• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A húsvéti locsolás gyanánt kerestem Emily-t. Korábban már voltam nála és az adatlapján amikor kerestem szerepelt is, hogy telefonnál van, elérhető. Elsőre fel is vette és leegyeztettünk egy időpontot még aznap dél körülre.
    A telefonban kedves és részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, kicsit fel kellett frissítenem az emlékezetemet. No meg persze 1 év alatt sok minden változott...
  • Megközelítés:

    XIII. kerületi népszerű lakópark. Kocsival kicsit macerásabb megállni egy sűrű napon, a tömegközlekedéstől max 5 perc gyalog. GPS simán odamutatott.
    Már az utcában rácsörögtem, mire odaértem már meg is kaptam a kapukódot. Kicsit várni is kellett rám, hogy a kapuhoz odaérjek, olyan gyors volt :-)
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, annak minden bájával. A lakás tiszta, ápolt. Emily aznap akart takarítani. Nem mondtam neki, de kicsit magamban elgondolkodtam, hogy itt ugyan mit? :-D
    Mind a fürdő, mind a szoba ízlésesen berendezett. A fürdőben több tusfürdő, szájvíz, etc. rendelkezésre áll, jól felszerelt. A baszoba kicsit sötétebb színeket képviselt, hogy hangulatot teremtsen, de ott is minden patyolattiszta volt.
    Pakolásra van szobainas és egy kis tükör is volt a sarokban.
  • Lány külseje:

    Emily élőben is megfelel a képeknek. Annyi különbség, hogy tetoválása van. Ahogy a képeken is látszik, csinos, ruganyos, formás alkata van, a kedvességével és közvetlenségével pedig gyorsan le tud venni mindenkit a lábáról.
  • Action:

    Megérkeztem után a nappaliban egy asztalhoz invitált rövid kis dumcsira. Közben én otthagytam a virágszálakat, amit nem tett el egyből. (Utána pedig nem is néztem már.) Pozitív volt a felvezető kis beszélgetés, jó hangulatot teremt.
    Mivel félórára mentem csak, ezért egy gyors tusolás után siettem is a szobába. Ott már ruha nélkül, az ágyon végigfekve várt. Csodás látvány volt.
    Törülközőben feküdtem oda mellé, ami kb 2 másodperc után le is került és ölelkezős, puszilkodós felvezetéssel kezdtünk. Hamar felcsigázott és a nyaka után a combjai közé helyezkedve a melleit kezdtem csókolgatni, miközben
    ő a kezemet és hátamat simogatta. Majd gyors pózváltás, én az ágyon térdeltem, Emily négykézláb és már a szájába is vette a szerszámom. Csodásan, érzékien bánt vele, lassan tűnt el a makk az ajkai között. A kezeit nem is használta. Miközben hol a francia technikáját csodálltam, hol a hátát és popsiját simogattam, feltünt a tükör a sarokban. Kérésemre már az ágy mellett is voltunk és a tükörben néztem, ahogy a szájával kényeztet a szőnyegen térdelve. Eleinte a kezeit a combombra tette és úgy tűnt el ütemesen a férfiasságom a csodás ajkai között. Később már erősítettünk és kézzel rásegítve hamar közelhozott a csúcshoz.
    Váltottunk is pozíciót, leültem az ágy szélére, Emily az ölembe. Lovagló pózban erős hanghatások mellett vitt egyre közelebb a csúcshoz. Meg is fordultunk kicsit misszináriusba, hogy én tudjam diktálni az iramot, mielőtt kivégez :-) Aztán végezetül egy kis kutyusba váltottunk. Formás popsijának ütemes csattogása, ahogy hátulról csináltuk, hamar meghozta az eredményét és pár perc után így is lett végem.
    Tisztálkodáshoz nedves kendő + gyors tusi, és a fél órás gyors kiruccanásnak így is lett vége.
  • Elszámolás:

    Az elszámolása teljesen korrekt. Az elején leraktam, nem is volt róla szó. Extra nem volt, de fél órában nem is volt rá szükség.
  • Összkép:

    Jó érzéssel távoztam, szívesen visszatérek szerintem még Emily-hez!
Happy Massage