• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shilát régóta ismerem, már több alkalommal voltam nála. Üzenetekben szoktam egyzetetni, amit VTR-en erősítek meg. Most tavaly ősz óta "üldözöm", de sehogy sem akart összejönni a randi, volt vízjavítás, betegség, minden, amit el lehet képzelni. Ez a harmadszori nekifutás volt, sikerült.
  • Megközelítés:

    Írhatnám, hogy olvassátok el a korábbi helymeghatározásokat, de aki még nem járt Shilánál, annak biztos könnyebb így tájékozódni. Fehérvári út, Kondorosy uszoda magasságában, korszerű társasház. Nem földszinti lakás, de nem kell liftezni. Annyi újdonság, hogy most busszal mentem, ami a Nyéki Uszoda megállónál tett le, onnan 200 m kényelmes séta. Több busz és villamos is jár a ház mellett.
  • Helyszín:

    Újfent leírom, hogy egyike a legkényelmesebb lakásoknak, ahol eddig jártam. Én csak olyan masszázshölgyeket látogatok (egy kezemen meg tudom számolni, kiket), akik egyedül rendelnek, és van franciaágy. Shilánál kihúzható kanapé van, de megfelelő méretű és kényelmes. A szobával egy légtér a konyha, étkező és a belépő, nagyon praktikus, én mindig a bőrkanapéba vetem magam és ott rúgom le a csukát. A fürdő/wc különálló helyiség, jó záródó zuhanykabin van, több tusfürdő, pihepuha törcsik, patika tisztaság.
  • Lány külseje:

    Shila személyes kedvencem, különösen szeretem a karcsú alakját, hibátlan bőrét, vékony nyakát. Kedvenceim a tenyérbe illő kis ikrei, gyönyörű rózsaszín bimbókkal. Shila mindenütt epilált, és mindene rózsaszínű. Szeretem a távol ülő, kacér szemeit, széles mosolyát és kacagását. Sokat szoktunk hülyéskedni, ilyenkor dőlünk a röhögéstől, de komoly témákról is lehet vele beszélgetni. Most egy még nem látott, hosszú, selyem hálóingben fogadott, szép pasztell hússzínű volt, a mellén virágmintás, jó volt végig simogatni, meg benyúlni alá.
  • Erotikus masszázs:

    Kicsit masszírozott is, nem túl keményen, de változatos technikával. Leginkább a nyakam rossz a sok ülőmunkától, ide és a hátamra fókuszált, hol rajtam ült, mellettem térdelt, vagy állt, úgy dögönyözött az öklével, könyökkel. Folyamatosak voltak az erotikus elemek, persze rögtön az elején beolajozta a cicijeit és a punciját is és használta is őket a testem különböző pontjain. Később én is segítettem újrakrémezni őket, mert lekopott a sok használatban. A csúszka masszázs közben kaptam puszikat mindenhova, a nyakamtól a lábamig mindenhova. A masszázs alatt elég lusta módon henteregtem a hasamon, de aztán fordultam és újfent harci állapotba kerültem.
  • Levezetés:

    Nekem az egész randi egy szeretetteljes kényeztetés volt, oda-vissza. Már belépéskor öleléssel és csókokkal fogadott, aztán beültettem az ölembe és beszélgettünk a világ dolgairól. Közben kielemeztem számára, mit szeretek a testén és ezeket mind ellenőriztem is a kezemmel és a számmal. Levettem a hálóinget, megcsodáltam a felszedett 2 kilót, amitől a lapos hasa és a cicijei egy árnyalattal jobban domborodnak. Sok puszit és simogatást kaptak az ikrek, mert szerintem megérdemlik és úgy tetszett, mintha Shila is szereti ezt a kényeztetést. Aztán elvonultunk zuhanyozni, jól lecsutakoltuk egymást, főleg a déli részeket, ami így csókolózás közben tusfürdő síkosítóval elég izgalmas előjáték volt. Öblítést követően Shila letérdelt és ajkaival ellenőrizte a szerszámom méretét, ami a mosás hatására rendben is volt. Vissza az ágyra, majd a masszírozást követően szemből rámült, jó alaposan bekrémeztem és megmasszíroztam a cicijeit, ölelkeztünk és csókolóztunk, közben megengedte, hogy beletúrjak a hajába is. Kértem, hogy forduljon kicsit 69-be, így is tett és finoman belenyomta a punciját az arcomba. Több sem kellett, előbb finoman, aztán erőteljesebben nyalni kezdtem, amit finom csípőmozgásokkal és sóhajokkal reagált le. Egyre mélyebben hatoltam a gyönyörű szirmai közé a nyelvemmel, éreztem, hogy megváltozik az íze és Shila elég kiabálósan elélvezett. Kérdeztem, azt mondta, hogy finom volt. Ezt követőn a lábam közé térdelt és finom franciával ajándékozott meg, közben kézzel lingam masszázst is alkalmazott, nagyon változatos és érzéki volt, kezdtem az utam végére érni. Kértem egy prosztata masszázst, amit gumival és síkosítóval végzett, közben persze a másik kezét és az ajkát is használta, aminek hatására egy kiabálós, lábremegős orgazmust éltem át. Ilyet nem sokan tudnak csinálni nekem, Ő az egyik első.
  • Elszámolás:

    Shila mindent ad ami nekem kell, semmi sem extra. A tiszteletdíját a végén rendeztem.
  • Összkép:

    Shilánál lenni ünnep, mondtam is neki, hogy Vele az első órában csak beszélgetnék, második órában csókolóznék, utána pedig mindenre plusz egy óra, szóval egy egész napot kellene Vele eltölteni. Ennek ellenére gyorsan tipliztem, mert véletlenül kikotyogta, hogy még nem reggelizett és legszívesebben főztem volna még valamit, de nem tartott rá igényt.
Happy Massage