• Kamilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggeli órákban hívtam elsőre nem sikerült elérnem , de visszacsöngetett (hála).
  • Megközelítés:

    Abszolút belváros ,ha nem autózol könnyű . Autóval célszerű egyből a parkolóházban landolni .
  • Helyszín:

    Kimondottan szép lakásban rendel a hölgy , illik hozzá . Minden szép tiszta volt . Tusfürdő és szájvíz készlet bőség zavarába ejtő .
  • Lány külseje:

    Gyönyörű kis teremtés ,fiatalsága és zsengesége ragul ejtő .
  • Action:

    Amikor visza tértem a fürdésből, már fekete fehérneműben volt, de ettől hamarosan megszabadult, amint elmerültünk az érzékek birodalmában. Nagyon jó volt vele csókolózni, csókjai hatására a lábaim közötti érzékeny testrészem jól reagált, és elnyerte a harci keménységet. Az ágaskodó szerszámot türelemre intettem, és egyéb élvezeteket kerestem. Mivel részemre az is nagyon fontos, hogy a partnerem is jól érezze magát, mind a kettőnk élvezetére, Kamilla testének kényeztetésére tértem át. Felfedeztem melleinek varázsát, elbujálkodtam puncijának rejtett zugai között. Kezeit, a puncijához húztam Ő is besegített a kényeztetésbe, igy gyönyörködhettem a kinyíló szirmokban. Közben másik kezével érzékeny szerszámomat simogatta, én meg folytattam a nyalakodást. Teljes sikert nem értem el, átadtam a kezdeményezést Kamillának. Már nagyon kívántam puncijának szorítását, a gumi felhelyezése után könnyedén és kéjesen fogadott magába. Kedvenc pózomban keztünk, és így is fejeztük be, hol gyorsabban hol lasabban tekergett rajtam, közben csodás melleit, és feszes fenekét markolásztam, közben néha csókolóztunk is, csodás perceket töltöttünk el, nem is kell mondjam a végkifejlet is csodás volt.
    Filmszakadás után szükségem volt egy kis időre, mire magamhoz tértem, ekkor Kamilla csókot lehelt a számra, és feléledtem. Ezek után megismerkedtem Kamilla legjobb barátnéjével, Sindy-vel, megtörölgettem magam vele. Beszélgettünk tréfálkoztunk, pletykálkodtunk, volt bőven közös témánk bőven, de Kamilla cirógatásai és kedvessége újra erőt lehelt belém, habár alapvetően egy menetes vagyok, de elgyengültem Kamilla franciájára. Úgy érzem mindent megtett a siker érdekében, de a a teljes sikerig nem jutottam el, talán ha több időnk lett volna...
    Búcsuzás előtt még hoszasan hozzámbújt, érzékien csókolóztunk, nehezen akart elengedni. Gyors zuhi után felöltöztem, búcsuzás előtt még kiélveztem Kamilla meztelen testtének és tökéletes vonalainak látványát, beégettem retináimba, hogy ne feledjem, és mielőbb megkívánjam. A randi bearanyozta napom, és részben kárpótolt a hét megpróbáltatásai után.
  • Elszámolás:

    Magától értetődő módon a megérkezésem után egy adandó alkalommal átadtam szívemet Kamillának , a telefonban megbeszélt virágcsokorral.
  • Összkép:

    A Kamillával töltött idő alatt, tényleg egy fehér lovon érkező hercegnek éreztem magam, és nem utolsó sorban a szex is szuper volt.
Happy Massage