• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment, a telefont ő vette fel, pár órával későbbre már tudott is időpontot adni.
  • Megközelítés:

    A XI. kerületnek parkolás szempontjából az egyik legrosszabb része, soha nincs hely se nappal, se késő este, de az utcában nem messze van egy élelmiszerbolt láncolatnak üzlete és annak a parkolójába be lehet állni.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve van egy nappali, abból nyílik a fürdő és a szobák is. Azt hiszem ketten vannak a barátnőjével, legalábbis még valaki volt ott az biztos, de két szoba is van, így teljesen rendben van. A szoba nem túl nagy, nincs is agyoncicomázva, inkább picit puritán, de a célnak megfelel. Mondjuk én jobban szeretem ha van tükör is, (lehetőleg több) de itt nem volt a széken amire a cuccaimat tettem és egy ágyon kívül más említésre méltó bútordarab.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel, egy kicsit talán sportosabbra számítottam a képek alapján, de egyértelműen beazonosítható, ő van a képeken, amik jó szemszögből és jó beállításokkal lettek fényképezve. Mellek nem túl nagyon, fenék az a csajosabb, van mit fogni rajta típus, punci szép kislányos nagyon
  • Action:

    Kedvesen fogadott, azt hiszem egy kis köntös szerűség volt rajta a fehérnemű fölött. Rögtön beinvitált a szobába, mert valaki éppen ment volna fürdeni. Amíg ez történt lerendeztük a rendezni valót, én levetkőztem és váltottunk pár szót. Normális, laza, ezáltal feszültségmentes az egész.
    Fürdés után a szobába visszatérve már bent várt és hamar le is kapta rólam a törölközőt és neki is látott franciázni. Az hamar kiderült, hogy szereti csinálni, jól is csinálja, mondjuk az irányítást azt viszont nem igazán kultiválja, tehát azt kell szeretni ami van, ennél a résznél nem lehet nagyon vadulni, vagy huzogatni a fejét a szerszámra, szóval ilyesmiket ne várjatok, de szakértelemmel és odaadással teszi a dolgát. Ezt egy olyan jó negyed órán keresztül szorgosan tette is, utána mondta, hogy már azért elfáradt kicsit a szája és áttérne a szexre. Gumihúzás után jó pár pózt kipróbáltunk, nem nyavajog, sőt azt szereti ha normálisabban ellátják a baját, bár nem tudom ez mennyire szimpátia kérdése nála, én mindenesetre nagyon jót tudtam szexelni vele és nem azt a nyámnyila lassú szexet, hanem tempósabb odarakósabbat. Legjobb hátulról volt dugni, mivel a feneke formás és nagyobb is, én meg azt szeretem.
    Mivel én jobban szeretek franciánál elmenni, ezért kértem, hogy úgy végezhessek, ezért az időnk lejárta előtt egy10-15 perccel visszatértünk a szopásra és így is mentem el.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt teljesen, annyi amennyit a telefonban mondott és ami ki is van nála írva.
  • Összkép:

    Jó összbenyomásokkal távoztam, az időt nem nézegeti és hagyja is végig kihasználni. Elég domináns alkat és személyiség, ezért aki szintén domináns annak lehetnek hiányérzetei azzal kapcsolatban, hogy itt a dominanciáját nem tudja annyira érvényesíteni, de szerintem mindenki meg tudja találni Tinával a közös hangot és a közös élvezetet.
Happy Massage