• Valéria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kerestem. 11-re kértem időpontot, de kérte legyen 12:00. Elküldte a címet, s már indultam is. Nem volt túl szofisztikált az egyeztetés, inkább lényegretörő.
  • Megközelítés:

    Üllői-Haller sarkához közel a kéjlak. Parkolni a ház előtt könnyen lehetett. A rehab negyed szélén egy új építésű ház.
  • Helyszín:

    A lakás nem túl nagy, gyakorlatilag egy légtérben a konyha, étkező és a hatalmas franciaágy. Fürdő tiszta, benne rengeteg tusfürdő, intim mosakodó és szájvíz kis pohárkával. A higiénia csillagos ötös.
  • Lány külseje:

    Valéria egy alacsony termetű, vékony milf. Amolyan szomszéd lány típus. Vörös haj, fehér bőr ( a gyengém) , darázsderék, szép kerek popi. Egy mini ruhában, magas sarkúban, combharisnyában és szemüvegben fogadott. Arcán látszott az öröm amikor meglátott, bár szerintem rajtam is látszott, holott most voltam nála először..
  • Action:

    Fürdés után hátulról átöleltem a szoba közepén és a nyakát, fülét csókolgattam. Lehámoztam a ruháját és tovább csókoltam, harapdáltam nyakát, ő meg közben hátranyúlva gyurmázni kezdte a cerkát. Itt már éreztem, hogy ez igen jó lesz.
    Kértem, hogy hasaljon az ágyra, majd bő olajjal masszírozni kezdtem, közben “véletlenül” meg-megérintettem a nuniját. Egyre jobban tolta hátra a csípőjét, gyakorlatilag már pucsított, ezért elkezdtem egy jóni masszázst. Tolta rá magát az ujjamra, majd hirtelen a hátára fordult és széttárta elém méz édes kelyhét. Nyaltam, ujjaztam, összecsíptem közben a mellbimbóját, hüvelykujjam néha ánuszába tévedt. Erősödő hanghatások közben szinte hídba feszült majd pihegni kezdett. Keresztbefordult az ágyon, hogy szerszámom a szájába vehesse és közben kezemmel elérjem csodás punciját. Egy majd két ujjal ujjaztam, miközben hangos nyögések közepette egyre vadabbul szopott. Koppanásig toltam, nem finnyáskodott. Már-már squirt közeli állapotban volt, de nem jött össze ( megvan a cél a következő randira:).
    Hátamra feküdtem, vadul, mélytorkosan szopott tovább, hajánál fogva húztam koppanásig, majd hangosan a torkára élveztem. Kiszívta az utolsó cseppet is. Nem finnyáskodott, szó nélkül lenyelt mindent. Kis beszélgetés majd megint a cerkára vetette magát, 69-be fordítottam, mélytorkosan, vadul szopott, mintha nem lenne holnap én meg ujjaztam mindkét kéjbarlangját, miközben csiklóján járt a nyelvem. Gumihúzás után szemből lovagolt meg. Majd hátat fordítva a combjaim közé térdelt, bepucsított és ujjazta magát előttem, miközben markommal igyekeztem felkeményíteni a szerszámot. 80%-ig sikerült csak, de épp elég volt, hogy ráhúzzam Valika gyönyörű punciját. Ebben a pózban is vadul dugtunk. Ezután az ágy mellé állva tovább szopattam, majd a kellő keménységet elérve missziben toltam keményen. Vadul nyögött hozzá, de sajnos nem sikerült a bravúr. Összességében mintegy 40 percet kúrtunk mint a nyulak. Elmondása szerint végig az orgazmus határán táncolt és nagyon jól esett neki, ami meg nekem esett jól. Fürdés, elszámolás majd tipli következett
  • Elszámolás:

    Diszkréten az asztalra tettem a megbeszélt összeget. Abszolút megérte.
  • Összkép:

    Biztos jövök még, hiszen van hová fejlődnöm, hogy Valériát eljuttathassam végre a csúcsra.
Happy Massage