• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Szia
    Most olvasom a beszámolód.
    Ilyen nem történt...
    Van telefonszámom, én kezelem.... Szóval ha probléma akadt a randival, miért nem hívtál vagy írtál és jelezted ezt nekem... Ja láttál egy lányt aki szerinted én voltam... A kocsiba kinyomta a hívást állítod... Szerintem az összes ember a telefonjához nyúl, ha belül a kocsiba...
    Ha valaki nem szimpatikus akkor szólok, illetve az alap programom fel ajánlom... Nem lépek le szó nélkül...

    Szép napot!

  • Egyeztetés:

    A képek és a sok pozitív beszámoló megtette hatását. Felhívtam. Egy kedves női hang aprólékosan tájékoztatott a lehetőségekről. Aztán megbeszéltük az esti időpontot és megkaptam a címet is.
  • Megközelítés:

    Busz, villamos a közelben. Parkolási lehetőség van, de fizetős. Én robogóval közlekedek, amikor az időjárás engedi.
  • Leírás:

    A kapu elől hívtam. Felvette és kért pár perc türelmet. Rendben, addig elszívok egy cigit. Mikor leégett a spangli, ismét hívom. Innentől nem értem el. Mintegy negyed órán keresztül próbálkoztam, de nem értem el, nem vette fel. Már épp menni készültem, pont ültem fel a robira, amikor egy csinos nő jött ki a kapu és bár arctakarás van a képein, szerintem Fanni ment el előttem. Mivel a bukósisak már rajtam volt nem álltam neki kiabálni, viszont elővettem a telefont és hívtam. Pont beszállt egy kocsiba, amikor megszólalhatott a telefonja, mert kivette a zsebéből, megnézte, majd kinyomta. Érdekes módon nálam is megszűnt a kicsöngés. Tehát ő volt! Fanni drága! Ha olvasod, én voltam a zöld robogóval nem messze a kaputól. És én voltam az, aki 6 órára bejelentkezett hozzád. És én voltam az, aki linkre ment oda a megbeszélt időpontra, mert nem fogadtál.
    Köszi!
Happy Massage