• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Nagyon kedves vagy ! Köszönöm a beszámolót , nagyon jól éreztem magam veled :) A rózsák még most is csodásak ! Csók Lara

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje a kedvencek között van Lara, gondoltam ideje egy látogatást tenni. Telefonon 2 csöngetést követően felvette, es készségesen elmondott mindent amit tudni szerettem volna. Időpont is volt a közeli jövőben, igy sikeresen egyeztetni is tudtunk. Így meg is érkeztem 13:15-re, ahogy meg volt beszélve 1 perccel sem hamarabb/később.
  • Megközelítés:

    Szél Kálmán tér összes járműve segít a megközelítésben. Én autóval mentem, a parkolas sem volt gond így délidőben. A volt Moszkva tértől valszeg egy kicsit sétálni kell, pár utcával van beljebb. Az utca neve illeszkedik az oldal témájához, ugyanis a hölgy igazi Jófogás (aki volt már nála, érti a poént ...)
    Parkolás szokásos belvárosi tarifa.

    A társasházat konnyű megtalálni, minden patika tiszta, és friss.
  • Helyszín:

    A lakás is nagyon tiszta, rendes, a fürdő, és a nappali-konyha is nagyon komfortos, tiszta. Épp mesélte a drága, hogy pont előttem hoztak mosógépet, mert az előző tönkrement, még szerencse, hogy elkerültem őket :)

    A nappali-konyha-étkező egy helyiség, de nagyon tágas. A bútorok nagyon szépek, újak, tök menő fekete kárpitozott fotelek vannak, nagyon tetszett.
    Az ágy jó nagy, strapabírónak tűnt.
  • Lány külseje:

    Sajnos az arc-al való hirdetések ritkák, így mindig van egy kis félsz a látogatás első 1 percében. De mindenkit meg kell hogy nyugtassak, a hölgyel minden abszolút rendben van. Piros doll-ban nyitott ajtót (remélem így hívják a ruhadarabot), és már az első pillanattól kibökte a szememet a nagyon formás, és hihetetlenül feszes melle, és csodás-formás feneke. Még épp vizes volt a szőke vállig érő haja, mivel a mosógépszerelők pár percel előttem mentek el, és egy gyors felkészülésre volt ideje, de nem bántam, mert így még szexibb volt.
    Viszont ahogy írták, beszélőkéje tényleg van a drágámnak, de én nagyon bírtam, így nem volt félszeg csend, meg erőltetett beszélgetés. Igaz nem is bírtam sokszor a beszélőkéjét követni, de mindegy is volt, mert nekem tetszett, hogy mint egy kismadár csipogott.
    Ez a fura kis beszélőkéje egyébként a teljes óra alatt megmaradt.
  • Action:

    Igyekszem valamilyen ajándékot is vinni a hölgyeknek, ha időm engedi, és mivel hamarabb érkeztem a közeli boltba beurottam, és vettem egy csokos piros rózsát.

    Megérkezésem, és rácsodáklozásom után át is adtam a rózsát, picit setesuta voltam, zavarodott, majd picit beljebb mentünk, cipőt nem kellett volna levenni, de én mindig leveszem az ajtóban. Majd folyamatos kis csipogás a részéről, megköszönte a rózsát, örült neki, és csak csevegett, mintha ezer éve ismernénk egymást.
    Kaptam kólát, koccintottunk, és csevegtünk. Majd szép lassan bevezetett a fürdőbe, mindent megmutatott, (az új mosógépet is), meg hogy még nedves a kő, mert épp most végzett. Majd magamra hagyott. Szóval alapos, gyors mosakodás, és irány a szoba. Még épp a konyhában mosott fogat (a mosógépesek kicsit felborították szerintem a napját), majd aranyos invitálások közepette az ágyhoz vezetett.
    A hölgy látványától, közvetlenségétől, és hogy kibuktatta az ikreket egy pillanat alatt bekeményedtem, szóval elég hamar elkezdte a francia órát. Elősszor szép lassan a keze csúszott le az arcomtól a mellkasomon át a jatékszeremig, melyet először óvatosan nyalogatott, és beszélt hozzá, majd egyre ritmusosabban furulyázott.

    A haja nem volt bekötve, és őszintén szerettem volna látni hogy jár a feje a műszeremen, így mindig félre fogtam, és úgy húztam magamra mind beljebb, mind beljebb. Ettől még jobban bekeményedtem, majd gondoltam én is megkóstolom. Aranyos volt, mert sokat kuncogott-kacagott közben, mintha csikiztem volna. Tettszett neki, de tovább nem jutott, szóval vissza a franciaórára, de most 69-ben próbálkoztunk. Mindig ügyesen helyezkedett, sokszor felemelte a lábát, hogy még szebb látvány táruljon a puncijára, és hát gyönyörű volt.

    Majd kértem, hogy térdeljen elém, én meg felálltam, és most így dugtam a száját. hol lassabban, hol gyorsabban, majd éreztem, hogy hamar kitörés várható, mondta, hogy szájba is lőhetem, és hát hatalmasat durrantam is. Meglepetésemre folytatta a szívó munkát a durranás után is, tele szájjal, és valami fantasztikus élmény volt. Nem rohant el, hagyta hogy a teli szájában nyugodjak le, nem is tudott beszélni, annyi anyag volt benne, hogy csordogált ki neki. Kaptam papírokat, és csak ekkor ment, hogy kiöblítse a száját, már ami még maradt benne, és nem csúszhatott le.

    Majd újabb dumcsi, de sajnos én telefont kaptam, riasztás, és 40 perc után el kellett sietnem. Kiegyenlítettem a számlát diszkréten, és nagy bánatomra, de elsiettem. :(
  • Elszámolás:

    A végén, extra nem volt, pesti átlag alatt, en korántsem átlagos szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Lara gyönyörű, cserfes teremtés, én nagyon élveztem a számomra sokszor összefüggéstelen csacsogását, és nagyon sajnálom, hogy olyan el kellett sietnem, de hamorosan bepótoljuk.
Happy Massage