• Cuny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyű volt elérni, szinte egyből felvette. A randi napján előtte egy órával megerősítettük az időpontot, és a pontos helyszínt is.
  • Megközelítés:

    Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Nem volt túl nagy forgalom a városban , a ház előtt is volt hely
  • Helyszín:

    A házba való bejutás egyszerű, a lakás szép, tiszta, otthonos. A tetthelyként használt szoba tágas, hangulatos, az ágy kényelmes. A ruhák számára is van hely lepakolni. A fürdő szép, a zuhanykabin közös fürdéshez kissé szűkös, de megoldható, mert két jó ember tényleg kis helyen is elfér
  • Lány külseje:

    A képek a külsőt teljesen visszaadják, a belőle áradó kedvesség és erotikus kisugárzás pedig még kívánatosabbá teszi ezt a tüneményes leányzót. Fekete egyrészes könnyű kis ruhában fogadott, amit az ismerkedő beszélgetés során a szobában szemtelen módon fellibbentettem, mert úgy láttam, nincs alatta bugyi. Valóban nem volt.
  • Action:

    Pár percnyi Ismerkedés után elkalauzolt a fürdőbe, majd a tisztálkodás után onnan vissza, ügyelve arra is, hogy el ne csússzak. Hamar egymásnak estünk, ezerrel, amit nagyon élveztem, mert elképesztően jól simogat. Közben lehámoztam róla a ruhát, és irány az ágy, ahol folytattuk az ismerkedést, majd elkezdtük felfedezni egymás testét. A nyaka után a melleivel kerültem igencsak közeli kapcsolatba, finom volt őket csókolni, nyalogatni. Utána lefelé kalandoztam, míg végül kikötöttem csodás puncijánál. Nagyon jó volt kényeztetni, a nagy csikló különösen fincsi, és jól is reagált a kényeztetésre. Miután elélvezett, mondta, hogy ne tessék abbahagyni, így nem is hagytam abba, egészen addig, amíg el nem jutott a csúcsra másodszor is. Ezután ő vett kezelésbe engem, csodásan franciázva kényeztette a velem egykorút. Kértem is a vegyvédelmi eszközt, először tréfásan megjegyezte, hogy nem adja, és folytatta a hangszeren való játékot. Amikor mégis felkerült a gumi, szemből kezdtük a szeretkezést. Mosolyogva óva intett attól, hogy előbb elmenjek, mint ő. Sikerült is betartani az utasítást, mert nem sokkal azután, hogy pózt váltottunk, és hátulról csináltuk, elment. Utána ismét franciaóra, majd lovaglás következett, majd a folytatásban kebelszex, végül ismét francia. Ez utóbbiról külön tanulmányt lehetne írni, de írhatnék bármit, ez leírhatatlan, ezt át kell élni! A lényeg: olyan fantasztikus módon franciázott, hogy az eszméletlen! Általában el szoktam tekinteni korábbi rossz tapasztalatok miatt a mélytorkos franciától, de ő úgy csinálta, hogy hihetetlenül jó volt! Rendkívüli módon élveztem. Végül még összebújtunk egy kicsit, aztán a kérésemet teljesítve eljött velem a fürdőbe egy közös pancsira, ami szintén nagyon jó volt vele. A készülődés során még egy picit beszélgettünk, majd eljöttem.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor zavaromban megfeledkeztem róla, de nem hozta szóba, a fürdőből visszajőve adtam oda az action előtt egy apró ajándékkal együtt.
  • Összkép:

    Korrekt és kedves lány, jó társaság, jól lehet vele beszélgetni. Francia-tudása pedig fenomenális. Ezúton is köszönöm neki a kedvességet és az élményt!
Happy Massage