• ❣ Miss Tesla ❣

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először VTR-en egyeztettünk időpontot, mivel ritkán tudok napközben telefonálni. VTR egyeztetés során javasoltam időpontokat mikor tudom felhívni telefonon, és a megjelölt időpontban egyből felvette.
    Simán leegyeztettünk mindent, így minden információval felszerelve indultam útnak.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, ami egy jó 30 perces út számomra, ha nincs forgalom. Meglepődtem, hogy mennyire jól tudtam haladni a városban, így sikerült pár perccel korábban odaérnem.
    A XX.kerületben , egy nyugodt kis utcában található a panel lakás. GPS vitt, könnyű parkoló helyet találni, címet sem lehet eltéveszteni (bejárat a kiírt házszám mögötti oldalon van, de ott is ki van írva szépen a házszám)
  • Helyszín:

    Szépen rendben tartott, tüneményes lakás. Kellemes hangulat, a fürdőben tusoló, meg minden ami egy fürdőbe kell.Tiszta illatos törölközőt kaptam. A masszás franciaágyon történt, hatalmas tükörrel.
    Sok mindent nem tudok írni, nagyon hangulatos volt.
  • Lány külseje:

    Valódi képekkel hirdet, így nem ért semmilyen meglepetés. Ajtónyitás után kerestem Teslát, és elég nehéz volt bemutatkozni, és egyszerre végig szemlélni.
    Csodálatos külső, igéző szemek, hatalmas mellek, és egy nagyon szexi fehérneműben fogadott. Ez volt az első benyomásom, aztán nagy nehezen be tudtam mutatkozni.
    Puszi után elvette a kabátom, és a pulóverem, majd bementünk a szobába, ahol popsiját is meg tudtam szemlélni. A fekete tanga nagyon jó választás volt, amit így utólag felismerek az egyik képről.
  • Erotikus masszázs:

    Masszást a köztes időben kértem, ez is rám volt bízva, hogy én mikor szeretném, így a másfél órának a közepén kértem. Mivel ülő munkát végzek, így egyből észrevette a csomókat a nyakamon, és a hátamon.
    Műköröm ide vagy oda, így is sikerült neki a hátamat teljesen ellazítani. Mindent megérnek azok a szexi hosszú körmök, amikkel masszás közben is erotikusan megcirógatott.
    Utólag kaptam egy frissítő kar, és arc masszást is. Az egész masszás során precíz mozdulatokat végzett, amit hivatásos masszőröknél is megtapasztaltam, így egyértelműen le tudom írni, érti amit csinál, és jól masszíroz.
    Összegezve, szuper masszást kaptam, és hihetetlenül gyorsan elröpült az idő, kellemesen el tudtunk beszélgetni.
  • Levezetés:

    Már a legelején tudtam, hogy királyi életem lesz, amikor beolajozhattam Teslát. Sőt már a legelső élmény is szuper volt, amikor megszabadíthattam a "ruháktól", kivéve a melltartótól, attól Ő szabadult meg a lehető legdögösebben. Az első kényeztetés felvezetéseként egy szuper csúszkamasszást kaptam, ahol kedvemre simogathattam, hol a kerek popsit, hol a hatalmas ciciket.
    A csúszkamasszás átváltott puncis csúszkává, amit extraként kértem. Először szemben, hogy tudjam markolászni a ciciket, majd Tesla megfordult, és a Popsit tudtam markolászni.
    Közben jelezte, hogy én is nyugodtan mozoghatok, kicsit nehezen oldódik fel, így örültem az elején a kezdeményezésnek.
    Ahogy fel, le csúszkált puncsival, a cerkámon éreztem, hogy neki is nagyon jó az élmény, és sikerült eljuttatni a csúcsra. Ezután nekem sem kellett sok, popsit markolászva (fejben arra gondolva milyen jó lenne ha egy kicsit belecsúszna), hatalmasat élveztem. Lenyugodás után megtörölt, és kiment tisztálkodni (egyáltalán nem kapkodva).

    A második csúszkás kézi kivégzésre masszás után került sor, amit a mindenki által várt "megfordulhatsz" után jött. Olyan pozikat vett fel, ahol tudtam kedvemre simogatni a hatalmas ciciket. Játszott velem, kedvemre kényeztetett, és egyszer csak feltette a kérdést, hogy kivégezzen most vagy játsszon-e még velem (nem emlékszem már a pontos kérdésre, pedig nem olyan régen történt). Mivel aznap nagyon korán keltem, és hosszú napom volt, így azt választottam, hogy végezzen ki, egyszerűen nem bírtam magammal tovább....erősebbnek kellett volna lennem, és kérni még egy kis játékot :D. Másodszor kezével végzett ki a cicikre, lenyugvás után letörölt.

    Egész végig úgy éreztem magam, mintha már ismertük volna egymást, folyamatosan figyelt rám,és a jelekre, folyamatosan jókedvű volt, igazi barátnős feeling.
  • Elszámolás:

    Az extrákról elfelejtettem telefonon érdeklődni, de ezt pótoltam a helyszínen. Puncis csúszkamasszást vettem igénybe, az előre megbeszélt összeget az szekrényre helyeztem. Adatlapján (amit csak átfutottam), mindent vállal ami fel van tüntetve, így nem ért meglepetés.
  • Összkép:

    Hihetetlenül vidáman, és felfrissülve távoztam. Úton hazafele már tervezgettem mikor fogok újra visszamenni, mert biztos fogunk még találkozni.
    Igazi barátnős találkozást éltem meg, így első randink alkalmával is. A beszámoló sajnos csak 1-1 címke kiválasztását engedi, így nehéz választanom.
Happy Massage