• Valéria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Általában könnyen elérhető, ha előre tervezek, akkor írok neki az oldalon. Most is igy történt, kb.egy héttel előtte lefixáltuk a találkozót. Szokásos módon előtte való este megerősítettem írásban. Pár kedves szóban jelezte, ő is vár.
  • Megközelítés:

    Szokott helyén a Nagyvárad téri csomópont közelében, mindennel megközelíthető, parkolás fizetős, de mindig van szabad hely. Egyértelmű a cím, újabb építésű lakótömb egyik emeleti lakása a pásztoróra helyszíne. A bejutás a kapott kapukóddal történik.
  • Helyszín:

    A belépő után egy tágas egyterű modern lakás, meglepően nagy fürdőszoba, kád,zuhany függöny, tisztálkodó szerek garmada, szájvíz kis eldobható poharakkal, száraz kilépők, valamint a nagy, illatos, friss törölköző. Hibátlan. A szoba a nagy franciaággyal is hatalmasnak tünik, világos, csendes, az egyik végén az amerikai konyha, természetesen asztal,azon sok kis finomság, víz, üdítő, valamint székek a ruháknak.Az idő mulását is követni lehet, bár olyankor nem azzal foglalkozom... Ami nem kevésbé fontos, csak ketten vagyunk. Zene, tükör lehet hogy van, de az sem hiányzik, ott van Valika.
  • Lány külseje:

    Hát igen. Minden beszi sarkalatos pontja, milyen a vendéglátó? Főleg első találkozás alkalmával. Nekem tetszik, egy aranyos kis Hölgy, remek testi adottságokkal, mosolygós, olyan kívánatos.... Hol így hol úgy vár, gondolok itt a fogadó szettre, de ismeretségünk ezen már túl van. Ma egy kis lenge vékony selymes egyberuhában fogadott, majd az ölelés közben éreztem, csak az van rajta. Így a ruhán keresztül is hatalmas szexualitás sugárzik belőle. Természetesen most itt nem sorolom fel, de minden testrésze arányos, csinos, olyan simogatni való. Ami után felkapnám s az ágyra penderiteném ha fiatalabb és vehemensebb lennék. Egyszóval igazán kívánatos a vendéglátónk, ragyogó szempár, finom nyak, piciny fülek, dús barna középhosszú haj, eredeti keblek, fitos fenék, s hát az a csoda ott lenn a puha combok tövében... Azt látni kell !
  • Action:

    Soha nem ugyanaz, mindig tartogat valami újat , mint ma is. Fürdőszobából frissen fitten kijőve, a szoba közepén mi tárul elém? Hasonfekve a magas ágyon, félig a levegőben valamit keres a földön. A látvány magáért beszélt. Kalimpáló lábai közét megcélozva, elértem amiért mentem, a puncit. Megkapta amit érdemelt, egy finom puszit. Egy ilyen kezdés megadta a randi hangulatát, hozzá teszem mindkét fél kora délelőtt nem csak úgy volt éhes....,és nem a gyomorra gondolok. Valósággal faltuk egymást, megveszekedett nyalakodással telt el az idő felé. Közben végig remekűl csókol, ami mindig egy plusz innyencség. Mint mindig most is ráérzett mikor húzzunk gumit. Az előzmények ami egy folyamatos, fergeteges franciázásból állt, oda - vissza, megadták a tényleges szex alapját. Ahogy felteszi, ahogy belül, ahogy helyezkedik, s mindezt mint csupán egy szemlélődő élvezem. Ő volt a lovas, bele is hajszolja magát az élvezetbe !
    A jóból én sem maradhattam ki szerencsére, lóból lett a lovas, s persze amit Ő elkezdett azt már egyszerre fejeztük be, célba értünk. Majd kissé megpihenve, beszélgetve, el is szaladt az idő. Gyors tús, öltözködés, búcsú puszi, búcsú ölelés... Remek volt ismét vele !
  • Elszámolás:

    Kis ajándék nyuszikkal pótolva csoki golyók, mellette a szokásos kis boríték, mindez az ismert virágszállakkal.
    Bár ismerjük egymást, mindig ez az első, ilyenkor még tiszta a látásom. Később az emlékezetem is elgyengül mellette,s elfelejteném.
  • Összkép:

    Valika egy remek Nő, egy igazi szerető! Valóban azt kapja az ember tőle amit olvas róla. Hozzá teszem, nála a kedvességre kedvesség a válasz.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage