• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a GPS a ház elé navigál, parkolót is találtam.
  • Helyszín:

    A lakás egy 4. emeleti, tiszta lakás. A fürdőben van minden: tusfürdők, szájvíz, friss törölköző! A szoba egy kisebb méretű szoba volt, ahol Tera félhomályt varázsolt és halk zenét tett be… klassz volt.
  • Lány külseje:

    Tera a képeknek abszolút megfelel. Egy szexi combfixben és egy majdnem átlátszó ruhácskában fogadott. A combfix végig rajta maradt. Imádtam!
  • Action:

    A fürdőből visszakísérve a szobában rögtön lekerült róla az apró ruhácska, a combfixet leszámítva. Kis simi és puszikák után az ágyra feküdtünk, ahol Tera rögtön a szájába vett és franciázni kezdett. Úgy helyezkedett, hogy kezeimmel én is elérjem, így közben én is el-el kalandoztam szuper testének különböző domborulataihoz. Ahogy borotvált punciját simiztem, ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy közelebbről is megismerjem, ezért megkértem, hogy forduljunk 69-be. Tera nem ellenkezett, rögtön arcomra tolta finom, mézédes punciját, amit először körbejárva, gyengéden, majd egyre hevesebben kényeztettem, miközben ő a farkamat szopta. Nagyon élveztem, közben markolásztam feszes fencsijét és úgy gondolom, hogy sikerült elröppenteni Tera pillangóját. Ekkor gumit kértem, és megkértem, hogy lovagoljon meg. Ekkor jött az igazi meglepi! Ahogy Tera rámült, és éreztem, hogy mennyire szűk puncija van, tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Eszméletlen volt. Először lassan, majd egyre gyorsabban lovagolt közben a csípőjét tekergette, én meg markolásztam ahol bírtam, és arra koncentráltam, hogy még ne legyen végem. Amúgy is ez a póz a gyengém, de ahogy Tera lovagolt az extrém szűk puncijával, az teljesen kikészített. Egy darabig bírtam, aztán hatalmasat élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd megszabadított a gumitól. Szerettem volna a popsiját is kipróbálni (ezt említettem is;)), de őszintén szólva, nem hiszem, hogy ezt a puncit felülmúlná, meg sajnos a fél órába nem fért volna bele. Azért legközelebb majd sort kerítünk rá, ha meg nem őrjít ismét a puncijával! :)
    Ez után gyors tisztálkodás és vissza a való világba…
  • Elszámolás:

    Az ajándékot előre átadtam, később nem esett szó róla! Nagyon korrekt volt e tekintetben is! Extrákat nem vettem igénybe, számomra a puncija az extra!!!
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele, biztosan visszatérek még!
Happy Massage