• Hédi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik weboldalon hirdet, már jártam is nála korábban. Emiatt, valamint mert vágytam egy jó masszázsra, úgy döntöttem, hogy újra meglátogatom. Csütörtökön hívtam, hamar fel is vette egy kolléganője. Ennek ellenére hamar megbeszéltük a dolgokat, szombatra fixáltunk is időpontot. Aznap reggel kért egy megerősítő hívást/SMS-t, amit el is küldtem, cserébe megkaptam a címet.
  • Megközelítés:

    A helyszín jól megközelíthető, tömegközlekedéssel érkeztem. Mivel elég nyüzsgő környék (Nyugati Pályaudvar közel van), autóval érkezőknek biztos nyűgös a parkolás.
  • Helyszín:

    A lakás remek. Több szoba található, mivel rajta kívül még mások is dolgoznak ott, emiatt csak és kizárólag az ő jelenlétében lehet mozogni. Így a diszkréció hibátlan. A szoba is rendben van, kis méretű masszázs helység, lepedővel fedett tatamival. A háttérben ment a relaxációs zene, a világítás is halovány hangulat keltő volt. Zuhanyzóból kettő is van. Masszázs előtt a puritánabb kialakításúban tisztálkodtam meg, a végén pedig a jóval tágasabb verzióban. Az utóbbi jobban bejött, viszont mindkettőben a többféle tusfürdő és szájvíz megtalálható. A tiszta törölköző mellé papucsot is biztosított, ilyennel nem találkoztam még máshol.
  • Lány külseje:

    A képek valóban őt ábrázolják. Igaz, kissé teltebb azokhoz mérve, de egyáltalán nem zavaró. Alacsony termetű, hosszú sötétbarna hajú hölgy. Egy piros színű felsőben várt engem, ami természetesen később lekerült róla. Végig nagyon kedves volt, folyamatosan mosolygott.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után hamar levetkőztem, majd az ő kíséretében irány a fürdő. Gyors zuhany, utána a megbeszélt módon jeleztem neki, hamar vissza a szobába. Lassan hasra feküdtem a tatamin, rövidesen Hédi nekilátott. A talpammal kezdte, majd szépen haladt felfele a vállamig. Minden mozdulatában érezni, hogy tapasztalt. Jó alaposan átmasszírozott, mivel meleg olajat használt, ez csak növelte az élményt. A finom munka közben beszélgettünk, alap mindennapi dolgokról, beszélgető partnernek is jó. Miután a hátammal végzett, szépen rátért a velem egykorúra. Először meleg olajat csöpögtette rá, már ettől beindult a vérkeringésem. Ezután lassan elkezdte kézzel masszírozni a heréimet, tovább fokozva az izgalmamat. Érzetem hogy már készen állok a levezetésre, de ezt ő is látta, így megkért hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Innentől kezdődik a pikánsabb fejezet. Megfordulva megcsodálhattam részben ruha nélküli testét. Igaz, a bugyi fennmaradt, de a mellek látványa ezért kárpótolt. Csúszka masszázzsal fokozta tovább a hangulatot, majd utána hozzálátott a kézi munkának, közben engedte hogy én is megérintsem a testét. Leginkább a melleknél akadtak meg a kezeim. A péniszem kényeztetése közben sem siette el a dolgot, hol lassan, hol kicsit gyorsabban dolgozta meg ezen testrészemet. A gyönyörtől a testem egyre jobban reszketett, ezt látva
    kicsit gyorsított a tempón, közben a heréket is újra megmasszírozta. A vég a kezei közt ért el. Az ejakuláció után sem sietett, amíg le nem nyugodtam, kézben tartotta a szerszámomat, lényegében teljesen kifacsart. Hamar törlő után nyúlt, előbb magát, majd engem tisztított meg. Újfent kikísért a fürdőszobába, gyors zuhany, öltözés, végül puszikkal és kedves szavakkal búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A virágszálakat a találka elején oda adtam neki, ebből nem volt gond. Extrái nincsenek, ellenben ami az adatlapján szerepel, azt gond nélkül vállalja.
  • Összkép:

    Ahogy az első alkalommal, most is elégedetten távoztam. Nagyon érti a dolgát, és folyamatosan vidám és kedves volt velem. Abszolút ajánlom.
Happy Massage