• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy jó ideje a kedvenc-listámon szerepelt Kamilla, és foglalkoztatott a kérdés, hogy lehet az, hogy a sok vagány, vágtázó szexet leíró beszámoló ellenére, miért viszonylag kevés a lila vagy sötétkék színkódolású minősítés. Majd én!

    Nem voltam valami nagy passzban, de nagyon kínálkozott az alkalom: ünnep előtti nyugalom, mindenki megy a dolgára, könnyű alibit csinálni. A dilemmámon Kamilla áprilisi akciós kedvezménye billentett át (mint egy kereskedelmi engedmény!), úgy gondoltam hát, most érdemes belefogni és feltárni a tényeket ;-)

    Aznap koradélelőtt hívtam, villogott a zöld jelzés, és fel is vette elsőre. Az első néhány távolságtartó mondat után éreztem, hogy feloldódik: kerestünk aznap délutánra egy szabad órát, megbeszéltük a címet, az optimális megközelítési módot, és a találkozó kereskedelmi vonatkozásit is - köztük azt is, hogy a különféle "kedvezmények" nem összevonhatók, ami szerintem így normális. Kamilla hangját mélyebb tónusúnak találtam és már ekkor feltűnt, hogy gyakran szólít "drágám"-nak, szinte már ez a szavajárása
  • Megközelítés:

    A hely lokációja Újbuda, annak is az egyik legújabb része. Én pesti létem ellenére nem ismerem jól ezt a városrészt és nem is érzem itt otthonosan magam, úgyhogy csak ámultam: ez tényleg ultramodern városnegyed. Teljesen új építésű épületblokkok, nem lehetetlen megtalálni a címet, de azért időt kell rá szánni: már éppen a bejárati kapu környékén voltam, amikor Kamilla rámtelefonált (segítőleg), mert 5 perc csúszásba kerültem a bejárat keresgélése közben.

    A megközelítéshez a BKV-t választottam. 4-es metró bánatomra nem pont erre jár, de egy másik nagyjelentőségű sínpáron itt megy az 1-es villamos: a megállójától max. 5 perc könnyű séta a megkapott cím. Ahogy levettem, parkolóhely volt bőven, és sehol nem láttam parkolóautomatát, de azért nem merném fixen állítani, hogy a parkolás ingyenes az utcában. (Mert nem is az, derült ki utólag...)
  • Helyszín:

    Ahogyan a ház, úgy a lakás is szép és modern. Nem jegyeztem meg az elrendezését, a bejárati ajtó - baszoba - fürdő útvonalra koncentrálam és persze a vendéglátóm személyére! A lakás ennél jóval nagyobb, több helyiségben több vendéglátó is fogad, de ezúttal Kamilla egyedül fogadott, mert a barátnők távol voltak kozmetikai okokból...

    A baszoba felszerelése pont olyan mint kell: nagy, stabil, recsegésmentes franciaágy, váltakozó színű és erősségű hangulatfény és egy székszerűség a ruháknak. Kamilla figyelmességének köszönhető, hogy nem hagyta a székre dobni az ingemet, kerített neki egy vállfát. A többi berendezési tárgyra nem nagyon emlékszem.

    A fürdő közel volt a baszobához: kifejezetten szép, igényes burkolat, kellemesen nagy zuhanykabinnal, és a mosógépre felstószolt fürdőlepedőkkel, amikből a látogató maga választhat. kb. 10 féle tusfürdőt és 2 féle szájvizet találtam a hozzávaló műanyag poharakkal. WC viszont itt nem volt, azt egy másik helyiségben kell keresni, ha valakinek úgy adódik.
  • Lány külseje:

    Már nem először járok úgy, hogy a fényképek alapján picit más (plázacicásabb) karaktert képzelek el, mint kellene. De ez az én hibám. Kamilla képei jók, hirdetése teljesen pontos csak értően kell olvasni: "vad, szexéhes anyuka". És ő valóban egy MILF, buja alakkal és nagy mellekkel. Az arcvonásai is karakteresek, engem az összmegjelenése leginkább egy kívánatos szicíliai vagy andalúz MILF-re emlékeztetett. A megérkezésemkor egy világos színű body-t viselt, egy testszínű combfixszel és egy hozzá színben passzoló magassarkúval. A sötétbarna, hosszú haja szabadon omlott a vállára és alá, ideértve tetején összefogott copfot is. Korábban olvastam, hogy más is látott némi pocit rajta, és ez igaz is, de ez belefér a MILF megjelenésbe, és nem sokat csökkent az összhatáson.
  • Action:

    Miután kopogtam, nyílt az ajtó, Kamilla elbújt mögötte. Amikor aztán megpillanthattam, végre megnézhettem magamnak, sőt legeltethettem rajta a szemem. A belépésem után után Kamilla bekísért a baszobába, útközben megmutatta a fürdőt is, én pedig átadtam neki fehérdobozos bonbont, ami egyben a rózsacsokrot is magában rejtette. Amíg a ruháimat dobáltam lefelé, Kamilla lehuppant a franciaágyra én pedig csókot loptam tőle. Többet is. Igaziakat! Mert hogy Kamilla ajkai dúsak és puhák, buzgón használja a nyelvét is, egyszóval a csókja fenomenális!
    Gyors de alapos fürdőlátogatás után Kamilla az ágyon elfekve várt, és incselkedve hívott magához. Ahogy hason feküdt a szája pont azonos magasságban volt az éledező farkincámmal, így éltem a helyzettel, és a szájába adtam, Kamilla pedig készséggel szopni kezdett. Egy idő után feltérdeltünk egymással szemben, lekerült róla a body, én pedig a testének szemérmetlen taperálásába kezdem, amit csak lehetett megmarkolásztam és megujjaztam. Kamilla ajánlotta, hogy a punciját közvetlenül is benyálazhatnám, így aztán rövid nyalakodás szemből, majd 69 következett. Többször is a torkára vett, de eleinte csak egy-egy rövidebb pillanatra, ami aztán fokról fokra hosszabb lett. Amikor úgy éreztem itt a klasszikus szex ideje, gumit kértem és kaptam, nem tudom hogy adta rám. Naná, hogy kutyában támadtam, mert amolyan igazi döngetős, amolyan "meghágom a kancát" stílusú szexet akartam. Meg is őrjített, amikor azt ajánlotta, jobban is belekapaszkodhatok a hajába. Meglett a hatás, sosem volt ilyen élményem, hamarosan eldurrantam.

    A tisztogatás után kaptam egy klassz hátmasszázst, 5-10 perc lehetett, de időérzékem (val'szeg nem csak nekem) elég rosszul működik ilyenkor. Megfordultam és Kamilla nekilátott az árbocrúd kiegyenesítéséhez, ami egész jól sikerült neki. Hagytam magam, élveztem, hogy újra és újra a torkáig nyomja a makkom. Egy idő után aztán az az ötletem támadt (köszi a korábbi makktársaknak), hogy mellszexezek Kamillával. Ő mosolyogva hanyatt vágta magát, én fölé térdeltem és betettem a farkincát egy igazán zseniális helyre, a két nagy cici közé. Kamilla értette a dolgát: összenyomta két mellét, betakarta a cerkát és némi igazgatás után indulhatott az előre-hátra csúszka. Nem akartam más pózt, annyira egyedi és pajzán élmény volt, hogy elengedtem az utódokat és azok ott csurogtak a két cici között. Segítettem őt letörölni, ahogy Kamilla is ápolgatta az én kedvenc testrészemet.
    Gyors menet volt ez is, Kamilla meg is jegyezte, hogy 37 perc telt csak, ezért aztán még egy hátmasszázst kértem levezetésnek, és mert tényleg jól csinálta. Újabb 5-10 perc után célba vettem a fürdőt, és miután felöltöztem, megcsodáltam Kamilla testének vonalait szatén köntösben. A kezemmel is. Kifejezetten jól állt neki. Ezzel köszöntem el és azzal (magamban), hogy nem lettem okosabb a lila és a sötétkék minősítésetek illetően.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt: érvényesítette az oldalára kiírt "beszamolok.com" akciós kedvezményt, ezt előre pontosan meg is beszéltük már telefonon, és ennek megfelelően adtam át neki a bonbonos dobozt. Tetszett neki, nevetett egyet, hogy belerejtettem a virágszálakat, a randi elején magához vette és eltette valahová. Amit kértem, minden benne volt az alapszolgáltatásban, bőven elég volt... így az extrákról nem tudok nyilatkozni most.
  • Összkép:

    Kifejezetten felszabadító, energizáló élmény volt a Kamillával töltött egy óra, de nem fejtettem meg a rejtvényt: minden szuperül sikerült, talán egy csipetnyi érzelmesség (kémia?) hiányzott nekem a csúcs minősítéshez, ahhoz, hogy picit magával ragadjon. Viszont vadul szexi volt, végtelenül kedves és nagyon szolgálatkész, aki mindenben igyekezett a kedvemre tenni. Sikerült is! Kamilla meglátogatását mindenképpen ajánlani tudom azoknak, akik igazi vadóc MILF-es élményre vágynak.
Happy Massage