• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt egyeztetés. Gyorsan felvette és ez döntő volt. Előtte próbáltam más lányokat is de őket nem tudtam elérni.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Nem először voltam nála, ismerős volt a környék. Tudtam, hol érdemes parkolót keresni a háztól pár száz méterre.
  • Helyszín:

    Teljesen kielégítő garzon lakás, randihoz tökéletes. Nagy francia ágy van.
  • Lány külseje:

    Évek óta változatlan a külső. Csinos, jó alakú, mosolygós, szolizott barna bőr, amit külön meg is dicsértem.
  • Action:

    Egy mondhatni összeszokott pár numeráját nyomtuk le. Bár szerintem legalább 1 év is eltelt, hogy utoljára voltam nála. Illetve sok év, hogy először. Már nem gyakorol rám olyan hatást, mint mikor istennőnek értékeltem, de jó volt. Mintha az ember a feleségével lett volna. Indulásnak nyalakodtam kicsit. Puncija nagyon jó ízű. Majd ő kényeztetett szájjal engem. Specialitását, a popsi nyelvvel történő ingerlését is igénybe vettem. Jó mélyen, a farpofákat széthúzva csinálja. Szereti saját bevallása szerint, de a tapasztalat is ez. Majd gumi húzás után szemből támadtam, egyik lábát vállra véve, jó mélyen lehetett belé hatolni. Gyakorlatilag ebben a pozícióban maradtunk végig. Megbeszéltek szerint utána a szájában lett végem. Az ágy mellett térdelve, én állva, a cuccot lenyelte, semmit nem láttam belőle. Az egészben, a jósága ellenére, volt egy kis unalom vagy nem is tudom mindek nevezzem. Amit kiír, azt abszolválja, de apróságok nekem még hiányoztak. Miközben szemből dugtam, szerettem volna az egyik ujjam a szájába adni, hogy azt szopja. Nem akarta. Szerettem volna, ha a spermát megmutatja a szájában. Nem akarta. Lehet, én változtam meg az évek alatt, lettem perverzebb :) Ami szerintem nem hátrány. De minden estre azt a fajta ráizgulást, amiért régen őt istennőnek is értékeltem, most ezek miatt az apróságok miatt nem éreztem. Az első menet után felajánlott egy masszírozást. A hátamat, nyakamat, ha nem is profi svéd masszőr módjára, de kellemesen átgyúrta. Mivel volt még időnk az 1 órából, kértem, foglalkozzon a velem egykorúval még. Szájával jó eredményt sikerült elérnie, a golyszikat is nyalogatva, a szerszámot bekapva. Én is besegítettem magamnak kézzel (korom miatt a második már csak így szokott összejönni gyors egymásutánban), siker koronázta másodjára is tevékenységünket. Némi beszélgetés és zuhany után távoztam.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe. Ami alap az étlapján, azt nyújtja.
  • Összkép:

    Összességében jó volt, bár nem eufórikus, de kielégülten távoztam. A hétvégi elérhetőség nagy pozitívum.
Happy Massage