benyúlásokkal fokozta az izgalmakat. Határozottan, de mégis gyengéden gondoskodik arról, hogy a program következő részére hangolódjon a kedves vendég. Mindenre odafigyel, a lágy és az erősebb érintések váltakozása izgalmas, az egyedi kéréseknek amint lehet eleget tesz az adatlapján megtalálható kereteken belül, az érintése az ember lelkéig hatol.
  • Levezetés:

    Miután az alapos szexi masszázzsal kellőképpen előkészítette a terepet, megfordultam és kezdetét vette a program legjobban várt része. Csüszkamasszázsa fenomenális földöntúli érzés érezni a csupasz testét az enyémen. cicijeit és felső testét finoman, majd határozottabban közelíti a testemhez, csúszkál a hátamon, fenekemen, lábaimon.

    Majd következett a program lingam része. Lili abszolúte érti a lingam masszázst és tudásának megfelelően tudja irányítani és fokozni az élvezeteket. Csodálatos érintése teljesen kiszakít a hétköznapokból, mennyei érzés ahogy mindkét nagyszerűen gondozott, ápolt és nőies kezét használva teljesen körbefogja a férfiasságom és hosszú perceken át játszik velem, közben mélyen a szemembe nézve.  Különleges érzés megtapasztalni, amilyen gondoskodásban és kényeztetésben részesül a legérzékenyebb részem. Olyan érintéseket és ezáltal érzéseket tapasztaltam meg a lingam masszázs által, amiknek a létezéséről sem tudtam.

    Kijelenthető, hogy a Lili féle lingam masszázs függőséget okoz! Most másfél óra alatt két alkalomra neveztem be, elsőre hosszúra nyújtott, lassan és nagy odafigyeléssel végrehajtott, masszázsolajtól csepegő kézi levezetést kaptam. Nagyon odafigyel rám, látszik hogy élvezettel csinálja és szereti ha a vendégek jól érzik magukat, igazi barátnő feeling.

    Lili a masszázs közben oldalt feküdt mellettem így folyamatosan simogathattam én is a nőies idomait, de csak az általa megszabott határokon belül, mert a hölgy minden esetben érzékenyen betartja az általa szabott határokat. Az erotikával bőven fűszerezett program során nagyszerűen éreztem magam, . Lili kezei közt kétszer is teljesen kiteljesedtem. Az első körös levezetés után egymás mellett fekve beszélgettünk, majd kedves engedélyével én is megmasszírozhattam a csodálatos testét. Miután összeszedtem magam és újra készen álltam, sor került a második menetre, amely során Lili a széttárt lábaim között térdelve gondoskodott arról, hogy a második körben se legyen hiány az élvezetekben. Gyönyörű testét simogatva jutottam el másodszor is a csúcsra, mondhatom még nagyobb intenzitással, mint az első alkalommal. bár akkor azt hittem, nem lehet fokozni az örömérzetet.
  • Elszámolás:

    Budapesti viszonylatban megszokott ár, a szolgáltatás színvonala viszont szuper extra, az embernek az az érzése, hogy ezt az extrát valahogyan viszonozni kell. Gyors és tiszta elszámolás, a virágszálakat érdemes előre átadni. Továbbá érdemes legalább másfél órára menni, hiszen egy óra alatt éppen csak meg lehet ismerni ezt a csodálatos teremtést. 
  • Összkép:

    Lilivel fantasztikus másfél órát töltöttünk el, amely minden szempontból élmény volt, szuperül éreztem magam egy nagyon intelligens és szexi lány társaságában. Biztosan vissza fogok még térni Lilihez, aki minden alkalommal elvarázsol és feltölt, látványa és érintése pedig napokig elkísér.
Happy Massage