• Natasa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régen kokettálok vele, de most eljött az idő. Jó időben, nyitás után hívtam. Kedves volt, informatív, gyorsan egyeztettünk, éreztem is az ismert bizsergést és már indultam is. A hirdetést a Beszámolok oldalon találtam, régen hirdet, éppen ezért csodálkozom, hogy kevés beszámolója van, hiszen nálam a legjobb szolgáltatók között szerepel.
  • Megközelítés:

    A parkolás nem könnyű, de én pici autóval közlekedem, igy találtam megoldást, ha nem is a ház előtt, de BKV-val ragyogóan elérhető. A cím pontos jól navigálható. A bebocsájtás, az ismert módon, hívás a kapu elől, kód és máris szabad az út. Az izgalom fokozódik!!! A kéjhely 1 emelet lépcsővel szemben, kíváncsi szemek nélkül, ideális.
  • Helyszín:

    A lakás állapota rendben, noha az épület külső képe nem a legjobb. A lakásba lépve kellemes a érzések értek, egyrészt megláttam Őt, másrészt a lakás külső és belső megjelenése nagyon ellentétes a belső javára. A fürdő O.K., a törülközővel semmi baj, szájápolás rendben, meleg víz könnyen elérhető, semmi vacakolás. Hát a masszázspad a funkciójának megfelel, de a későbbiekben "hasznosabb" lenne egy tatami. A helység kicsi, de nagyon funkcionális, ablak is van, noha az árnyékolt.
  • Lány külseje:

    Natasa fesztelen, abszolút közvetlen, kedves ember. Ezen nincs javítani való. Nem kézfogással, puszival mutatkozhatok be. Úgy érzem, mintha már találkoztunk volna/pedig nem/. Nagyon jó ránézni, fekete szett takarja teste intim részeit, de izgató, kívánatos a megjelenés/antre/. Ismert forgatókönyv, cipő le, belépés a tetthelyre. Gyors egyeztetés a feltételekről, a lehetőségekről, rózsaszálak a polcoskára/nem az Ő kérésére/. A rózsaszálak száma 2 órára átlagos, az utóbbi időben. Amit kaptak, bőven ár érték arányos!
  • Erotikus masszázs:

    A gyors zuhany után rohanás a szobába és kíváncsisággal telve, irány a massz.pad. Nagy a csábítás, hogy hagyjuk a fenébe a massz.-t, de a későbbi kéjérzet miatt erőt veszek magamon. A masszázs nem maszatoló, kellemes, nem kívánom erősebben. Hű, nem emlékszem, hol is kezdte. Talán a vállaimnál, mert azt reméltem, hogy hamar leér a popsimhoz és élvezhetek 1-2 benyúlást. Hiányolom, hogy ezek a mozdulatok "szegényesek" voltak?de a masszázs nagyon jó volt, talán szakszerű. El ne felejtsem, a masszázs előtt földre kerültek a fehérneműk/az enyém is/. A masszázs alatt jó érzés volt simogatni, ismerkedni teste hajlataival. 2 órás programot kértem, tehát nem kellett sietni, de mégis vártam a fordulás vezényszót.
    Ami ezután történt ezért írom ezt a beszámolót.
  • Levezetés:

    Ez a lány az igazi szolgáltató, hiszen találkozásunk minden percében azt éreztem, hogy a kedvemre akar tenni - tett is. Nem nyafog, nem kérdez vissza, nem vág képeket, hanem élvez és tesz róla, hogy élvezhessek. A teste felfedezése, a kölcsönös kényeztetés legalaposabb átélése a minimumprogram része. Ezt a lányt lehet szeretni a szeansz közben, mert viszonozza és úgy éreztem, hogy a barátnőmmel vagyok a legjobb időszakban. Tévedés ne essék, aktus nélkül telt a találkozásunk. Köszönöm NATASA!!!
  • Elszámolás:

    Én nem kérdeztem, hogy van-e extra, de nála szerintem minden alap, nem tudom, de legközelebb rákérdezek!
  • Összkép:

    Ezt így kell csinálni!
Happy Massage