• Mesi

  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Dràga Vinnie!
    Nagyon szèpen köszönöm a kedves ès elègedett szavakat! Öülök hogy elègedett voltàl mindennel!
    Vàrlak màskor is szeretettel ahogy az időd engedi!
    Millió puszi!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Már korábban jártam nála, így nagyon egyszerű volt. Telefonon hívtam, gyorsan leegyeztettük az időpontot, szerencsémre megfelelt az általam ajánlott neki is. Általában minimum 1,5 órára szeretek menni, nem szeretem a rohanást, így ezt céloztuk meg most is, opciós két órára hosszabbítással.
  • Megközelítés:

    Pontos a cím, a 13. kerület könnyen megközelíthető, de mégis csendesebb részén. A GPS a ház elé visz, most is volt 50 méteren belül szabad parkolóhely, természetesen fizetős. A bejárat elől megcsörgettem, megadta a kódot, illetve az itinert. A lift szinte az ajtóig szállít :-)
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelelő a lakás, ahol nagy tisztaság és rend fogadott, mármint Mesin kívül :-) A szobában egy ágy és egy masszázspad is található, mindkettőnek volt szerepe a következőkben. A fürdőben egy kád, legalább 10 féle tusfürdő, jó a törölköző, tökéletes a tisztaság. Szájvíz és dezodor is segít, hogy a legjobb formámba kerüljek a tisztálkodás végeztével.
  • Lány külseje:

    Ha csak címszavakban kellene jellemezni: magas, szőke, nagymellű. Sok férfinek ennél talán nem is kell több infó :-) De fontos megemlíteni a kedvességét, a kisugárzását, a szakmai tudását, azt a hozzáállást, ami ugyanilyen lényeges jellemzője. A képek alapján kialakult képnek megfelelő a külső, kívánatos, szexis nő.
  • Erotikus masszázs:

    Keretes volt a szerkezete a találkánknak.
    Chapter Two: Miután kipihegtem magam, átkeveredtem a padra. Kellemesen elhelyezkedtem, ő kedvesen betakarta a hátam, majd elkezdte a szakszerű masszázst. A masszázs első felében ki kellett hevernem az előző élményt, így csendben csak élveztem, ahogy először a bal vádlim, majd a combom, majd a jobb vádlim és combom került sorra. A fenekem következett, ez kifejezetten jól esett, a hét elejéről maradt egy kis izomláz, amelyen sokat segített Mesi és az isteni kezei. Ekkorra már kezdtem visszatérni az élők sorába, innentől egyre többet beszélgettünk, szerteágazó témákról. Mindketten szeretjük a kutyákat, így ez volt az egyik irány, de szó került sok másról is, miközben a hátamat átmasszírozta, a lapockák környékére kiemelt figyelmet fordítva kérésemnek megfelelően. Befejezésként a karjaimra került sor, majd kis pihenő következett a padon fekve. Mivel a beszélgetés közben említette, hogy a csuklyás izmai be vannak állva, ezért felajánlottam, hogy a hozzám való jóságát viszonzom, és a magam szerény eszközeivel próbálok rajta segíteni. Így leült az ágyra, itt mögé álltam, majd némi krémmel a kezemen egy rövid masszázzsal kedveskedtem én is.
  • Levezetés:

    Chapter One: A zuhanyzást követően az ágyra invitált. Hanyatt fekve vártam őt, aki az előkészületeket követően (megtörölgette a szerszámom nedves törlőkendővel, odakészítette a papírtörlőt) az ágy vége felől közelített meg. A két lábam közé térdelt és finom érintésekkel, simogatással kezdett ismerkedni a testemmel. Én eleinte becsukott szemekkel élveztem a közeledését, de úrrá lett rajtam a kíváncsiság, amikor a szájába kerültem. Kellemes volt a környezet, hosszasan élveztem a vendégszeretetét itt :-) Tetszett a technikája, nagyon figyelt a visszajelzéseimre. Nem vagyok könnyű eset, nálam a férfiak nagy részénél bevált dolgok kevéssé működnek, de megbirkózott ezzel is. Kézzel néha besegített, a zacskó környékét is izgatta, vagy épp a mellbimbóim simogatta velük. A végén a kezembe ragadtam a kezdeményezést és így jutottam el az orgazmusig.

    Chapter Three: újfent elheveredtem a már ismert ágyon. Hasonló volt az előző kényeztetéshez a forgatókönyv, ugyanakkor éreztem, hogy már jobban ismer, az előzőekben már bevált dolgokat veszi elő, ugyanakkor figyelembe veszi, hogy nem kedvelem a határozottabb mozdulatokat, inkább a finomabb kényeztetést élvezem, illetve a mellbimbóim az erogén zónáim, így azokra még inkább odafigyelt. Ahogy közelítettünk a célhoz, kértem, hogy a nyelvével izgassa a bimbókat, én pedig befejeztem a küldetést.
  • Elszámolás:

    Minden az oldalán leírtak szerint volt, a két órára vonatkozó összeget letettem a pultra.
  • Összkép:

    Teljes profizmus, a kifejezés jó értelmében. Tudja, hogy mit kell csinálnia azért, hogy a férfiember teljesen kielégülten távozzon, van humora, kedves, mindent megtesz, hogy a nála töltött idő emlékezetes legyen.
Happy Massage